- 21 Nisan 2019
- 97
- 31
- 40
Bilmiyorum canım benimde 6 tane vardı minicik banada hemen yakalım dedilerYahu benimkini niye öyle almiyorlar.... sürekli gidip ilac sürdürmek zorundayım nedense yaktirmak daha güvenilir geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım benimde 6 tane vardı minicik banada hemen yakalım dedilerYahu benimkini niye öyle almiyorlar.... sürekli gidip ilac sürdürmek zorundayım nedense yaktirmak daha güvenilir geliyor
Genel.anestesi senmi istedin onlarmi uyguluy8rlarSelam kızlar ben bugün yaktırdım siğillerimi genel aneztezi ile oldu yaptırcaklar varsa hiç korkmasın ağrı sızı hiçbirşey olmuyor sonrasında :) sadece bilgi vermek istedim
Enfeksiyon vardirİdrarimin spnunda yanma oluyor
Siz
sizin hpv tipi neydi acaba?
Onlar uyguladılarGenel.anestesi senmi istedin onlarmi uyguluy8rlar
klamidya diye bir bakteri var gecmiyor.bebegimi emziriyorum ona bulasacak diye kafayi yiyorumEnfeksiyon vardir
Geçmiş olsun canim.korkma inss geçecektir.ina göre tedavi vermedi mi dr?klamidya diye bir bakteri var gecmiyor.bebegimi emziriyorum ona bulasacak diye kafayi yiyorum
verdi hamilelik doneminde ictim ama sadece sikayetletim hafifledi gecmedi tamamen.idrardan sonra aci yasayan va rmiGeçmiş olsun canim.korkma inss geçecektir.ina göre tedavi vermedi mi dr?
Merhaba siğillerinizin görünümü nasıldı? Bende kuruntu yapıyorum çok genital bölgemde 1 haftadır 1 cm bile olmayan küçük pürüzlü ben gibi birşey cıktığını farkettim. Ve 1 haftadır henüz başka bir tedavi gördüğüm için bir tedavi görmedim. Benim bildiğim 1 hafta gibi bir sürede çoğalırlar fakat bende hiç çoğalma olmadı, sizde yaşadığınız için sormak istedimSelam kızlar ben bugün yaktırdım siğillerimi genel aneztezi ile oldu yaptırcaklar varsa hiç korkmasın ağrı sızı hiçbirşey olmuyor sonrasında :) sadece bilgi vermek istedim
Kıl dönmesi gibi bir şey olabilir ama siğil söylediğiniz duruma pek uymuyır.Selam kızlar bilmiyorum doğru yer mi? Benim afedersiniz cinsel organ dış dudaklarında içi kan dolu kesecik oldu bir kere patlattım ve inanılmaz bir kanamam oldu korktum bayağı bu 3,4 ay önceydi şimdi yeniden çıkmış. Bu nedir sizce küçücük sivilce kadar hatta daha küçük olabilir. Kabarıklık şeklinde ağrı vs yapmıyor. Ama içi kan dolu bayağı bildiğiniz koyu renk kan ve bir kere patlatınca kan durmuyor hiç.... Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Bu nedir neden olur?
Merhaba benim siğillerim sivilce gibiydi aynı minim minik ten renginde ama bazı insanlarda ben gibi olabiliyormuş benimkide farkettiğim günden beri çoğalmamıştıMerhaba siğillerinizin görünümü nasıldı? Bende kuruntu yapıyorum çok genital bölgemde 1 haftadır 1 cm bile olmayan küçük pürüzlü ben gibi birşey cıktığını farkettim. Ve 1 haftadır henüz başka bir tedavi gördüğüm için bir tedavi görmedim. Benim bildiğim 1 hafta gibi bir sürede çoğalırlar fakat bende hiç çoğalma olmadı, sizde yaşadığınız için sormak istedim
Cok gecmis olsun ayca ama daha once burdaan yazilan cerrahpasada tugay bese diye bir doktor varmis istersen bir internetten kenidinde arastir bu konuda cok.iyimis yani benim tavsiye edicegim bizaat gittihim.biri yok sende hangi tip ne varfi canimMerhaba leep konizasyon olman gerek dedi doktor konusunda uzman önerebileceğiniz doktor var mı İstanbul da
Remuslupin bunlar cok guzel.haberler ama bizde ne zaman uygulanicak( yani turkiyede anlamindaMeksika da leep yapmadan phototerapy yontemi ile HPV de %100 tadavi saglaniyor.
Yalan yanlış bilgi vermeyin lütfen yüzdesi siğil durumuna rahim ağzı plazisi oranına göre değişiyor. Ama şu an için en iyi en cazip yöntem yaklaşık 2 ay önce verileri sunuldu. Tr gelmesi cok zaman alabilirMeksika da leep yapmadan phototerapy yontemi ile HPV de %100 tadavi saglaniyor.
Ceycey yani sadece sigil olanlarami tedavi yontemi bu yöntemYalan yanlış bilgi vermeyin lütfen yüzdesi siğil durumuna rahim ağzı plazisi oranına göre değişiyor. Ama şu an için en iyi en cazip yöntem yaklaşık 2 ay önce verileri sunuldu. Tr gelmesi cok zaman alabilir
Yalan yanlış bilgi vermeyin lütfen yüzdesi siğil durumuna rahim ağzı plazisi oranına göre değişiyor. Ama şu an için en iyi en cazip yöntem yaklaşık 2 ay önce verileri sunuldu. Tr gelmesi cok zaman alabilir
Ceycey yani sadece sigil olanlarami tedavi yontemi bu yöntem