Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Donusuyor canim cin1 olup 1 sene sonra cin3 olan var tanidigimiz
Benim smear yillarca temiz geldi..biyopside cin 1 cikti..bazilarinin smearda cin1 çıkıyor biyopsi cin 3 cikiyor..smeara güvenmiyorum en guvenilir biyopsi bncr..dikkat edilmezse ve doktor iyi degilse cok kisa surede cin yoksa bilr cine dönüşüyor level atlaniyor resmen..cin 1 olanlar deflagyn deneyebilir doktorum ona baslatti bakim atlatabilecek miyim..

Benim smear yillarca temiz geldi..biyopside cin 1 cikti..bazilarinin smearda cin1 çıkıyor biyopsi cin 3 cikiyor..smeara güvenmiyorum en guvenilir biyopsi bncr..dikkat edilmezse ve doktor iyi degilse cok kisa surede cin yoksa bilr cine dönüşüyor level atlaniyor resmen..cin 1 olanlar deflagyn deneyebilir doktorum ona baslatti bakim atlatabilecek miyim..
Canim ben sunu demek istedim bu enfeksiyin cinlere donusmeden ilk hpv olarakmi oluyor bir sure sonra cinlere donusiyo ilk cinsiz hpv mi olarak kaliyo yoksa direk cin lemi basliyo

Canim ben sunu demek istedim bu enfeksiyin cinlere donusmeden ilk hpv olarakmi oluyor bir sure sonra cinlere donusiyo ilk cinsiz hpv mi olarak kaliyo yoksa direk cin lemi basliyo
Yok once hpv oluyor ..zaten hpv cinlere donusturuyor direkt cin olusma durumu yok..hpv varsa once hpv olusmus demek zaten sonra hucreyi bozuyor ve cin 1 2 3 diye ilerletiyor

Yok once hpv oluyor ..zaten hpv cinlere donusturuyor direkt cin olusma durumu yok..hpv varsa once hpv olusmus demek zaten sonra hucreyi bozuyor ve cin 1 2 3 diye ilerletiyor
Yani soyle bir sene diyelim hpv vardi yada daha fazla ornek veriyorum bellii bir sonradan sonra hucre olusumu yaparak cinlere donusuyor

Yani soyle bir sene diyelim hpv vardi yada daha fazla ornek veriyorum bellii bir sonradan sonra hucre olusumu yaparak cinlere donusuyor
Aynen oyle cin 1 ve cin 2 genelde islem yapmayip deflagyn deniyorlar geriler diye..18 ay sonunda cin 1 de gerileme yoksa o zaman leep yapiliyormus

Cilekcim bende bu hpv yle ilgili sorulari yanitlayan bir doktor var uroloji sormustum oral seks olayini gozle gorunur lezyon yoksa yapilanilor demisti
Yani agiz kendini cok fazla yeniliyormus biz ağızda hpv ye cok cok nadir rastlariz dedi..ve sigil yoksa yani lezyon sikinti olmaz dedi..hele ki iki tarafta negatifse artik hic sorun yok dedi..bu vucuttan gidecek birsey...stres adami kanser ediyor dedikleri sey cok dogru..ucuk gibi dusunun dedi..sadece sigiller caninizi sikar dedi o da bagisiklik cokerse cikar dedi ...o surecte de korunursaniz lezyon birbirinize gecmez dedi..cinsellik yasayanlar mutlaka prezervatif kullanın evet tam korumuyor ama olsun belli oranda koruma sagliyor

Kizlar bir şey soracağım.. Ben ilac surdureli baya oldu doktora gideceğim ama randevuyu biraz ileri tarihe verdi ancak arada kendimi kontrol ettiğimde sanki gün geçtikçe bunlar azalıyormuş gibi geliyor bana. Bunlar kendiliğinsen geçer mi böyle?

Kizlar bir şey soracağım.. Ben ilac surdureli baya oldu doktora gideceğim ama randevuyu biraz ileri tarihe verdi ancak arada kendimi kontrol ettiğimde sanki gün geçtikçe bunlar azalıyormuş gibi geliyor bana. Bunlar kendiliğinsen geçer mi böyle?
Bende aldaraya basladim bakalim nolucak sen ne kullanıyorsun winni

Hpv bulasir kendini hic belli etmeye de bilir. Yara yapmadan cogalir sa ilk aşama accus. Bu kisinin bagisikligina gore degisir accus dan sonra cin1 sonra cin 2 sonra cin 3 cin3 ile 20 ile 30 yil yasarsaniz kanser olur....
Yani simdi bendeki cin1 ya bundan once cinsiz hpv asamasindam gecip cin1 donmus oluyor sanirum

hpvsiz direkt cin1 olabiliyor. cin hücre değişimi demek hpv de değişim yapar ordaki hücreler kendi de değişim yapar. cin olması her zaman hpv olduğu anlamına gelmiyor

hpvsiz direkt cin1 olabiliyor. cin hücre değişimi demek hpv de değişim yapar ordaki hücreler kendi de değişim yapar. cin olması her zaman hpv olduğu anlamına gelmiyor
Evet ama hpv enfeksiyonunda ilk asama heme n cin1 degildir hpvsiz cin1 kastetmiyorun hpv oldugunda direk cin1e donuyormu yani belli bir sure enfeksiyon olarak kalip sonra donuyor cine

Arkadaslar konuyla alakasi yok ama ben sizeler.bisey danismak.istiyorum aranizda hic aylik dogum kontrol ignesi kullananan oldumu ben kullaniyodum uzun bir sure 2 ay once biraktim 2 ayim hala adet olmadim test aldim yaptil bugun ama gebelik yook igneyi birakrim ondan mi boyle oldu aranizda bilgisi olan varsa cvp veririse sevinirim anlmadim neden boyle oldugunu

X