Eldeki sigille vajinal sigilin formu farkli diye biliyorum@Hollywood_molly bu konuda galiba en bilgili sensin sanırım bu durumda umut verecek birşeyler var mı?allahım kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah
testin adıvajinal kultur dedigin noluyo.canim
sizin sorunuz ne@Hollywood_molly bu konuda galiba en bilgili sensin sanırım bu durumda umut verecek birşeyler var mı?allahım kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah
simir olmuyomutestin adı
smearde çıkmazsimir olmuyomu
Bende istanbuldayım, 22 yaşındayım :) haseki eğitim arastırmaya gitmeni öneririm. Tipleme smear hepsi yapılıyor. Ve asla kötü bi muamele görmedimMaalesef öyle.. Yani bunalıma girecek kadar kötu değilim ama bir endişe hali var ister istemez.. Birde gittiğim 2 doktorda bi enteresan cıkınca tuzu biberi oldu üstüne. Umarım dediğiniz gibi ilişki olmadan içeri geçme durumu olmuyodur.. Sonuçta içeri temas olan bir şey yok. Ama bu viruslerde çoğalarak yayılma eğliminde olan şeyler of kafamm çok karışık çokSabah 8 dersim var ama asla uyuyamıyorum...
bu vesveselerden kendimizi yiyip bitiricez )) cinsel hayatin varmi su anda canimKızlar benimde kasik agrım vajinada kaşıntı ve yanma var klamidya falan mi var korkuyorum Kendimi yedim basima o da gelmiş olabilir mi
Canım vesveseyi biz yaptık.düne kadar kasıklarım hiç ağrımadı,42 yaşındayım hiç bel ağrısı çekmedim.öğrendiğimden beri ağrıyor.dün dr.da beynin yağıyor ağrıyı.çünki dinliyoruz kendimizi.mantar olmuş ola bilirsinKızlar benimde kasik agrım vajinada kaşıntı ve yanma var klamidya falan mi var korkuyorum Kendimi yedim basima o da gelmiş olabilir mi
Yeri tam olarak nerede? Pendik devlet hastanesine gideceğim yarın regl olmazsam birde bakirelerden bu tarz örnekler almıyoruz diyorlar sürekli. Bu arada tipleme testi smear gibi içerden alınan sürüntüyle yapılıyor dimi?Bende istanbuldayım, 22 yaşındayım :) haseki eğitim arastırmaya gitmeni öneririm. Tipleme smear hepsi yapılıyor. Ve asla kötü bi muamele görmedim
Evet onunla yapılıyor hatta smeardada aynı testi yapabiliyorlar yapan yerlerYeri tam olarak nerede? Pendik devlet hastanesine gideceğim yarın regl olmazsam birde bakirelerden bu tarz örnekler almıyoruz diyorlar sürekli. Bu arada tipleme testi smear gibi içerden alınan sürüntüyle yapılıyor dimi?
canim elma sirkesini denedinmi hicBn 3 hafta önce yaktırdım siğilleri mi şimdi aşırı kaşıntı var dün bktm az üstte yine siğil çıkmış gbi sürekli böyle bunu mu yktrıcm bilmiyorum bir de mkatım da kaşıntı var bu ara çok korkuyorum orada da siğil çıkar diye bnde zaten hemoroid gbi et var evlenmeden öncede vardı kaşıntı oluyordu ona yoruyorum umarım yoktur bir şey ya orda da çıkmasın bir de bebiş istiyoruz Allah yardımcımız olsun
Canım sen çok stres yapıyorsun psikolojik olabilirKızlar benimde kasik agrım vajinada kaşıntı ve yanma var klamidya falan mi var korkuyorum Kendimi yedim basima o da gelmiş olabilir mi
Hiç denemedim içte de vardı şuan çıkmadı o yüzden yaktrmştm ama şimdi dışta görünüyor olmadı onu denicem sürekli yaktıramam hem maddi hem psikolojik yorucu acaba faydası oluyor mu sirkenin daha fazla arttırır diye korkuyorum eşimde yaktırdı kalan oldu çok minicik onları da dondurdu olmadı ikimizde sirke deneyelim yacanim elma sirkesini denedinmi hic
elma sirkesnin normaldede sigillete iyi geldigi soyleniyor zaten ben cok kisiden duydum sirkesyi ama katkisiz iyi sirke makyaj pamunugin uzerine döküp sigilerde bekletiliyor kararip dustugunu cok kisi soyledi kuzenomde dahilHiç denemedim içte de vardı şuan çıkmadı o yüzden yaktrmştm ama şimdi dışta görünüyor olmadı onu denicem sürekli yaktıramam hem maddi hem psikolojik yorucu acaba faydası oluyor mu sirkenin daha fazla arttırır diye korkuyorum eşimde yaktırdı kalan oldu çok minicik onları da dondurdu olmadı ikimizde sirke deneyelim ya