Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya zaten şu marmara'ya ne zaman gitsem hep sorun yaşıyorum.. Of yarın devlete randevu aldım umarım doğru düzgün bir doktordur.. Bu sefer ilk olarak öncesinde çok korkutulduğumu zaten bu durumdan da korktuğumu bana diğer doktorlar gibi pis bir tavır ve alakasızlıkla yaklasacaksa mümkünse muayneye başlamadan bitmesini istediğimi söyleceğim çünkü bunaldım. Her gittiğim doktor ya da hastane bi enteresan. Ağlaya ağlaya döndüm yine eve sinirden ben bunu sürekli yaşamak zorunda değilim ya..
Canım benimde yaşım genç ya direk doktor diyo evli misiniz hayır dedim hiim o zaman sizde hpv olmaz dedi ay utandım diyemedim bişey insana neler yasatiyolar allahim nasıl doktorlar var ya :KK43:

Arkadaslar akinti sorunu yasayan var mi..yillardan beri kullanmadigim ilac antibiyotik fitil kalmadi..sapsari yemyesil beyaz karisimi akinti yasıyorum surekli gecmiyor..hpv mi yapiyor yoksa bu akintiyi ...

Arkadaslar akinti sorunu yasayan var mi..yillardan beri kullanmadigim ilac antibiyotik fitil kalmadi..sapsari yemyesil beyaz karisimi akinti yasıyorum surekli gecmiyor..hpv mi yapiyor yoksa bu akintiyi ...
Benimde vardı canım soğan suyu bebek için içtim adetim düzensiz düzenli içmedim bir hafta ancak içtim sanki akıntımada iyi geldi gibi şuan yok

Insan kendini çok kötü hissediyor:KK43:
Valla bugün annemle de konuşsun sağolsun kişisel psikoloğum gibi kendisi. Doktorlar ya da insanlar sana bu sekilde yaklaşabilir, bunu önemseme kulaklarını tıka o insanlar gelip geçici sadece sağlığına odaklan, sinirlenme, stres yapma bunlar sana zarar verecek seyler.. Sen onların sana zarar vermesine izin verme dengeni bozma dedi.. İnan o kadar iyi geldi ki belki sizlerede bir nebze olsun yardımı olur

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben test yaptırdım sonucu bekliyorum. Dr m baktığında yok dedi ama içim içimi yediği için ben yinede yaptırdım. Şuan elde siğil diye gördüm bu çok berbat bir hastalık ya ağlıyorum resmen psikolojim berbat 😭😭😭

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben test yaptırdım sonucu bekliyorum. Dr m baktığında yok dedi ama içim içimi yediği için ben yinede yaptırdım. Şuan elde siğil diye gördüm bu çok berbat bir hastalık ya ağlıyorum resmen psikolojim berbat 😭😭😭
Eldeki siğiller genital bölge siğilleri farklı oluyor canım tip olarak ikisi aynı şey değil

Winnethepooh canım çok teşekkür ederim o kdr saçma şeyler düşünmeye başladım ki ölsem kurtulsam diyorum artık o durumdayım Dr m ısrarla yok desede ben acaba görmedi mi diyorum 😭

benimde patoloji sonucumda cin1inyaninda bide kronit servsiist yaziyo dedim ilac vemriyomusunuz yook dedi her kadinda oolan gecip tekrarlayan bir duurum dedi doktor
Evet öyle önemsemiyorlar ama bakteri nedenli ilaç vermeleri gerekiyor

evet antibiyotik kulkandim gwcer gibi oldum tekrarladi cok yogun akimtim yok ama arada bir oluyo yada adet doneminde yogunlusiyo
uygun antibiyotik vermemişler söyleyin daha etkili bir şey versinler ama bence öncesinde vajinal kültür

X