Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İzmirde bir prof.dr a geldim.tipleme smearden daha çnemli dedi.bu gün tipleme için örnek alınacak.hayattan tamamen kopmuşum gibi.sigarayı 3-4 e indirdim 1 paket içiyordum.psikolojim çok bozuldu.ve sanki herkes üzerime geliyor gibi.sizlerden başka beni anlayacak kimse yok gibi
canim lutfen kendini uzme yenimi ogredin bilmiyorm ama gercekten insan ilk ogrendigi zaman verdigi tepkiler cok farkli cok endiseli uzgun oluyo ama birwz zaman gecsin normale donuceksin ben mesela ikk ogrendigimde o kadar sacma sapan seyler yaptimki okadar pismanim anlatamm dusun su an bir tedavi bile uygulanmiyor onemli bir uyradi bulunulmuyor biraz dikkatle gecicek bisey sende degilki okdar cok kadinda varki bagisiklikni gucelndirici gidalar tuket sigil varmi bilmiyirum varsa gecmesi icin doktor tarafindan verilen ilacini kullan gecicek zaten ilk duydugu zaman butun kadinlar ayni tepkiyi gösteriyo bende gunlerce robot fgibi gezdim hersez neyin var sen niye boylesin dedi ama simdi birqz daha mantik li dusunuyirum yani dusun hic gitmesen nornal.hayatina devam edicen doktorlar bile haberi olamdan kadinlar atlatiuo bu vurisuyi diyo sen kafana taktikca daha da kotuye gidiuo hersey ben ilk ogrwndigim okadar insanin kiridimki sacama saoan seyelr yaptim simdi onlari yaptigima uzuluyorym lutfen uzme kendini

Arkadaslar benim merak ettigim su niye bnden parca aldilar kolposkopi sirasinda ..kanser suphesine mi rastladi doktor acaba
benden de aldilar canim patolojiye ginderiyo sonra cikan sonuca gore ya takip yara yara varsa yakma islemi yapiyorlar bildigim kadariyla yani hemen hemen herkesten parca aliniyo

sizde daha tipleme bile yapılmamıştı rahim içinde cin var mı yok mu acele değil mi
İzmirde prof dr.la görüştüm.çok uzun ve seni yıpratacak bir süreç dedi.ayrıca smear testleri negatif çıksa da bu negatif anlamına gelmiyormuş.sonuçta bu virüs dışarıki siğiller önemli değil ki içeride olduğu için her an patlayacak bomba gibi.hep psikolojik açıdan hem de korunmak için en mantıklısı alınmadı dedi.yumurtalıklara dokunmadan çünki yaşım -42.geri kalan rahim alınacak.riski kaldıralım dedi ortadan.bu yaştan sonra çocuk yapmayacaksan kendini üzmeye gerek yok dedi.kesmeden yapıyorlarmış ameliyatı.düşün kararını ver dedi.

canim lutfen kendini uzme yenimi ogredin bilmiyorm ama gercekten insan ilk ogrendigi zaman verdigi tepkiler cok farkli cok endiseli uzgun oluyo ama birwz zaman gecsin normale donuceksin ben mesela ikk ogrendigimde o kadar sacma sapan seyler yaptimki okadar pismanim anlatamm dusun su an bir tedavi bile uygulanmiyor onemli bir uyradi bulunulmuyor biraz dikkatle gecicek bisey sende degilki okdar cok kadinda varki bagisiklikni gucelndirici gidalar tuket sigil varmi bilmiyirum varsa gecmesi icin doktor tarafindan verilen ilacini kullan gecicek zaten ilk duydugu zaman butun kadinlar ayni tepkiyi gösteriyo bende gunlerce robot fgibi gezdim hersez neyin var sen niye boylesin dedi ama simdi birqz daha mantik li dusunuyirum yani dusun hic gitmesen nornal.hayatina devam edicen doktorlar bile haberi olamdan kadinlar atlatiuo bu vurisuyi diyo sen kafana taktikca daha da kotuye gidiuo hersey ben ilk ogrwndigim okadar insanin kiridimki sacama saoan seyelr yaptim simdi onlari yaptigima uzuluyorym lutfen uzme kendini
Canım inan ki hiç iyi değilim.sanki günlerim sayılı gibi görüyorum herşeyi.bir et ben diye baktığım olay beni çok yıprattı.süreci çok sancılı ve maddi olarak yıpratıcı.2 tane evladım var.kızım 14 yaşında gözümün içine bakıyor.bu ya lar insanı gerçekten yıpratıyor.nerden kaptık bu illeti bilmiyorum

Canım inan ki hiç iyi değilim.sanki günlerim sayılı gibi görüyorum herşeyi.bir et ben diye baktığım olay beni çok yıprattı.süreci çok sancılı ve maddi olarak yıpratıcı.2 tane evladım var.kızım 14 yaşında gözümün içine bakıyor.bu ya lar insanı gerçekten yıpratıyor.nerden kaptık bu illeti bilmiyorum
Nasıl yani hpv niz var diye rahim mi alinacak saka mi bu..o kadar yuksel tip tasiyan insan var hepsinin rahmimi aliniyor ki.bnce baska doktorada gorunun..kanser misiniz ki rahim alinacak ..

Hpv varsa bu gün olmasa da 2 ay sonra olmayacağın anlamına gelmiyor dedi.dışarıda varsa onlar önemli değil içeridekiler önemli ki onlar da tiplemede hep riskli grup oluyormuş

Hpv varsa bu gün olmasa da 2 ay sonra olmayacağın anlamına gelmiyor dedi.dışarıda varsa onlar önemli değil içeridekiler önemli ki onlar da tiplemede hep riskli grup oluyormuş
Vucut atiyor diyorlar..yuksek riskler bile atiliyormus..bnde de tip 16 51 ve 6 var kolposkopi yapildi biyopsi sonucu bekliyorym ve bekarim cocuk yok suan cok korkmus durumdayim

Bende tip 16 ve cin1 olduğumu öğrendiğimde direk rahmin alınsın dedim doktora kabul etmediler.36 yaşındayım 2 çocuğum var çocuk düşünmüyorum daha dedim bekleyelim dediler.birden fazla doktora göründüm.hepside aynı şeyi söyleyince bildikleri vardır dedim

X