- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
Bir sitede vardı numarasıni falan vermişler güzelde geri dönüş almış insanlar. Hpv forumu gibi bir yerdi ama fiyatını bilemiyorumGümrük vergileri eklenince aynı fiyata geliyor, ayrıca doktorlar bilmediği şeye reçete yazmıyor. Ahccyi duymayan onkolog doktoru bile var ki bu ilaç değil takviye old için reçeteyi hiç yazmazlar
İmutor günde iki kapsül kullanılıyor yine 100 mga tamamlanıyor ama probiyotik de içeriyormuş denenirBu arada imutor kullananlar varsa onun yerine ben ligone kullaniyorum fiyat olarak daha uygun icinde 100mg beta glukan var..imutorun 50 mg icindede ayni oranda beta glukan var deneyebilirsiniz
Evet senin postunu da gördüm orda. O işte vergi eklenmiş hali, ara sor aynı paraya geliyor maalesefBir sitede vardı numarasıni falan vermişler güzelde geri dönüş almış insanlar. Hpv forumu gibi bir yerdi ama fiyatını bilemiyorum
Hmm.. Yarın görüşeyim olmadı o marka için iyi diyorlar çünkü kullananlar çok büyük oranla negatif almışlarEvet senin postunu da gördüm orda. O işte vergi eklenmiş hali, ara sor aynı paraya geliyor maalesef
Yani açık açık yazıcam şimdi temasla bulaştığını biliyorsunuz penis vajinanın içine temas ediyor orası nemli salgılı bir yer erkeğin zevk suyu var sadece spermden bulaşır kısmı mı aklınıza geliyor içeri dışarı boşalmış farketmez (alıntıyı yanlış yaptım winnieyi değil gayeyi alıntılayacaktım)Doktor değilim ama bir doktor videosunda görmüştüm. Ağıza bulastığında genellikle ağız içi çok hızlı yenilendiğinden virüs bu bölgede tutunamıyormuş çok nadirmiş tutunabildiği durumlar. Ama çok tedirgin olsuysan nir kbb uzmanına görünebilirsin bu konuyla ilgili. Öteki konuya gelince içine boşalması ya da bosalmaması önemli değil bildiğim kadarıyla sonuçta bu temas yoluyla bulaşan bir virüs şayet yüksek tipli ya da başka bir tip bulaşacak olsaydı geri çekme yöntemiyle de gayet tabii bulaşma durumu olur. Bu konuda da için rahat etmiyorsa -testini ne zaman yaptırdın bilmiyorum- testi tekrarlatabilirsin. Eşinde olan siğilleri de bir ürologa gösterebilirsiniz. Zaten aynı tip tekrar tekrar bulaşma yapmıyor ancak yinede temkinli olmakta fayda var. Siğil olduğu dönemler en bulaşıci dönemleri. Bu süreci atlatana kadar tam koruma sağlamasa da kondomla korunmakta fayda var.
Evet sitenin sahibi büyük ihtimal komisyon alıyor çünkü başka marka ahccnin lafı geçtiğinde tepki veriyor hemenHmm.. Yarın görüşeyim olmadı o marka için iyi diyorlar çünkü kullananlar çok büyük oranla negatif almışlar
Benim kolposkopi sonucunda birgun islem gunu agri oldu dahada olmadiArkadaşlar kolposkopiden sonra bir hafta ağrı yaşayan var mı?
Yani ben zaten deri temasıyla bildiğim için sıvı olmasını çok garipsedim sıvı olarak aklıma hiç gelmez benim o yüzden de sordum evet aklıma o geldi sormak istedim azarlar gbi zevk suyu da var o mu aklınıza geliyor denmesi hoş değil çünkü ben zaten sıvıdan olmadı mantığını da çözemedim yine de teşekkür ederim cevap içinYani açık açık yazıcam şimdi temasla bulaştığını biliyorsunuz penis vajinanın içine temas ediyor orası nemli salgılı bir yer erkeğin zevk suyu var sadece spermden bulaşır kısmı mı aklınıza geliyor içeri dışarı boşalmış farketmez (alıntıyı yanlış yaptım winnieyi değil gayeyi alıntılayacaktım)
vergi olduğunu zannetmiyorum. Konusunda uzman bir doktor yazabilir diye düşünüyorum. Tabi kişiden kişiye değişir.Gümrük vergileri eklenince aynı fiyata geliyor, ayrıca doktorlar bilmediği şeye reçete yazmıyor. Ahccyi duymayan onkolog doktoru bile var ki bu ilaç değil takviye old için reçeteyi hiç yazmazlar
Aynen öyle canım bende çok bunalmıştım şükür daha iyiyim inş bitip gidecekKızlar bu arada dün gerçekten çok gergin ve telaşlıydım ama sağolun yılmadan sorularıma elinizden geldiğince cevap vermeye çalıstınız. Artık toparlanma zamanı bence karalar bağlayarak olacak iş değil bu.. Zaten illa vücuttan bir şekilde attığımız bir virüs en nihayetinde -yüksek risk grubu olsa dahi- şu an tek yapmamız gereken eski yaşantımıza geri dönmek bu hpv ile kafayı bozmamak ama aklımızın bir kösesinde tutup düzenli kontrolleri aksatmamak olabilir ancak.. Benim durumum sizinkilerden birazcık farklı olduğu için çok fazla burayı katlettim ancak telaş işte.. İlla bir gün bir sekilde bundan kurtulacağız. Evet kanser düşüncesi sinir bozucu ancsk bu da yine bağışıklığın acayip düştüğü ya da kontrollere gitmeyen kişilerin başına gelen bir durum.. Önlenebilir bir kanser sonuçta tek yapabileceğimiz doktorlara güvenmek..
Canım kanser şüphesi olmasada orda bir hücre değişikliği varmi diye kolposkopi yapılıyor bende yaptırdım ama temiz çıktı şükür. Yani illahi kansersin diye değil oda bir önlemArkadaslar benim merak ettigim su niye bnden parca aldilar kolposkopi sirasinda ..kanser suphesine mi rastladi doktor acaba
Canim biyopsi yaptilar mi sanaCanım kanser şüphesi olmasada orda bir hücre değişikliği varmi diye kolposkopi yapılıyor bende yaptırdım ama temiz çıktı şükür. Yani illahi kansersin diye değil oda bir önlem
Doktor kolposkopi sonunda hicbirsey demedi parca alsi biyopsiye gonderdi o korkuttu beniCanım kanser şüphesi olmasada orda bir hücre değişikliği varmi diye kolposkopi yapılıyor bende yaptırdım ama temiz çıktı şükür. Yani illahi kansersin diye değil oda bir önlem
vergi olduğunu zannetmiyorum. Konusunda uzman bir doktor yazabilir diye düşünüyorum. Tabi kişiden kişiye değişir.
Uçan kuştan vergi alıyorlar. Gümrükten dönme ihtimali de var haber vermeden reçeteyi beklemeden geri gönderiyorlar. Araştırın Türkiye’ye gönderim bile yapmıyor firmalarvergi olduğunu zannetmiyorum. Konusunda uzman bir doktor yazabilir diye düşünüyorum. Tabi kişiden kişiye değişir.
Kolposkopide değişim gördüyse cin1 mi 2 mi 3 mü öğrenmek için biyopsi almışArkadaslar benim merak ettigim su niye bnden parca aldilar kolposkopi sirasinda ..kanser suphesine mi rastladi doktor acaba