Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba herkese. Hpvyi tedavi etmek için neden aşı çıkartmıyorlar anlamıyorum. Mesela Rusyada allokin alfa aşısi varmış. Bide haplar, fitiller reçete ediyormuş doktorlar. Onları kullandıktan sonra çok insan HPV negatif alıyormuş. Ben Rusça bildiğim için sitelere girip okuyorum. Burada hiç bir şey yok maalesef ne aşı, ne hap. Bende ilk ilişkimden kaptirdim bu hastalığı. Çok moralin bozuk.

Bide oral iliskimiz olmuştu. Dilimin altına bile çıkmış uzun sallanan şeyler. Gerçekten çok kotu, insanin psikolojisi bozuyor. İntihar etmeyi bile düşündüm.Uç tane KBB doktora gittim. İkisi hic bir şey yok dediler. Bir tanesi papilloma olabilir. Parça almak lazim. Çıkarsa yakabilirim dedi. Korkudan parca aldiramadim. Hemen yakabilseler keşke. Hpv konusunda anlayan başka KBB doktoru varmı bildiğiniz kızlar?

Bide oral iliskimiz olmuştu. Dilimin altına bile çıkmış uzun sallanan şeyler. Gerçekten çok kotu, insanin psikolojisi bozuyor. İntihar etmeyi bile düşündüm.Uç tane KBB doktora gittim. İkisi hic bir şey yok dediler. Bir tanesi papilloma olabilir. Parça almak lazim. Çıkarsa yakabilirim dedi. Korkudan parca aldiramadim. Hemen yakabilseler keşke. Hpv konusunda anlayan başka KBB doktoru varmı bildiğiniz kızlar?
merhaba gecmis olsun öncelikle.siz hangi tipini tasiyorusunuz nezamandir var

Teşekkürler. Şuan tipleme yaptırıyorum. İki hafta sonra çıkacak sonuç. 5-6 ay önce bulaştırdim. Hiç farkında bile değildim. İlk ilişki yaşadığım insandan kaptirdim . Hastalık bulastirdi bide ortada bıraktı. Durumum çok kötü. Doktor doktor geziyorum. Psikolojim bozulmuş durumdaydım tamamen. İnşallah iyi olur her şey.

Teşekkürler. Şuan tipleme yaptırıyorum. İki hafta sonra çıkacak sonuç. 5-6 ay önce bulaştırdim. Hiç farkında bile değildim. İlk ilişki yaşadığım insandan kaptirdim . Hastalık bulastirdi bide ortada bıraktı. Durumum çok kötü. Doktor doktor geziyorum. Psikolojim bozulmuş durumdaydım tamamen. İnşallah iyi olur her şey.
uzulmeyin gecicek insallah hepsi geçicek

Şuan allokin alfayi denemeyi düşünüyorum. Ama Rusyadan getirtmek lazim. Siğil çıktı, ilişkiden iki ay sonra. Gidip yaktirdim. Gardasil yaptırdım. Faydası olur diye. Bilmiyorum belki olur

siğiller kesinlikle cinsel ilişkiyle bulasıyor..gecen yaz benım popo uç kısmımda çıktı ve bır sure sonra çogaldı korktum bu ne dıye dr gıttım lazerle yaktı ve bır ılac verdı o gecırdı ve bana dedığı suydu..ya hijyenik olmayan agdadan veya cinsellikten kiminde ykaybuluyormus kımınde yenıden tekrarlıyormus..hijyen şart hanımlar..ve tabi eşede bulaştırma riski oldugu için eşlerde dikakt etmeli..benım eşimde de bır tane çıktı ve hemen oda gıttı lazerle aldırdı bıs senedır yok şükür..
Bu sivilceler vajinanin alt kısmında olanlarimi yoksa üst kısımda ağda yapılan yerde sivilce olmasi normal değil mi

2 yildir var kolposkopi cin1 oldugunu yenimi ogrendiniz bendede hpv 16 cin1 varda
Virüsü ne zaman kaptım bilmiyorum bende ki varlığını 2 yıl önce tesadüf sağlık ocağından öğrendim.cin 1 olduğumu şubattaki patoloji sonucundan öğrendim.simdi sadece imutor kompleks surup kullanıyorum.bagisiklik için ve bekliyorum

Virüsü ne zaman kaptım bilmiyorum bende ki varlığını 2 yıl önce tesadüf sağlık ocağından öğrendim.cin 1 olduğumu şubattaki patoloji sonucundan öğrendim.simdi sadece imutor kompleks surup kullanıyorum.bagisiklik için ve bekliyorum
Siz ne zamandır hpv16 cin1 siniz.siz tedavi icin bekliyormusunuz

ben 2 ay oluyo ogreneli saglik ocaginda hemşirenin zoruyla test yaptirdim ozaman cikti hemen kolposkopiye gönderdiler 20 gun sonrada sonucum.cikti cin1 6 ay sonra simir bidahaki 6 ay sonra hpv testi yapılacak dedi takip edicelecesiniz dedi bagisiklii sisteminiz vucutan atıyor yuzde 90 bir cok kadinda var yüzde 85ide atiyor haberi olmaadan bir cok kadin bu enfeksyonu atıyor iliskinizde kondomla korunursaniz bulas olmdigi icin daha hizli atarsiniz dedi yani herhsngi bir tedavi onermedi ben problois imuneks c vitanmini kefir tuketmeye ozen gosteriyorum insaalh heoimiz guzel.sonuclar aliriz

Arkadaşlar bence kadın doktorları tercih etmeyin.bende en son bir kadın dr gittim .beni yargilamadi neticede 3 çocuk annesiyim.ama o koltukta doktorum diye oturuyorlar yaa ben ona üzülüyorum insanlıktan nasip almmais bu tip drlar var malesef.doktor yüzüme bakıyor ve bana ne şikayetin var diye sormuyor yaa.bu nasıl bir doktor bekledim artık kendim söyledim. Dahada onun kapısının önünden bile gecmem
zaten sorun da bu. kadın evlenmemiş veya çocuk yapmamışsa insan yerine konmuyor. ilk sorulan soru da cinsel olarak aktif misiniz olmalıyken evli misiniz oluyor sanki evli olmayan insan seks yapamıyor. ve ben çocuk düşünmüyorum sanki böyle bir zorunluluğum varmış her kadın çocuk yapmalıymış gibi ama doktor da olsa bu tip yargılamalar toplum kaynaklı maalesef toplumdan sıyrılıp da doktor kimliğiyle var olamıyorlar. o doktor da onkoloji servisinde tek doktor alternatif olarak erkek jinekolojiye gittim bir sürü hepsi ona yönlendirdi.

canım bugün hem cildiyeye hem kbb uzmanına gittim ikisi de siğil değil dilin doğal yapısı dediler. patoloji istedim ama almadılar. için rahat değilse korkularını aş ve patolojiye gönder psikolojik yükü kesik acısından daha beter

X