- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 42
-
- Konu Sahibi ozlemsss381
Evet ustteyken daha çabuk oluyor ...toplamda kaç dakika sürüyor ilişkinizCanım bu akşam denedim ilişkide kontrol tamamen bendeydi eşim boşaldı ben boşalamadım sorunca ya rol yapıyorum Ya bahane buluyorum, ama biraz daha yaklaştım alttansa üstte daha zevk alındığına, Cumartesi plan yaptım yemek hazırlayıp alkol alıp fantazide giyip saatlerce uğraşmayı planlıyorum, Cumartesi orgazm olmadan bırakmıcam
Yaklaşık 1 saat sürüyor, ön sevisme hepsi dahilEvet ustteyken daha çabuk oluyor ...toplamda kaç dakika sürüyor ilişkiniz
Çok guzel..Bu zaman zarfında senin zirvelere bulutlara çıkman gerek canimYaklaşık 1 saat sürüyor, ön sevisme hepsi dahil
Evet ama malesef, sıkıntılı zamanlar geçirdik hep, anladım ki kafan boş olacak ve kendini vereceksinÇok guzel..Bu zaman zarfında senin zirvelere bulutlara çıkman gerek canim
Katiyen öyle..sadece sexse odaklanacan..başka türlüsü olmazEvet ama malesef, sıkıntılı zamanlar geçirdik hep, anladım ki kafan boş olacak ve kendini vereceksin
Evet erkekler görsellikle tatmin oluyor, Tanya giy sürtün zaten işine yarıyor bizse görsellikle olmayınca uğraş dur, bu kadar konu zaten sırf bu sebeptendirKatiyen öyle..sadece sexse odaklanacan..başka türlüsü olmaz
Erkek fizyolojisi farklı..onlar bir şutla golü bulabiliyor ..bizimki çokça çalım 10 sut ancak bir golEvet erkekler görsellikle tatmin oluyor, Tanya giy sürtün zaten işine yarıyor bizse görsellikle olmayınca uğraş dur, bu kadar konu zaten sırf bu sebeptendir
Merhaba özelden mesaj attim size bu konu ile ilgiliBu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonra klitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
İnsanlar çok muzdaripse demek ki bence buraya yazın tek seferde hepimiz okuyalım :)Ayy valla yorumum icin pişman oldum 1000 kişi mesaj attı cevap vermekten yoruldum gerçekten kizlar
Bence de buraya yazınAyy valla yorumum icin pişman oldum 1000 kişi mesaj attı cevap vermekten yoruldum gerçekten kizlar
Maalesef bamlanmak istemiyorum fazla açık yaziyorum net anlaşılabilmesi ve yardımcı olmak adına ama o kadar çok kişiye cevap yazdım ki yoruldum yaniİnsanlar çok muzdaripse demek ki bence buraya yazın tek seferde hepimiz okuyalım :)
O zaman bi kere de bana yazar mısınız lütfenMaalesef bamlanmak istemiyorum fazla açık yaziyorum net anlaşılabilmesi ve yardımcı olmak adına ama o kadar çok kişiye cevap yazdım ki yoruldum yani
oral yapmasını isteyin bence , oral yapınca sıkıntı olmuyor bence, birlikteliğinizin süreside önemli ne kadar sürdüğüArkadaslar direk konuya girmek istiyorum. 3 yildir evliyim cinsel iliskimizde hicbir problem yok. Uyumumuz guzel esim anlayisli isteklerimiz karsilikli herhangi bir aci falan hissetmiyorum hersey normal anlayacaginiz fakatkusura bakmayin biraz ozel olacak ama bo.alamiyorum. surtunme yoluyla oluyor fakat iliskiye girdigimizde olmuyor. Gayet rahatim gayet istekliyim ama olmuyor. Hep olmus gibi rol yapiyorum. Nedeni ne olabilir ?
Banada mesaj atabilirmisimizAyy valla yorumum icin pişman oldum 1000 kişi mesaj attı cevap vermekten yoruldum gerçekten kizlar
Ayy valla yorumum icin pişman oldum 1000 kişi mesaj attı cevap vermekten yoruldum gerçekten kizlar
Bana da mesaj atabilir misiniz rica etsemAyy valla yorumum icin pişman oldum 1000 kişi mesaj attı cevap vermekten yoruldum gerçekten kizlar
Sir değilse canım sen yazabilirsin. Bamlanma diye bı olay var çok açık bı şekilde anlatilinca açık açık yazıyorum bu durumda da benim uyeligimde sorun olsun istemiyorum.o zaman buraya yazın herkes okusun...1000 kişi mesaj attığına göre sır değil heralde
Canım herkese mesaj attım bana mesaj atan sende atarsan önce öyle cevap vermek daha kolay oluyorBana da mesaj atabilir misiniz rica etsem
Nedeni genişlemeniz var mı?Arkadaslar direk konuya girmek istiyorum. 3 yildir evliyim cinsel iliskimizde hicbir problem yok. Uyumumuz guzel esim anlayisli isteklerimiz karsilikli herhangi bir aci falan hissetmiyorum hersey normal anlayacaginiz fakatkusura bakmayin biraz ozel olacak ama bo.alamiyorum. surtunme yoluyla oluyor fakat iliskiye girdigimizde olmuyor. Gayet rahatim gayet istekliyim ama olmuyor. Hep olmus gibi rol yapiyorum. Nedeni ne olabilir ?