Vajinal Orgazm sorunu !?!

7 senelik evliliğimde 3 kez vajinal orgazm yaşamıştım tabiki doğumdan sonrasına kadar. 8 ay önce normal doğum yaptım. İlk 3 ay ilişki olmamıştı dikişlerim çok zor iyileşti. Ancak simdi her ilişkide vajinal orgazm yaşıyorum. Galiba normal doğumun etkisi

7 senelik evliliğimde 3 kez vajinal orgazm yaşamıştım tabiki doğumdan sonrasına kadar. 8 ay önce normal doğum yaptım. İlk 3 ay ilişki olmamıştı dikişlerim çok zor iyileşti. Ancak simdi her ilişkide vajinal orgazm yaşıyorum. Galiba normal doğumun etkisi

Peki doğumdan sonra aşırı genişleme oluyor. Eski zevki alamıyorum veya eşim alamıyor vs diyorlar. Vajina eski haline geliyor mu toparlanıyor mu? Ben normal doğumda sırf bu yüzden tedirgin oluyorum forumda baya okudum.

Ben genelde vajinal orgazm oluyorum ilişkiden yana sorunum yok çok şükür ama doğumdan sonrası için tedirginim :/

Peki doğumdan sonra aşırı genişleme oluyor. Eski zevki alamıyorum veya eşim alamıyor vs diyorlar. Vajina eski haline geliyor mu toparlanıyor mu? Ben normal doğumda sırf bu yüzden tedirgin oluyorum forumda baya okudum.

Ben genelde vajinal orgazm oluyorum ilişkiden yana sorunum yok çok şükür ama doğumdan sonrası için tedirginim :/
Tam tersi eskisinden daha dar inan. Hatta en son kontrole gittiğimde doktora sordum. Sanki daralmış gibi demiştim. Normal doğum sonrası genişleme riskine karşı daha sık dikiş atılır ilişki yaşarken zevk alamama sorunu olmasın diye demişti. Bi nevi daraltma ameliyatı denilebilir demişti😊 bazı doktorlar bunu yapmıyormuş. Bence doktorunuza danışın.

Tam tersi eskisinden daha dar inan. Hatta en son kontrole gittiğimde doktora sordum. Sanki daralmış gibi demiştim. Normal doğum sonrası genişleme riskine karşı daha sık dikiş atılır ilişki yaşarken zevk alamama sorunu olmasın diye demişti. Bi nevi daraltma ameliyatı denilebilir demişti bazı doktorlar bunu yapmıyormuş. Bence doktorunuza danışın.

Yaa ben dikişsiz doğum yapmak istiyordum. :KK43: ağrısız hipnoz doğumunda dikişsiz ve kesisiz de oluyor demişti eğitimci doulam. Ama işte dikişte faydalı dediğiniz konuda. Çok korkuyorum ya canlı canlı kesip dikiyorlar orayı 😩 nasıl katlancaam

Yaa ben dikişsiz doğum yapmak istiyordum. ağrısız hipnoz doğumunda dikişsiz ve kesisiz de oluyor demişti eğitimci doulam. Ama işte dikişte faydalı dediğiniz konuda. Çok korkuyorum ya canlı canlı kesip dikiyorlar orayı nasıl katlancaam
Keşke dikişsiz olsun. Çabucak toparlar. 8 santime kadar açılmam olmuştu. Mecbur biraz kesi oldu. Canlı canlı kesip dikmiyorlar tabiki korkutma kendini. Uyuşturuyorlar orayı 😊

Keşke dikişsiz olsun. Çabucak toparlar. 8 santime kadar açılmam olmuştu. Mecbur biraz kesi oldu. Canlı canlı kesip dikmiyorlar tabiki korkutma kendini. Uyuşturuyorlar orayı

Ayy bilmiyorum yaa 🙈 doğumdan çok kesi ve dikişten korkuyorum. Ama normal olsun istiyorum. İnş başarabilirim karar değiştirmeden. 🙄

Ayy bilmiyorum yaa doğumdan çok kesi ve dikişten korkuyorum. Ama normal olsun istiyorum. İnş başarabilirim karar değiştirmeden.
Hiç korkma. Dikişin olursa pansumanına dikkat edersin kısa sürede iyileşir. Ben pek dikkat edememiştim geç iyileşti. Normal doğum her açıdan en iyisi. Hemen sütün iniyor, göbeğin hemen gidiyor :) en güzelide hücrelerin yenileniyor ve bebeğin için en sağlıklı doğum şekli bu. Tabi herşeyden önce senin ve bebeğinin sağlığı önemli ancak lütfen korkup sezaryen tercih etme. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Hiç korkma. Dikişin olursa pansumanına dikkat edersin kısa sürede iyileşir. Ben pek dikkat edememiştim geç iyileşti. Normal doğum her açıdan en iyisi. Hemen sütün iniyor, göbeğin hemen gidiyor :) en güzelide hücrelerin yenileniyor ve bebeğin için en sağlıklı doğum şekli bu. Tabi herşeyden önce senin ve bebeğinin sağlığı önemli ancak lütfen korkup sezaryen tercih etme. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

İnşaAllah tek isteğim 🙏🏻 aminnn tşk ederim.☺

Vajinal orgazm G noktasiyla alakalı sanırım.
Farkli pozisyonlar denedikce zevk alma ve vajinal orgazm yasama durumu degisebilir. Denemeye devam edin. Biz de 4-5 yildan sonra keşfettik.

Bu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonra klitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
Mesaj atarmisin

Bu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonra 😂 klitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi 😂 ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
bana da yazar mısınız ?

Merhaba ben dokuz aylık evliyim kadınların her zaman boşalamadığını duymuştum çekiniyordum ancak 2hafta sonra canımın yanmaları bittiğinde boşalabilmeye başladım hatta ilkinde şok olmuştum altta ya da üstte olmak pek sorun olmuyordu bende her ilişkide olmasa da iki ilişkiden birinde mutlaka boşalıyordum eğer olmuyorsa da evet rol yapıyorum çünkü eşim bu konuda aşırı düşünceli benden önce geliyorsa üzülüyor çaba gösteriyor ben istemesem boşver desem de muhakkak ilgileniyor benimle ama benim bir An olmuyorsa yeniden zorlayamıyorum olmuyor çünkü eşime olmadı desem belki sabaha kadar uğraşacak asla bunu erkeklik egosu olarak görmüyor tamamen benim aynı keyfi almamı istiyor böyle çabaya ilgiye olmuyor gelemedim diyemem onluk birşey değil çünkü neyse gel gelelim Son 1 aydır 1 kere falan olmuştur genişledim de mi böyle oluyor bilmiyorum üzülüyorum doğrusu işyerinde mutsuzum acaba stresten midir 9 ayda genişler mi bir kadın 😢

Merhaba ben dokuz aylık evliyim kadınların her zaman boşalamadığını duymuştum çekiniyordum ancak 2hafta sonra canımın yanmaları bittiğinde boşalabilmeye başladım hatta ilkinde şok olmuştum altta ya da üstte olmak pek sorun olmuyordu bende her ilişkide olmasa da iki ilişkiden birinde mutlaka boşalıyordum eğer olmuyorsa da evet rol yapıyorum çünkü eşim bu konuda aşırı düşünceli benden önce geliyorsa üzülüyor çaba gösteriyor ben istemesem boşver desem de muhakkak ilgileniyor benimle ama benim bir An olmuyorsa yeniden zorlayamıyorum olmuyor çünkü eşime olmadı desem belki sabaha kadar uğraşacak asla bunu erkeklik egosu olarak görmüyor tamamen benim aynı keyfi almamı istiyor böyle çabaya ilgiye olmuyor gelemedim diyemem onluk birşey değil çünkü neyse gel gelelim Son 1 aydır 1 kere falan olmuştur genişledim de mi böyle oluyor bilmiyorum üzülüyorum doğrusu işyerinde mutsuzum acaba stresten midir 9 ayda genişler mi bir kadın
vajinanızı ilişki esnasında sıkıp sıkıp bırakın, hatta eşiniz tam çıkarken sıkabildiğiniz kadar sıkın girerken bırakın
hem o bölgedeki kaslarınızı geliştirir sıkılaştırırsınız hemde ilişki esnasında o bölgeye kan akışı hızlandığı için vajinal orgazma çok kolay ulaşırsınız. denemiş onaylanmıştır :halay:

Doğumun kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum bende, ilk hamileliğimden sonra bende öyle hissetmiştim. Şimdi tekrar hamileyim olmuyor hiç, doğum sonrasını bekliyorum :KK70:

Vajinal orgazm olmaya yakın idrar yapma hissi oluşur. İlişki sırasında idrar yapma hissi oluştuysa ilişkiye devam edin, siz veya partneriniz bir yandan klitorisi uyarmaya devam etsin.
Ay bende hep oluyor idrar yapma hissi sonra da ya yanlışlıkla yaparsam deyip bütün konsantrem gidiyor :KK43: klitprisi uyarmaya devam edin demişsiniz ya vajinal orgazmda klitprisi uyarmak neden gerekli mi uyarınca onun adı klitoris orgazm olmaz mı?

Üstte pozisyonda daha çok vajinal orgazm olunuyor diyenler;
Ben üste oturduğumda bile zor oturuyorum içime acayip bir baskı oluyor sanki bağırsaklarım patlayacak gibi karnımın içi acıyor..bi de öyle böyle deneyeyim diyorum üstte ama kiloluyum biraz ondan galiba hemen bacaklarım ağrıyor bir iki zıplamayla kesiliyorum zaten 🙈 üstte biraz kilolu bayanlar nasıl hareket ediyosunuz

Ay bende hep oluyor idrar yapma hissi sonra da ya yanlışlıkla yaparsam deyip bütün konsantrem gidiyor klitprisi uyarmaya devam edin demişsiniz ya vajinal orgazmda klitprisi uyarmak neden gerekli mi uyarınca onun adı klitoris orgazm olmaz mı?

Daha şiddetli şekilde doyuma ulaşmak için.
Vajinanın 7-8 santim girişinde üst bölgede tırtıklı bir bölge var. O bölgenin uyarılması lazım ayrıca. O bölge uyarıldığı zaman idrar yapma hissi oluşur, bu histen sonra daha seri şekilde penis girişi-çıkış yapmalı. Vajinanın daha dar şekle gireceği pozisyonlarda , penisin vajinayı daha rahat şekilde kavrayacağı gireceği pozisyonlarda vajinal orgazma ulaşmak mümkün.

Denediniz denediniz bir türlü vajinal orgazma ulaşamadınız diyelim. Bu kez şunu deneyebilirsiniz. İyi bir ön sevişmeden ve klitorisin iyice uyarılmasından sonra partnerinizden vajinanın 7-8 santim girişteki üst bölgesini işaret parmağıyla (işaret parmağıyla bir insanı çağırır gibi) temas etmesini isteyin.

Kendim yönlendirmelerim sonucu vajinal orgazmı yakalabildim.Her kadının bu zevki yaşamasını dilerim.

X