Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol heleÇok korkuyorum çok kötüyümyarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötü
Özeli aradım. Acil acıkmış sadece gerek görürse uzmanı arıyorlarmış. Özele acile gideceğim mecburYarın pazar orası kapalı olur ptesi anca bakarlar
Yarın acile gitsem daha iyi olmaz mı?Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol helepazartesi sabah erkenden gidersin
Bu dediğiniz gerçekten çok garip vajinada kurdun yaşamasına imkan yok acaba göz yanılgısı olabilirmi yok illaki gördüm diyorsanız da belki pecetede vardırKızlar çok korkuyorum. Benim 2 ay önce vajşnal mantar başladı, ben bir ay geçer diye bekledim geçmedi bir ay sonra eczaneye gittim bana ikili fitil ve krem verdi. O da sadece hafifletti geçer gibi olurken şimdi o pütür pütür akıntının yanında ne göreyim minicik bi kurt.. elim ayağım titredi mahvoldum, az önce oldu bu olay. kadın hastalıkları doğum randevusuna baktım çok ileri tarihlere veriyor iki üç hafta sonraya. Zaten korkuyorum o kadar bekleyemem. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim, başına böyle bişey gelen var mı?
Gerek görürse dediği doğum, gebelik riski falandır, senin için gelmez uzman acil doktoru da anlamaz. Devletin kadın doğum aciline git orda vardırÖzeli aradım. Acil acıkmış sadece gerek görürse uzmanı arıyorlarmış. Özele acile gideceğim mecbur
Korkmayın ama içiniz rahat olacaksa yakınsa gidin tabiÖzeli aradım. Acil acıkmış sadece gerek görürse uzmanı arıyorlarmış. Özele acile gideceğim mecbur
Evet özele gideceğim ama yarın pazar. Sadece acil var. Annem yine de sen git bir an önce dediÖzel hastaneye gidin siz de sağlık ocağı ne alakar
Hay allah ya korkmayın basit onun tedavisi. Ama kendi kendinize tekrar bulaştırmamaya dikkat edin. Tedaviyle beraber evinizi kapı kollarını falan dezenfekte edin. Nevresimleri havluları iç çamaşırlarınızı yüksek ısıda yıkayın.Mantar vardı ondan sandım..
neyin resmini çekerek kanser olduğunu öğrendi?Mantar da kaşıntı yapar kurtta , kullandığınız ilaçlar vajinal florayı bozmuş olabilir doktora danışmadan ilaç almayın zaten. Bi daha böyle bişey başınıza geldiğinde fotoğraf cekin derim çünkü -konuyla bağımsız- bir arkadaşımız o şekilde kanser olduğunu öğrendi .
Kafam karıştı şu an. Devlet bakmıyor randevusuz kavga çıkarttırıyor. Özel acile gidicem mecburGerek görürse dediği doğum, gebelik riski falandır, senin için gelmez uzman acil doktoru da anlamaz. Devletin kadın doğum aciline git orda vardır
Son kararım öyle yapacağım. Acil anlamaz. Uzmana görüneceğim , 1 gün daha nasıl bekleyeceksemKız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol helepazartesi sabah erkenden gidersin
Sürekli basur şikayeti olduğunu sanıyordu ağrısı vardı o bölgede ve karında . Bi gün tuvalet sırasında bir parça gelmiş o da fotoğrafını çekmiş. Ama önemsememiş , sonra şikayetler devam edince yine doktora gidiyor doktor aynı şeyleri tekrarlıyor hemoroid diyor vs vs . Tam çıkarken fotoğraf aklına geliyo doktora gösteriyor . Onkolojiye sevk etmiş doktor , o şekilde öğrendineyin resmini çekerek kanser olduğunu öğrendi?
çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdiSürekli basur şikayeti olduğunu sanıyordu ağrısı vardı o bölgede ve karında . Bi gün tuvalet sırasında bir parça gelmiş o da fotoğrafını çekmiş. Ama önemsememiş , sonra şikayetler devam edince yine doktora gidiyor doktor aynı şeyleri tekrarlıyor hemoroid diyor vs vs . Tam çıkarken fotoğraf aklına geliyo doktora gösteriyor . Onkolojiye sevk etmiş doktor , o şekilde öğrendi
O kadar haklısınız ki.. şiddetli değildi geçer sandımNeren bu kadar beklediniz doktora gitmek için? Mantar da hafif bir enfeksiyon değil 2 ay beklenilir mi hiç? Belirtileri gördüğünüz an doktora gidip en kısa sürede tedavi olmanız gerekir. 2 ay nasıl dayandınız o kaşıntıya, akıntıya?
O kadar haklısınız ki.. şiddetli değildi geçer sandım
İlk defa duydum böyle bir şey, dışkıda kurt duydum ama.. Randevu almanıza gerek yok, çoğu kadın doğum polikliniği sabah erken saatte numara verir randevusuz.
Yarın pazar orası kapalı olur ptesi anca bakarlar
Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol helepazartesi sabah erkenden gidersin
Gerek görürse dediği doğum, gebelik riski falandır, senin için gelmez uzman acil doktoru da anlamaz. Devletin kadın doğum aciline git orda vardır
Kızlar yarına randevu aldımm sabahtan hem dahiliye hem kadın doğum özelden. Adetime daha 5 gün var az önce adet oldum şansa bakar mısınızKorkmayın ama içiniz rahat olacaksa yakınsa gidin tabi
Bişi olmaz muayene ederben
Kızlar yarına randevu aldımm sabahtan hem dahiliye hem kadın doğum özelden. Adetime daha 5 gün var az önce adet oldum şansa bakar mısınız