Vajinal Mantar ve Kurt

Bu dediğiniz gerçekten çok garip vajinada kurdun yaşamasına imkan yok acaba göz yanılgısı olabilirmi yok illaki gördüm diyorsanız da belki pecetede vardır

Özeli aradım. Acil acıkmış sadece gerek görürse uzmanı arıyorlarmış. Özele acile gideceğim mecbur
Gerek görürse dediği doğum, gebelik riski falandır, senin için gelmez uzman acil doktoru da anlamaz. Devletin kadın doğum aciline git orda vardır

neyin resmini çekerek kanser olduğunu öğrendi?

neyin resmini çekerek kanser olduğunu öğrendi?
Sürekli basur şikayeti olduğunu sanıyordu ağrısı vardı o bölgede ve karında . Bi gün tuvalet sırasında bir parça gelmiş o da fotoğrafını çekmiş. Ama önemsememiş , sonra şikayetler devam edince yine doktora gidiyor doktor aynı şeyleri tekrarlıyor hemoroid diyor vs vs . Tam çıkarken fotoğraf aklına geliyo doktora gösteriyor . Onkolojiye sevk etmiş doktor , o şekilde öğrendi

çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdi

Neren bu kadar beklediniz doktora gitmek için? Mantar da hafif bir enfeksiyon değil 2 ay beklenilir mi hiç? Belirtileri gördüğünüz an doktora gidip en kısa sürede tedavi olmanız gerekir. 2 ay nasıl dayandınız o kaşıntıya, akıntıya?

O kadar haklısınız ki.. şiddetli değildi geçer sandım

Vajinanın kutlandığını doktor kuzenimden duymuştum ama sanırım onun söylediği İle sizinkinin ilişkisi farklı olabilir .

ben
İlk defa duydum böyle bir şey, dışkıda kurt duydum ama.. Randevu almanıza gerek yok, çoğu kadın doğum polikliniği sabah erken saatte numara verir randevusuz.

Yarın pazar orası kapalı olur ptesi anca bakarlar

Kız bunca zamandır kurtcukla yaşamışsın bir günden daha bişi olmaz sakin ol hele pazartesi sabah erkenden gidersin

Gerek görürse dediği doğum, gebelik riski falandır, senin için gelmez uzman acil doktoru da anlamaz. Devletin kadın doğum aciline git orda vardır

Korkmayın ama içiniz rahat olacaksa yakınsa gidin tabi
Kızlar yarına randevu aldımm sabahtan hem dahiliye hem kadın doğum özelden. Adetime daha 5 gün var az önce adet oldum şansa bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…