- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Niye mantar için doktora gitmediniz eczaneden ilaç aldınızKullandım kaç haftadır hiçbir işe yaradığı yok anladım anca özel paklar beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye mantar için doktora gitmediniz eczaneden ilaç aldınızKullandım kaç haftadır hiçbir işe yaradığı yok anladım anca özel paklar beni
Araştırın bazı doktorlar bakıyor acile gidin olmazsa durumunuzu anlatınPazar günü açık var mıdır acaba poliklinik
Çok büyük hata oldu gerçekten.. şimdi anca pazartesi giderim özel hastaneye süreci uzattım ve çok korkuyorum.Niye mantar için doktora gitmediniz eczaneden ilaç aldınız
İntetnetten baktım şimdi pazar günü kapalı yazıyor özel hastane. Direkt gitsem mutlaka var mıdır acabaHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama her özel hastane de mutlaka nöbetçi kadin doğum hekimi olur .
Geçmiş olsun.
Gidin genellikle kurt anusten vajinaya gelme durumu varmış dahiliyeye de gidersiniz ordan önce kadın doğum sonra dahiliyeÇok büyük hata oldu gerçekten.. şimdi anca pazartesi giderim özel hastaneye süreci uzattım ve çok korkuyorum.
Kadın doğumda nöbetçi olur.İntetnetten baktım şimdi pazar günü kapalı yazıyor özel hastane. Direkt gitsem mutlaka var mıdır acaba
Bu durum icin illa çözüm bulurlar gerekirse doktoru ararlar gidin yarınİntetnetten baktım şimdi pazar günü kapalı yazıyor özel hastane. Direkt gitsem mutlaka var mıdır acaba
Hangi hastane pazar kapali olabilir 7 24 çalışan kurumlar .İntetnetten baktım şimdi pazar günü kapalı yazıyor özel hastane. Direkt gitsem mutlaka var mıdır acaba
Teşekkürler yarın şansımı deneyeceğimKadın doğumda nöbetçi olur.
Teşekkürler, çevremde tek bir özel hastane var. Yarın arayacağım ve gideceğim mutlaka. Hep kadın doğum hem iç hastalıkları anladığım kadarıylaHangi hastane pazar kapali olabilir 7 24 çalışan kurumlar .
Arayın hastanenizi gitmeden sorun nöbetçi kadin doğum hekiminiz oluyor mu diye.
Çevrenizde olan bir kaç hasnateyi arayıp bilgi alıp gidebilirsiniz
Kızlar çok korkuyorum. Benim 2 ay önce vajşnal mantar başladı, ben bir ay geçer diye bekledim geçmedi bir ay sonra eczaneye gittim bana ikili fitil ve krem verdi. O da sadece hafifletti geçer gibi olurken şimdi o pütür pütür akıntının yanında ne göreyim minicik bi kurt.. elim ayağım titredi mahvoldum, az önce oldu bu olay. kadın hastalıkları doğum randevusuna baktım çok ileri tarihlere veriyor iki üç hafta sonraya. Zaten korkuyorum o kadar bekleyemem. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim, başına böyle bişey gelen var mı
Bağırsak kurdudur o. Ama hiç mi hissetmediniz özellikle geceleri cok rahatsız edici kaşıntılar olur.
Çok korkuyorum çok kötüyüm yarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötüMantar da kaşıntı yapar kurtta , kullandığınız ilaçlar vajinal florayı bozmuş olabilir doktora danışmadan ilaç almayın zaten. Bi daha böyle bişey başınıza geldiğinde fotoğraf cekin derim çünkü -konuyla bağımsız- bir arkadaşımız o şekilde kanser olduğunu öğrendi .
İçi ferah tutÇok korkuyorum çok kötüyüm yarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötü
Yarın pazar orası kapalı olur ptesi anca bakarlarSağlık ocağı evime çok yakın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum aslında umarım ilgilenirler
Korkma canım Allah'ın izniyle bişey olmaz..
İçi ferah tut