Vajinal Mantar ve Kurt

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama her özel hastane de mutlaka nöbetçi kadin doğum hekimi olur .

Geçmiş olsun.

Çok büyük hata oldu gerçekten.. şimdi anca pazartesi giderim özel hastaneye süreci uzattım ve çok korkuyorum.
Gidin genellikle kurt anusten vajinaya gelme durumu varmış dahiliyeye de gidersiniz ordan önce kadın doğum sonra dahiliye

İntetnetten baktım şimdi pazar günü kapalı yazıyor özel hastane. Direkt gitsem mutlaka var mıdır acaba
Hangi hastane pazar kapali olabilir 7 24 çalışan kurumlar .
Arayın hastanenizi gitmeden sorun nöbetçi kadin doğum hekiminiz oluyor mu diye.

Çevrenizde olan bir kaç hasnateyi arayıp bilgi alıp gidebilirsiniz

Hangi hastane pazar kapali olabilir 7 24 çalışan kurumlar .
Arayın hastanenizi gitmeden sorun nöbetçi kadin doğum hekiminiz oluyor mu diye.

Çevrenizde olan bir kaç hasnateyi arayıp bilgi alıp gidebilirsiniz
Teşekkürler, çevremde tek bir özel hastane var. Yarın arayacağım ve gideceğim mutlaka. Hep kadın doğum hem iç hastalıkları anladığım kadarıyla :KK43:

Bizim baya uzaktan bi akraba var. Bu eltisiyle doktora gidiyor. Neyse kurtlar dökülmüş ondan da. Seneler önce demişti eltisi. Olabiliyor demek ki. Gerçi temiz olmadığından demişti ya bilemiyorum demek ki olabiliyormuș

Canım aynı şeyi bu ay bende yaşadım. . enfeksiyon olduğunu düşündüm ve vajinal fitil kullandım .. sonrasında bayağı akıntım oldu ve sonrasında adetim başladı .. fakat ilk adet kanımın geldiğinde daha doğrusu akıntı tarzı bişeydi peçeteye küçük beyaz bişey geldi dedim acaba kurt mu bu.. ama benimki hareket etmiyordu yaa .. sonra çok kez araştırdım ve hiç öyle bişeye denk gelmedim... Dedim heralde ben yanlış gördüm yada benzettim.. ama hala aklımda acaba neydi o gelen şey ..
Kızlar çok korkuyorum. Benim 2 ay önce vajşnal mantar başladı, ben bir ay geçer diye bekledim geçmedi bir ay sonra eczaneye gittim bana ikili fitil ve krem verdi. O da sadece hafifletti geçer gibi olurken şimdi o pütür pütür akıntının yanında ne göreyim minicik bi kurt.. elim ayağım titredi mahvoldum, az önce oldu bu olay. kadın hastalıkları doğum randevusuna baktım çok ileri tarihlere veriyor iki üç hafta sonraya. Zaten korkuyorum o kadar bekleyemem. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim, başına böyle bişey gelen var mı

Mantar da kaşıntı yapar kurtta , kullandığınız ilaçlar vajinal florayı bozmuş olabilir doktora danışmadan ilaç almayın zaten. Bi daha böyle bişey başınıza geldiğinde fotoğraf cekin derim çünkü -konuyla bağımsız- bir arkadaşımız o şekilde kanser olduğunu öğrendi .

Bağırsak kurdudur o. Ama hiç mi hissetmediniz özellikle geceleri cok rahatsız edici kaşıntılar olur.
Mantar da kaşıntı yapar kurtta , kullandığınız ilaçlar vajinal florayı bozmuş olabilir doktora danışmadan ilaç almayın zaten. Bi daha böyle bişey başınıza geldiğinde fotoğraf cekin derim çünkü -konuyla bağımsız- bir arkadaşımız o şekilde kanser olduğunu öğrendi .
Çok korkuyorum çok kötüyüm 😭😭😭 yarın özel hastanede nöbetçi doktor yokmuş sadece acil varmış gerek görürse arıyormuş uzmanı.. allahım çok kötü:KK43:

X