- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Ya arkadaşım sana kötü birşey demiyoruz sen hani gitmemistin bizde ona göre yazdıkKızlar bunlat ne biçim ithamlar ne biçim bi üslup Ya. Umarım başınıza gelmezde anlamazsınız. Doktorla konuştum reglin bitince gel dedi görmeden ezbere ilaç yazamayacagına tedavi başlatamayacagına göre ?
Ne ithamı, ilk gün kurt diye birbirine kattın akşam acile gidecektin nerdeyse. Ayrıca adetliyken de muayene olunabiliyor. Ayrıca doktor değil arkadaşlarım dedi dedin.Kızlar bunlat ne biçim ithamlar ne biçim bi üslup Ya. Umarım başınıza gelmezde anlamazsınız. Doktorla konuştum reglin bitince gel dedi görmeden ezbere ilaç yazamayacagına tedavi başlatamayacagına göre ?
Kıl kurdu vajinada olmaz, bağırsakta olur makattan atılırİnternetten okudum varmış sanırım bu kıl kurdu deniyormuş
Nasıl yaniKıl kurdu vajinada olmaz, bağırsakta olur makattan atılır
Tuvalet kağıtlarının kurtlandığına daha önce şahit olmuştum
Kurtlanmış tuvalet kağıdı paketi görmüştümNasıl yani
Hmm ben konu sahibinin bağırsak kurdu yaşadığını fark etmediğini silerken ya ordan bulaştığını yada vajinaya taşındığını düşünüyorum ve gerçekten çok merak ediyorum konu sahibinin durumunu zaten çokta kızmıştım doktora mantarı için gitmemesine . Ve peçete de kurt olsaydı konu sahibi sonradan da olsa fark ederdiKurtlanmış tuvalet kağıdı paketi görmüştüm
Bence deHmm ben konu sahibinin bağırsak kurdu yaşadığını fark etmediğini silerken ya ordan bulaştığını yada vajinaya taşındığını düşünüyorum ve gerçekten çok merak ediyorum konu sahibinin durumunu zaten çokta kızmıştım doktora mantarı için gitmemesine . Ve peçete de kurt olsaydı konu sahibi sonradan da olsa fark ederdi
Çevresindekiler yaşamış onlar söylemis hadi kadın doğum bakmadım dahiliyeye git dedim dışkı kan idrar tahlili yapardı bende sürekli doktora gidiyorum en sağlıklısı adetin 3.gunuBazı insanlarda ki rahatlık da beni delirtiyor maşallah ne gamsızsınız regly iken muayene olunmaz kafası nerden geldi acaba smear alınmaz ama muayene olunur kaldı kı rahmin en detaylı halı regly iken görünür ultrasonda yıllardır muayene oluyorum bir ton sorun yaşadım her zaman doktoru bana aktif kanama varken gel daha detaylı görebilirim der ve hem ultrason hemde kendisi muayene eder insan uyku uyuyamaz valla insanlar iyiliginizi düşünmüş tavsiye vermiş birde üstüne kizmissiniz madem tavsiye duymak istemiyorsunuz konu açmayın daha mantıklı
Hayvan sevgisi yüksek biriyse demek kiÇevresindekiler yaşamış onlar söylemis hadi kadın doğum bakmadım dahiliyeye git dedim dışkı kan idrar tahlili yapardı bende sürekli doktora gidiyorum en sağlıklısı adetin 3.gunu
Gulecem konu sahibi yine kızacakHayvan sevgisi yüksek biriyse demek ki
Valla bir insan buraya konu açıyorsa ne yazık ki bunu da göze alacak sayfalarca zaten iyiliği düşünülmüş hala daha bekliyorsa kendine zarar bunada laf etmek gayet normal benceGulecem konu sahibi yine kızacak
Hayırlısı bee gülüm. Çok Didim çok dinlemediValla bir insan buraya konu açıyorsa ne yazık ki bunu da göze alacak sayfalarca zaten iyiliği düşünülmüş hala daha bekliyorsa kendine zarar bunada laf etmek gayet normal bence
Kontil bağırsak kurdu varsa kullanılıyormuş sizin bağırsak kurdu muhtemelenKızlar doktora gittim dahiliye kontil yazdı gönderdi olabiliyor dedi. Ama kadın doğum reglimin bitmesini beklettirdi ne var bunda? Evet önceden geciktirdim baya bi süre bu mantar olayını. Ben de anlamadım ya şoke edici bişey acaba o kurtlar peçete de mi vardı diye bana da kuruntu oldu şimdi.. neyse bugün reglim bitti yarın kadın doğuma gideceğim o zaman belli olur her şey diye düşünüyorum…
Sonuç ne cıktı acaba.Kızlar doktora geldim ciddi bişey var anladığım kadarıyla. Smr, idrar ve de kan testine soktu. Her şeye bakılacakmış.