Ne yaptın kız ne dedi doktor?Kızlar çok korkuyorum. Benim 2 ay önce vajşnal mantar başladı, ben bir ay geçer diye bekledim geçmedi bir ay sonra eczaneye gittim bana ikili fitil ve krem verdi. O da sadece hafifletti geçer gibi olurken şimdi o pütür pütür akıntının yanında ne göreyim minicik bi kurt.. elim ayağım titredi mahvoldum, az önce oldu bu olay. kadın hastalıkları doğum randevusuna baktım çok ileri tarihlere veriyor iki üç hafta sonraya. Zaten korkuyorum o kadar bekleyemem. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim, başına böyle bişey gelen var mı?
Daha önce benzer durumları yaşayan arkadaşlarım bu şekilde muayene geröekleştiremeyeceğini söyledi doktorun. Reglim biter bitmez gideceğimNe yaptın kız ne dedi doktor?
Dahiliye ne dedi kurttan bahsettiniz miDaha önce benzer durumları yaşayan arkadaşlarım bu şekilde muayene geröekleştiremeyeceğini söyledi doktorun. Reglim biter bitmez gideceğim
Gitmedi sanıyorum kiDahiliye ne dedi kurttan bahsettiniz mi
Oha kurtlu kurtlu mu dolaşacaksiniz konu sahibi siz gidin ona doktor karar versinGitmedi sanıyorum ki
Kurt solucana dönüşmez inşOha kurtlu kurtlu mu dolaşacaksiniz konu sahibi siz gidin ona doktor karar versin
Konu sahibi baskalarini dinlemeye devam ederseKurt solucana dönüşmez inş
AhahhaKonu sahibi baskalarini dinlemeye devam edersebuna dönecek
Kızıyorum gerçekten de guldugume bakmaAhahha
Kuzu boşver 6 sayfa laf dönmüşüz, kendi bilir artık.Kızıyorum gerçekten de guldugume bakma
Rahatlık seviyesine bak. Oldu olacak besleyip büyütün bari, isim falan koyun. Arada yemleyin hayvancağızlar aç kalmasın kaç gün.Daha önce benzer durumları yaşayan arkadaşlarım bu şekilde muayene geröekleştiremeyeceğini söyledi doktorun. Reglim biter bitmez gideceğim
Oturur çamaşır suyuna falanKonuyu ve yorumları okudum gecenin bu vakti benim gidip muayene olasım geldi
Allah'ım kimsenin başına getirmesin aklım çıkıyor kurtlardan gidip çamaşır suyuna oturmak istiyorumkonu sahibi adetiniz biter bitmez gidin hatta hemen gitseniz daha iyi tabi rabbim şifa versin
Yok yok aman kimse oturmasin mecazi dedim şimdi okuyup deneyen falan olurOturur çamaşır suyuna falan
Yani çevrenin dediğini dinliyor ama faydalı olmayanlarıYok yok aman kimse oturmasin mecazi dedim şimdi okuyup deneyen falan olur
İnşallah güldüm diye başıma gelmez daha önce evinin tavanında Kurt dolu birini görmüştüm anlık şok ile evde kurt olabileceğini öğrendim parmağımla gösterdim veeee sürpriz başıma geldi Allah'ım ne çektim çok korkuyorum kurtlardanYani çevrenin dediğini dinliyor ama faydalı olmayanları
Biz kurtlandigina gülmedik ki .İnşallah güldüm diye başıma gelmez daha önce evinin tavanında Kurt dolu birini görmüştüm anlık şok ile evde kurt olabileceğini öğrendim parmağımla gösterdim veeee sürpriz başıma geldi Allah'ım ne çektim çok korkuyorum kurtlardan
Evet anladım bende öyle düşünüyorum çünkü vajinaya gecebiliyormus o kurtlar inşallah iyi bir tedavi olurBiz kurtlandigina gülmedik ki .
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın konu sahibi ısrarla gitmiyor doktora önemli birşey çoğalan canlı nasıl yaşıyor anlayabilmiş değilim ve diğer bireylere de bulaşır ben halen bağırsak kurdu olduğunu düşünüyorum
Giderse olur tedavisiEvet anladım bende öyle düşünüyorum çünkü vajinaya gecebiliyormus o kurtlar inşallah iyi bir tedavi olur
Kuzu boşver 6 sayfa laf dönmüşüz, kendi bilir artık.
Kurt solucana dönüşmez inş
Kızlar bunlat ne biçim ithamlar ne biçim bi üslup Ya. Umarım başınıza gelmezde anlamazsınız. Doktorla konuştum reglin bitince gel dedi görmeden ezbere ilaç yazamayacagına tedavi başlatamayacagına göre ?Oha kurtlu kurtlu mu dolaşacaksiniz konu sahibi siz gidin ona doktor karar versin