Vajinal Mantar ve Kurt

yyaarreen

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
101
28
Kızlar çok korkuyorum. Benim 2 ay önce vajşnal mantar başladı, ben bir ay geçer diye bekledim geçmedi bir ay sonra eczaneye gittim bana ikili fitil ve krem verdi. O da sadece hafifletti geçer gibi olurken şimdi o pütür pütür akıntının yanında ne göreyim minicik bi kurt.. elim ayağım titredi mahvoldum, az önce oldu bu olay. kadın hastalıkları doğum randevusuna baktım çok ileri tarihlere veriyor iki üç hafta sonraya. Zaten korkuyorum o kadar bekleyemem. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim, başına böyle bişey gelen var mı?

İlk defa duydum böyle bir şey, dışkıda kurt duydum ama.. Randevu almanıza gerek yok, çoğu kadın doğum polikliniği sabah erken saatte numara verir randevusuz.

Idrardan kaynakli olabilir mi acaba gördüğünüz şey ?

Nasıl yani anlamadım. Devlet hastanesine sabahtan gitsem yönlendirirler mi? randevu alın diyorlar ama genelde

Vajinada kurt ilkkez duydum ve bendd aynı şekilde mantarla uğraşıyorum dediğiniz o pütürler faln hepsini de yaşadm ama yok kurt faln olmaz imkânsız yaşayamaz ki vajinada zaten
Merak ettim bakayım bende bi
Bir yaşıma daha girdim ay korkarım ben
Y yyaarreen evet ben hiç randevu ile gitmem. Kadın doğumda çoğu muayene belirli günlerde yapılıyor. O yüzden randevu atamazlar genelde sen yine de vermezlerse adetin 3. Günü doktorum çağırmıştı dersin keser fiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…