İdrarımı yaptıktan sonra sildikten sonra peçetede gördümIdrardan kaynakli olabilir mi acaba gördüğünüz şey ?
Bence değildir ya akıntıdir o suda dalgalanmistirKurt olduğuna emin misiniz
Vajinada kurt ilkkez duydum ve bendd aynı şekilde mantarla uğraşıyorum dediğiniz o pütürler faln hepsini de yaşadm ama yok kurt faln olmaz imkânsız yaşayamaz ki vajinada zatenEvet eminim. Tırnak ucu kadardı ve kımıldıyordu, şeffafımsı beyazdı.
İlginç gerçektenİdrarımı yaptıktan sonra sildikten sonra peçetede gördüm
Of eminim kurt olduğuna elime alıp baktım. Zaten korkuyorum neden inanmak istemiyorsunuzBence değildir ya akıntıdir o suda dalgalanmistir
İnternetten okudum varmış sanırım bu kıl kurdu deniyormuşVajinada kurt ilkkez duydum ve bendd aynı şekilde mantarla uğraşıyorum dediğiniz o pütürler faln hepsini de yaşadm ama yok kurt faln olmaz imkânsız yaşayamaz ki vajinada zaten
Bende öyle tahmin ediyorum ya vajinanın kendine has dokusu asidiği kurta izin verir mi hiçBence değildir ya akıntıdir o suda dalgalanmistir
Valla öyle bsey görseydim randevu falan dinlemez direk acile giderdim. Çok acayip. İlk defa duyuyorumİdrarımı yaptıktan sonra sildikten sonra peçetede gördüm
Merak ettim bakayım bende biİnternetten okudum varmış sanırım bu kıl kurdu deniyormuş
Acaba resmini çekip atma şansınız var mı ki? Site izin verir miİnternetten okudum varmış sanırım bu kıl kurdu deniyormuş
Ben de ilk defa böyle bişeyle karşılaştım hemen netten baktım kıl kurduymuşValla öyle bsey görseydim randevu falan dinlemez direk acile giderdim. Çok acayip. İlk defa duyuyorum
Vajinada kurt ilkkez duydum ve bendd aynı şekilde mantarla uğraşıyorum dediğiniz o pütürler faln hepsini de yaşadm ama yok kurt faln olmaz imkânsız yaşayamaz ki vajinada zaten
Bir yaşıma daha girdimMerak ettim bakayım bende bi
Görsellere vajinal kıl kurdu yazınca çıkıyor o minik şeylerin aynısıAcaba resmini çekip atma şansınız var mı ki? Site izin verir mi