merhaba benim sorunum vajinal mantar 15 gün önce başladı 5 gün sonra adetim başladı o esnada geçti. şimdi tekrar başladı artık dayanamıyorum karbonatlı su ile yıkıyorum bi süre idare ediyo sonra tekrar başlıyo geceleri özellikle tedavi olup tamamen iyileşenler ne tür bi tedavi uyguladınız bilgi verirmisiniz.
sadece bende var sanırdım
meğer ne çok kişi bundan şikayetçiymiş.
kızlar bende çok fazla akıntı var su gibi.
beraberinde kaşıntı tabi. uykumdan uyanıyorum o derece.
bilmiyorum sizde oluyo mu
kaşıdıkça da çatlıyo hemen kanıyo normal mi bu?
idrar yolu enfeksiyonu var ben de bunlar birbiri ile bağlantılı mı?
Tatlım bağışıklığın yüksek olmadığı sürece istediğin şeyle yıka kısa süreli sonuç verir. Bağışıklık düşünce ortaya çıkıyor hemen. Önce bağışıklığı arttırmak ondan sonra krem falan sürmek lazım yoksa hiç bi şey olmuyorKanser bile bir mantar hastalığı türü bunu biliyormuydunuz bağışıklık sistemi zayıflayınca ortaya çıkıyor işte. Bağışıklığı arttırmak için ben propolis tableti kullanıyorum. Krem olarak da sağlıkçı bir arkadaşım aloe vera kremi önerdi bu gibi enfeksiyon rahatsızlıkları için çok iyi olduğunu söyledi onu kullanıyorum çok da memnunum.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için henüz doktora gitme fırsatım olmadı. yeni evlenenlerde genelde oluyomuş benimde öyle oldu sanırım
Bu konuda doktora gittinmi canım? Anlattığına göre birden fazla sorun var sende.
gittim canım da benim bu ay yumurta çatlamış bebek istiyoruz hamilelik olabilir o yüzden ilaç yazmadım adet olursan gel dedi onu bekliyorum
Ne zaman pis bir tuvalete girsem (mola yerlerindeki ya da restoranlardaki tuvaletler) ciddi bir mantar tehlikesiyle yüzyüze geliyorum. Bilmiyorum ki hijyenik olmayan tuvaletlerle mantarın herhangi bir bağlantısı var mı?
Elbette var olmaz mı bölge hassas olunca her şeyden çok çabuk etkilenip enfeksiyon kapıyor
kızlar lütfen yardımcı olun benim kaşıntım yok idrar yaparken yanma da yok ama vajinanın içinde krem gibi sarı küçük parçacıklar var yeni farkettim yıkadm gitti sizce mantar olabiir mi? ya da mantar değilse ne olabilir? :26: lütfen yardmcı olun ya
mantar genellikle kaşıntı yapar.ama sarı parçalar varsa mantar olabilir muhakkak doktora git
Kızlar 3 günlük fitil yanında uygulayabileceğim zararsız basit bir yontem var mı?
candida ve lactobacillus spp.. üredi yazıyor raporda
Mrb ben haamılelık oncesı hazırlık ıcın doktora gıttım, simir testiyle birlikte akıntının testi de yapıldı. benımde bazen kaşıntım oluyodu, bide akıntım çok fazlalaşmıştı, mantarmış. 3 günde 1 kullanacagım 2 fıtıl verdi, geçmezse antıbıyotık verecekmiş. Hamılelık surecını cok uzatır mı dersınız? Siz bebek beklıyosunuz snrım cok tşkler
canım ben tüp bebek yaptırdım gebeliğe engelmi bilmiyorum mantar ama çok gıcık olduğu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?