arkadaslar , yaklasik 3 yildir mantar ve bakteriyel vajina hastasiyim. Biri bitiyor biri basliyor, Vajinamdaki PH dengem bozulmus durumda... Saglikli bir vajinada iyi ve kotu bakterilerin bir duzen icinde yasamalari lzim..bENIM KOTU bakteriler iyileri yemis durumda o yuzden duzelemiyorum.... Bende akinti yok, daha dogrsu cok kuruyum.. Cinsel iliski krem de , jel de kullansak zor oluyor genelde.. Cinsel isteksizlik oluyor bende..Kadinligimdan sogudum ve yeni evliyim.. 3 yildir esimle beraberim ve hemen hemen beraber oldugumuzdan bir sur sonra bu illet basima geldi ve birdenbire akintim kesildi.. Yurtdisinda yasyorum ve doktorlar pek umursamiyor , ilgilenmiyorlar ... Hap veriyorlar, fitil veriyorlar, gecmiyor ..ne yapicagimi sasirdim... Psikolojim altust oldu...cidden cok zor durumdayim, tavsiyeniz var mi?
arkadaşlar ben de yeni böyle bi sıkıntı başladı. acaip kaşıntım var ev akıntım var ama akıntım sarı renkte, kokulu. iğrenç resmen midem bulanıo. tuvalete çıktığımda hafif yana var. daha önce dr travazol krem vermişti ama şuan bi faydasını göremiom senağlama bi de akınının rengi kafamı karıştırdı beyaz değil sarı ama çokkkkk kaşıntım var noluuurrrr yardımmmmmm
mutlaka doktora gidin . kendi basınıza bilip bilmeden sirkeymiş sodaymış sakın kullanmayın bunları. birine iyi gelen birsey herkese iyi gelecek diye birsey yok.
gecegündüz aynen benimle ayni durumlari yasiyorsun bende yeni evliyim evlendikten sonrada yurtdisinda yasamaya basladim .Gecen gittim doktora az buz yarim yamalak dille anlatabildigim kadar anlattim verdigi ilaclar o an iyi geldi ama gene tekrarladi.Hep tekrarliyor artik bi caresini bulmak lazim ama ne ?.Doktora gitmekte problem anlamiyorum dediklerini kendimide öle ana dilim gibi ifade edemiyorum cok zor durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?