- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
ah şu vajinal mantar..... çekmediğim kalmadı... bi ara çok rahatsızlanmıştım ve ard arda değişik anibiyotikler içmek zorunda kalmıştım. ondan sonra bir başladıki sorma gitsin (( başlarda kaşıntım yoktu . sadece kesik kesik beyaz akıntım vardı ardından bi ara deli gibi kaşınmaya başladı. şuan kaşıntısı yok ama akıntısı devam ediyor. bi türlü kurtulamadım. fitil de kullandım hapta kullandım eşimle beraber kullandık hatta. sirkeli su falan. Birde civanperçemini denicem. inş. şu akıntısı geçer. adet yaklaşımında kokusu nüksediyor. eşimden utanır hale geldim. Doktora gittim mantar dedi kaşıntım yok dedim ilişki sırasında ağrın var mı dedi çok dedim. aşırı mantar var dedi.
aslında hikayenın asıl baş kahramanı bana o rahim içi aracı yerleştren hemşire. hiç bilgim yoktu. cocukda doğurmadım bu şekilde kendisini bilgilendirmeme rağmen olmaz demedi. takti siprali. Şimdi doktorumun dediği tek kelime var. bırak eşin korunsun. sen neden acı cekiyorsun. kokusuda kaşıntısıda senı etkiliyor bak dedi. Tabi gel bunu eşime anlat bir de. Tam diyorum ki bitti rahatladım. artından gene akıntılar
şu illetten kurtulan varsa banada yardımcı olsun Allah rızası için ya
aslında hikayenın asıl baş kahramanı bana o rahim içi aracı yerleştren hemşire. hiç bilgim yoktu. cocukda doğurmadım bu şekilde kendisini bilgilendirmeme rağmen olmaz demedi. takti siprali. Şimdi doktorumun dediği tek kelime var. bırak eşin korunsun. sen neden acı cekiyorsun. kokusuda kaşıntısıda senı etkiliyor bak dedi. Tabi gel bunu eşime anlat bir de. Tam diyorum ki bitti rahatladım. artından gene akıntılar
şu illetten kurtulan varsa banada yardımcı olsun Allah rızası için ya