• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina mantarından başlayıp kabızlığa giden sorun

Bende de lisede ünvde en son 5 yıl önce olmuştu kaşıntı oluyordu ve sürekli çişim var gibi hissediyordum delirecektim. Sonra ilaç kullandım ve ekstra araştırmalar yaptım iç çamaşırınızı günde 2 kere yenileyin eve gelince ayrı dışarı çıkarken ayrı saç kurutma makinesinin ılık ayarıyla duştan sonra kurutun her lavabodan sonra ıslatılmiş selpakla silip sonra kuru selpakla kurulayın günlük ped asla kullanmayın akıntınız çoksa selpak kullanıp aklınıza her geldiğinde değiştirin. Lazere gitmediyseniz de muhakkak gidin kıl orayı kötü etkiliyor malesef. Pedleriniz tamamen pamuklu ve yumuşak olsun ben pamuklu olmayanları anında hissediyorum kaşındırıyor çunku. Bağırsaklar içim de rezene çayını öneririm sancılar dahil götürüyor. Ama dediğim gibi önce ilaçlarınızı kullanın tedavinizi olun sonra uygulayın ben 5 yıldır hiç olmadı

Hanımlar lütfen bilgisi olan bana bir akıl versin , 4 aydır sürekli tekrarlayan vajinal mantar ve enfeksiyonum var . İnanın temizliğime her şeye dikkat ediyorum ütüsüz giymiyor vs vs. Sürekli tekrarlıyor . En son gittiğim doktor çok ağır bir tedavi verdi hatta şaşırdım gittim sağlık ocağına doktora o da şaşırdı 3 tane antibiyotik ayrı ayrı . Şimdi ilaçlar midemi rahatsız etti bıraktım enfeksiyon tekrarlayacak belli . Ama bir süredirde süreki afedersiniz büyük tuvalete çıkma isteği geliyor . Kabız gibi ama değilim tuvaletten çıksam sanki yine varmış hissi ile devam ediyorum . Gidiyorum zorluyorum ama bir şey yok zaten . Ben ne yapacağım anlamadım inanın . Özelde bir kadın hastalıklarına gitsem muayene ücretini geçtim testler için ekstra ücret alınacak . Bu bagırsak sorunum çıktı vajinal enfeksiyonla mı bağlantılı anlamadım
Antibiyotikler bağırsaklarınızı bozmuştur.. Bol bol ev yapımı yoğur tüketin. Toparlarsınız. Hem yoğurt mantara da iyi gelir.

Back