Arkadaslar bu mantarda imlamı kaşıntı olmak zorundami bende sadece kizariklik ve yanma var mantar olabilirimi hiç basınıza Geldimi
arkadaşlar ben artık delircem bu mantardan en son doktorum özel bir fitil hazırlattı borik asitli kesin dedi yine bir sürü para verdim ve ama şu saatte sinirlerim alt üst olmuş şekilde bir çare arıyorum.tıp bu kadarmı çaresiz bu mantara anlamadım gitti.kullanmadığım hap fitil flora düzenleyici kalmadı.ben bu illeti 11 yıldır çekiyorum.başlarda kremle idare ediyodum ara ara geçiyo ama hiç tam anlamıyla yok olmuyordu zaten doktolarda dayadılar ilacı hiç başka bir ihtimal düşünmediler ama evlenince işler değişiyo 3 yıllık evliyim ve hiç geçmiyor daha çok yanma şeklinde gösteriyor kendini ve tabi kuruluk.benin psikolojimi alt üst ediyor geceleri uykum kaçıyor bir mantar yüzünden ağlıyorum
Bende bu illetten çok çektim. Sürekli akıntı kaşıntı gitmediğim hastane, doktor kalmadı. Ben akıntı kaşıntı başlayınca iç çamaşırı bile giyemiyorım. Hem kızarıyor hem şişiyor, kaşınıyor.Her seferinde kremler ilaçlar artık sayısını hatırlamıyorum İlişki de yasak eşimde bıktı artık bu durumdan. Üstelik akıntıdan dolayı ilişki sirasında garip sesler çıkıyor(gaz gibi),buda çok feci bi durum..İlişkiden soğudum resmen. Yokmu bunun bir çaresi gerçekten bıktım artık((((
Arkadaslar bu mantarda imlamı kaşıntı olmak zorundami bende sadece kizariklik ve yanma var mantar olabilirimi hiç basınıza Geldimi
slm kızlar.aynı dert bende de var ablamın nişanı 2003 te olmuştu ilk o zaman kaşıntım oldu kültür aldılar mantar varmış.10 yıldır çekiyorum.yılda 5-6 kez oluyorum ve her olduğumda fluzole yada flucan yada zolax ilaçlarını kullanıyorum.krem fayda etmiyor bana.ilacı ilk başladığı zaman içersem 2.gün geçiyor.aşırı kaşıntı olana kadar bekleyip içersem 1 hafta uğraştırıyor.çok zor bir durum sıkıcı bunaltıcı insan kendinden tiksiniyo ya.gebelik düşünüyorum.adetime 10 gün var ve 3 gündür kaşınıyorum.hemde sebepsiz başladı bu sefer ne antibiyotik kullandım ne başka birşey.birden kaşınmaya başladım...gebelik düşündüğüm için ilacı içip içmeyeceğimi bilemiyorum.3gündür araştırıyorum tek kelime yok bu konuyla ilgili.dayanamıyorum çocuk varmı yokmu bilmiyorum ama işten çıkar çıkmaz flucan içcem.çünkü dayanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?