- 2 Ocak 2025
- 19
- 28
- 3
- 27
- Konu Sahibi kaderaysma01
-
Kullandığınız antibiyotikler muhtemelen bağırsak floranızı bozdu . 3 tane antibiyotik aynı anda mı verdi ? Farklı zamanlarda mı?Hanımlar lütfen bilgisi olan bana bir akıl versin , 4 aydır sürekli tekrarlayan vajinal mantar ve enfeksiyonum var . İnanın temizliğime her şeye dikkat ediyorum ütüsüz giymiyor vs vs. Sürekli tekrarlıyor . En son gittiğim doktor çok ağır bir tedavi verdi hatta şaşırdım gittim sağlık ocağına doktora o da şaşırdı 3 tane antibiyotik ayrı ayrı . Şimdi ilaçlar midemi rahatsız etti bıraktım enfeksiyon tekrarlayacak belli . Ama bir süredirde süreki afedersiniz büyük tuvalete çıkma isteği geliyor . Kabız gibi ama değilim tuvaletten çıksam sanki yine varmış hissi ile devam ediyorum . Gidiyorum zorluyorum ama bir şey yok zaten . Ben ne yapacağım anlamadım inanın . Özelde bir kadın hastalıklarına gitsem muayene ücretini geçtim testler için ekstra ücret alınacak . Bu bagırsak sorunum çıktı vajinal enfeksiyonla mı bağlantılı anlamadım
Aynı anda ama ben kullanmadım korktum çok fazlaydı çünkü . 2 tanesini kullandım .Kullandığınız antibiyotikler muhtemelen bağırsak floranızı bozdu . 3 tane antibiyotik aynı anda mı verdi ? Farklı zamanlarda mı?
hangi bolume gittiniz ?ben benzer bir sorun yaşadım uzun süren mantar enfeksiyonu.
Geçmeyen kaşınma yanma.
Bir süre ilaç kullandım sonra kültür mü diyorlar neye karşı direncinin olduğuna bakılıp ona göre antibiyotik kullandım.
Ve hemen geçti.
Hatta doktorda dedi iyi ki istemişsiniz yapmışız zaten tek bir antibiyotiğe karşı duyarlı çıkmıştı.
Sizinki deneme yanılma gibi olmuş üçimü birden vermiş.
Ama bağırsak sorunu yaşamadım.
Geçen sene farklı aralıklarla dişimi çektikten sonra kullanmam gereken antibiyotikler vardı sonrasında bağırsaklarım bozuldu maalesef. Probiyotik kullanın bi süre. Mantar enfeksiyonu için de eğer evli iseniz ilişkiden öncesi ve sonrasında duş alın . Ve sonrasında idrarınızı yapın muhakkak.Aynı anda ama ben kullanmadım korktum çok fazlaydı çünkü . 2 tanesini kullandım .
Ezcaneden aldım probiyotik bugün en iyisi olsun dedim verdi 600 tl cıvarı inanın o kadar bunaldım ki kurtulayım diyorum . Sizin bagırsaklarınızda ki problemler tam olarak neydi ? Benim anlattığım gibi belirtiler miGeçen sene farklı aralıklarla dişimi çektikten sonra kullanmam gereken antibiyotikler vardı sonrasında bağırsaklarım bozuldu maalesef. Probiyotik kullanın bi süre. Mantar enfeksiyonu için de eğer evli iseniz ilişkiden öncesi ve sonrasında duş alın . Ve sonrasında idrarınızı yapın muhakkak.
Ben de sağ tarafta gaz sıkışması olmaya başladı . Ve tabi ağrı yaptı . Ayrıca dışkılamada zorluk yaptı + makatta çatlak. Doktora göründüm tahlil tomografi çektirdim bi şey olmadığını muhtemelen antibiyotiklerin bunu yaptığını söyledi. O ara 1 ay kadar probiyotik kullandım kesildi ağrılar . Probiyotiği bırakınca yine döndü ağrı. Ama artık alıştım ne kadar çok düşünsem o kadar çok sorun oluyor .Ezcaneden aldım probiyotik bugün en iyisi olsun dedim verdi 600 tl cıvarı inanın o kadar bunaldım ki kurtulayım diyorum . Sizin bagırsaklarınızda ki problemler tam olarak neydi ? Benim anlattığım gibi belirtiler mi
Çok geçmiş olsun. Yakın zaman da kadın doğuma gittim ilk özel de gittim. Maalesef memnun kalmadım. Sonra araştırdım devlette çok iyi bir Dr buldum. İşin de iyi insanlarla iletişimi de iyi. Ben özelde kadın Dr gittim devlette erkek doktora. Erkek doktorun yaklaşımı çok babacandi sağ olsun. Muhakkak başka bir doktora gidin ve detaylı bilgi alın.Hanımlar lütfen bilgisi olan bana bir akıl versin , 4 aydır sürekli tekrarlayan vajinal mantar ve enfeksiyonum var . İnanın temizliğime her şeye dikkat ediyorum ütüsüz giymiyor vs vs. Sürekli tekrarlıyor . En son gittiğim doktor çok ağır bir tedavi verdi hatta şaşırdım gittim sağlık ocağına doktora o da şaşırdı 3 tane antibiyotik ayrı ayrı . Şimdi ilaçlar midemi rahatsız etti bıraktım enfeksiyon tekrarlayacak belli . Ama bir süredirde süreki afedersiniz büyük tuvalete çıkma isteği geliyor . Kabız gibi ama değilim tuvaletten çıksam sanki yine varmış hissi ile devam ediyorum . Gidiyorum zorluyorum ama bir şey yok zaten . Ben ne yapacağım anlamadım inanın . Özelde bir kadın hastalıklarına gitsem muayene ücretini geçtim testler için ekstra ücret alınacak . Bu bagırsak sorunum çıktı vajinal enfeksiyonla mı bağlantılı anlamadım
Bana 3 antibiyotik bir mantar ilaçı ve 2 fitil verdi , kullanım da şöyle günde 1 mantar ilacı , sabah akşam antibiyotik , ve başka günde 1 tane antibiyotik akşam da 1 fitil . Bir antibiyotik bitince başka yazmıştı ona hemen devam et etti fitil bitince başka fitil yazdı ona hemen devam eti dedi . O kadar ilaç midemi kötü etti günde 3 tane antibiyotik normal gelmedi bana 1 tane içtim bir süre sonra . Şimdi de bagırsaklarım çok kötü inanın eczaneden pyobiyotik aldım ne yapacağımı şaşırdımÇok geçmiş olsun. Yakın zaman da kadın doğuma gittim ilk özel de gittim. Maalesef memnun kalmadım. Sonra araştırdım devlette çok iyi bir Dr buldum. İşin de iyi insanlarla iletişimi de iyi. Ben özelde kadın Dr gittim devlette erkek doktora. Erkek doktorun yaklaşımı çok babacandi sağ olsun. Muhakkak başka bir doktora gidin ve detaylı bilgi alın.
Bir de sabahları aç karnına ılık su ile 1 veya 2 gün kurusu tüketin veya kayısı. Yıllardır yaparım ben de faydasını görüyorum. Bir deneyin ve stres yapmayın.
(Benim rahmimin girişinde enfeksiyon varmış onun için antibiyotik kullandım 1 paket. Sonra fitil verdi. 3 gunluk fitil ile iki günlük ayrı fitil.)
Bu arada bende erkek doktora gittim evet güzel ilgilendi alttan muayene etti bir tahlil yapmadı akıntı ve mantar çok var dedi , ama antibiyotik fazlalığı beni korkuttu eve giderken sağlık ocağına uğradım doktora danıştım ben karışamam ama bu kadar ilaç fazla demiştiÇok geçmiş olsun. Yakın zaman da kadın doğuma gittim ilk özel de gittim. Maalesef memnun kalmadım. Sonra araştırdım devlette çok iyi bir Dr buldum. İşin de iyi insanlarla iletişimi de iyi. Ben özelde kadın Dr gittim devlette erkek doktora. Erkek doktorun yaklaşımı çok babacandi sağ olsun. Muhakkak başka bir doktora gidin ve detaylı bilgi alın.
Bir de sabahları aç karnına ılık su ile 1 veya 2 gün kurusu tüketin veya kayısı. Yıllardır yaparım ben de faydasını görüyorum. Bir deneyin ve stres yapmayın.
(Benim rahmimin girişinde enfeksiyon varmış onun için antibiyotik kullandım 1 paket. Sonra fitil verdi. 3 gunluk fitil ile iki günlük ayrı fitil.)
Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğine.hangi bolume gittiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?