Vajina mantarından başlayıp kabızlığa giden sorun

Bende de lisede ünvde en son 5 yıl önce olmuştu kaşıntı oluyordu ve sürekli çişim var gibi hissediyordum delirecektim. Sonra ilaç kullandım ve ekstra araştırmalar yaptım iç çamaşırınızı günde 2 kere yenileyin eve gelince ayrı dışarı çıkarken ayrı saç kurutma makinesinin ılık ayarıyla duştan sonra kurutun her lavabodan sonra ıslatılmiş selpakla silip sonra kuru selpakla kurulayın günlük ped asla kullanmayın akıntınız çoksa selpak kullanıp aklınıza her geldiğinde değiştirin. Lazere gitmediyseniz de muhakkak gidin kıl orayı kötü etkiliyor malesef. Pedleriniz tamamen pamuklu ve yumuşak olsun ben pamuklu olmayanları anında hissediyorum kaşındırıyor çunku. Bağırsaklar içim de rezene çayını öneririm sancılar dahil götürüyor. Ama dediğim gibi önce ilaçlarınızı kullanın tedavinizi olun sonra uygulayın ben 5 yıldır hiç olmadı

Antibiyotikler bağırsaklarınızı bozmuştur.. Bol bol ev yapımı yoğur tüketin. Toparlarsınız. Hem yoğurt mantara da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…