- 13 Mayıs 2009
- 1.247
- 4
-
- Konu Sahibi Papatya1989
çamaşır suyu kesin çözüm. turkbayragi
kızlar birşey sordum cevap vermezseniz haydar dümene mail atarım pudralıyım mi diye heheh
kızlar birşey sordum cevap vermezseniz haydar dümene mail atarım pudralıyım mi diye heheh
İlişkiden önce pudralama, enişte oral yapmaya kalkarsa oranın pudalı olması hoş olmaz.
Kaldı ki oranın ne renk olduğuda önemli değil zaten.
akannehir akannehir akannehir
Nasıl yani???? -tatlicadiarzu-
Burada noluyor yahu :tomato:
yaaa cnm onlar kendi organlarina baksin once bizimki onlarinkinden 1000 kat daha guzel koyu bile olsa, o yuzden bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
kekik suyu dediler bide onu deniyim:)
sonuçları bildiririm
bu kıyağımı da unutmayın burda kobaylık yapıo benim fedakar fıstıkım
ben de böyle düşünüyorum normali bu derim öle bişiyle karşılaşırsam değil derse de sen çok mu gördün derim direkt üste çıkarımkaydirigubbakcemilebencede takıntı yapmayın. bende ilk jiletle başladım sonra ağda, sir ağda ve uzun zamandırda ameliyat eldiveni kullanıyorum. ilk zamanlar rengi nasıldı hatırlamıyorum. neden dolayı koyulaştı bilmiyorum. ama vücuda göre illaki renk koyuluğu oluyor. zaman zaman bende rahatsız oluyorum fakat iş cinselliğe geldiğinde emin ol eşinde takmıcak bunu. sende benim gibi kendine dert ettiğinle kalacaksın. keşke hiç söylemeseydin. bundan sonra normalmiş gibi davran o da unutur. hoş zaten normal bişey bu.
tatlımmmmmm elmas kutuna nie bu kadar takıosunnnnnn?ay delimisin?benim kukum en güzeli dicen yerde açık vermişin nişanlına...sempatiksalakcinnio senin kafandaki açığın yaniiii..onun aklına geleceğni sanmıyorum...kukunu ağdayla al,duştan sonra bebe yağı sür...yatarken onarıcı besleyici nem katan kremlerden kullan..kuku için özel şampuanlar var...ohh mis gibi oldu işte...kuku buuu erkeklerin takacağnı sanmıyorumm..sen kendini afrodit gibi hissetki oda öle görsünbayanssulusmile