- 10 Kasım 2009
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi Papatya1989
misal olarak söylüyorum yanlıs anlama bi söz var ya eşşegin aklına karpuz kabugu sokmak diye...nişanlına niye söyledin ki zaten mükemmel bile olsan erkekler hep bi kusur bulur gözleri hep dışarda olur sende seyim kara demişsin yapma böle hep üstün gözükmeye çalış adam şey bulmuş renginemi bakıcak kiminki beyaz ki bende nişanlıyım 3 ay sonra evlenicem hiç bugüne kadar hiç şeyim karamı beyazmı ne renk diye bakmamıştım:))))birazdan bakıcam
papatyacım ben evliyim ve eşim daha o bölgeyi hiç görmedi yani görmesine gerek yok ki zemuszemus ayrıca hiç bebeklerinkini görmedin mi onların ki bile birazcık daha koyu
o pembe diyenler yalan söylüyor bence olsa olsa en fazla o da ennnn fazla açık kahverengi olur :sm_confused:
TAKMAAAA :) opuyorumnanaktan sen mutluluğuna bak canım
nişanlınada söyle o sorunu hallettim de adamın aklında kalıp durmasın :1hug: sevgiler
canım bosuna kafanı takma bende zamanında cok taktım bebek pudrası elımden dusmuyordu bacak aram benım cok esmer kılomda var surtunmeden dolayı o bolgem ve bacak aram tenıme gore esmer ustelıkte cok beyaz tenlıyım nısanlının tepkısınden once senın ruh durumun kotu takmıssın oraya seven ınsan kusurları gormez cenemın altında alerjı ıgnelerınden dolayı baya sert sıyah tuyler var nısanlım gelecegı zaman hemen ayna basına gıdıyodum baktım takıntı halıne gelecek dedım benım bole sorunum var sagolsun canını sıkma ımkanımız duzelınce lazer yaptırısın ıcın rahatlar dedı uzme kendını elın ayagın saglam sükret neler var...
valla arkadasm senin nişanlın sorun etmıyomus Allaha çok şükür. ama benm nişanlım edermi bilmıyorum bana söylemez ama biliyorum sevmicek kendime olan güvenım gitti yaa .. sinir oluyorum ne yapsam düzelmıyo bari cevresinn rengi açık olsaydı ama orası cok koyu arap değilim ama ben :) ne yapıyım bilmıyorum offffffffffffff
canım bosuna kafanı takma bende zamanında cok taktım bebek pudrası elımden dusmuyordu bacak aram benım cok esmer kılomda var surtunmeden dolayı o bolgem ve bacak aram tenıme gore esmer ustelıkte cok beyaz tenlıyım nısanlının tepkısınden once senın ruh durumun kotu takmıssın oraya seven ınsan kusurları gormez cenemın altında alerjı ıgnelerınden dolayı baya sert sıyah tuyler var nısanlım gelecegı zaman hemen ayna basına gıdıyodum baktım takıntı halıne gelecek dedım benım bole sorunum var sagolsun canını sıkma ımkanımız duzelınce lazer yaptırısın ıcın rahatlar dedı uzme kendını elın ayagın saglam sükret neler var...
canım erkekler oranın rengine değil sadece zevkine bakıyor canını sıkmaa gerek yok ilk geceem cok güzel olsun dersen ona göregeçiçi ten açıcı kremlerden sür ama erkekler rengine bakmıyor dediğim gibi onun hazzını yaşamayı seviyor ..
tatlımmmmmm elmas kutuna nie bu kadar takıosunnnnnn?ay delimisin?benim kukum en güzeli dicen yerde açık vermişin nişanlına...sempatiksalakcinnio senin kafandaki açığın yaniiii..onun aklına geleceğni sanmıyorum...kukunu ağdayla al,duştan sonra bebe yağı sür...yatarken onarıcı besleyici nem katan kremlerden kullan..kuku için özel şampuanlar var...ohh mis gibi oldu işte...kuku buuu erkeklerin takacağnı sanmıyorumm..sen kendini afrodit gibi hissetki oda öle görsünbayanssulusmile