vajina koyuluğu.. psikolojim çok bozuk...

ah arkadaslar takılmıcak gibi olsada takmasam normal ada yaptıgım zaman bile esmer kenarlarını gectim vajina dudaklarıda esmer onlardan zaten canım yandıı illallah ettim :) sinir oluyorum gercekten bu takıntıdan kurtulmam lazım aklıma geldiğinde pudra sürüyorum sanki pişik oluyorum allahım yaa delirdim vallaaaaa :KK43:(((

canım senin iç dudaklarıda mı koyu renk eğer öyleyse bunu değiştiremezsin yani o doğuştan olan bişi hem sevgilininde bunu sorun ediceğini sanmıorum takma bence:eek:lmaz:

arkadaşım bak ne buldum belki yardımcı olur sana koltuk altı için ama bence orayıda açar bi dene istersen:kedi:
Suna Dumankaya’dan koltuk altı kararmalarına doğal çözüm önerisi
Koltuk Alti Kararmalari icin...

Malzemeler:

• 1 çay kaşığı vazelin

• 1 çay kaşığı elma suyu

• 1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltuk altına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

Koltuk altının kararmasının en baş nedeni koltuk altı tüy temizliğinde kullanılan metotlardır.

Örneğin; traş bıçağı kullanımı koltuk altınınız kararmasına neden olur…

misal olarak söylüyorum yanlıs anlama bi söz var ya eşşegin aklına karpuz kabugu sokmak diye...nişanlına niye söyledin ki zaten mükemmel bile olsan erkekler hep bi kusur bulur gözleri hep dışarda olur sende seyim kara demişsin yapma böle hep üstün gözükmeye çalış adam şey bulmuş renginemi bakıcak kiminki beyaz ki bende nişanlıyım 3 ay sonra evlenicem hiç bugüne kadar hiç şeyim karamı beyazmı ne renk diye bakmamıştım:))))birazdan bakıcam

eylülcüm teşekkür ederim denemej lazım bi sağolasın .. zeliş valla haklısın doğru dıyosun kendime her şekilde güvenıyorum ama işteee :)))

misal olarak söylüyorum yanlıs anlama bi söz var ya eşşegin aklına karpuz kabugu sokmak diye...nişanlına niye söyledin ki zaten mükemmel bile olsan erkekler hep bi kusur bulur gözleri hep dışarda olur sende seyim kara demişsin yapma böle hep üstün gözükmeye çalış adam şey bulmuş renginemi bakıcak kiminki beyaz ki bende nişanlıyım 3 ay sonra evlenicem hiç bugüne kadar hiç şeyim karamı beyazmı ne renk diye bakmamıştım:))))birazdan bakıcam

zelişçim güldürdün beni ya birazdan bakıcam demişsin ya çok güldüm bende şimdi bakıcamD:KK70::KK70::KK70:

şimdi söylesemmi söylemesemmi diye düşünüp durdum, garip gelebilir ama dayanabilenin işine yarayacağı kesin. ben epilatör yada ağdayla temizledikden sonra bi kabın içinde limon ve deniz tuzu karıştırıp sürüyorum. tüylerin geççıkması için bir forumda okumuşdum. tüylere değil ama, teni kaymak gibi yaptığı kesin. 3, 4 gün aklıma geldikçe tekrarlarım... ama her yaptığımda acıdan kıvranıyorum tahmin edersiniz Bi düşünsenize

:S Bu bence çok riskli bir yöntem, limon ve tuz vajinal floraya zarar verebilir, kaldıki cildinizede direk bu şekilde temas bilemiyorum :S
Bence rengi çok önemli değilki önemli olan sağlığınız, :S

ya çok takıntı yapmışsın cnm yaa bu kadar psikolojini bozmana gerek yok bence...
kendine zarar veriyorsun...

sonuçta bu bir kusur değil ki yaradılışın öyle herkesin heryeri aynı olacak değil yaa ..:)) .
erkeklerinli çok mu düzgün sanki:kedi:

onlar biliyolardır neyin ne olduğunu merak etme ( filmler felan )

sen hiç kafana takma yaaa..... bak evleneceksin ne güzel yuvanı kur inşallah çok mutlu olursun :))))))

kimlerin ne sağlık sorunları var onlarınki yanında bizim hiçbişey valla ben hiç sallamıyorum....

ikiniz birbirinizi kayıtsız şartsız seviyorsanız sorun yok zaten....

ne yani vajinan koyu diye senden tiksinecekmi hiç sanmıyorum yaa yerimseniben

nişanlına nasıl anlatmışsan onunda kafasına takılşmış kimbilir ne zannediyordur şimdi kaydirigubbakcemile3
düğün gecende bakıcak bumuymuş taktığın şey diycek bence a.s
dert edip boşuna sinirlerini bozma canm a.s.

Ben expigment kremi kullanmayı düşünüyorum. Renk açıcı bir krem. Soyuyo cildi ve açıyo rengi. Aaba zararlı olur mu? Sonuçta hidrokinon var içinde

acik tenli olmama ragmen koyuluk bendede var ustelik meme ucumda cok koyu ve bende hic sevmiyorum fakat hic esime bunu belli etmedim dikkatini cekmeye gerek yok
bu niye boyle diyede sormadi bi rahatsizlikta duymuyor yanlizca rahatsizlik bende ...zaten gorunmeyen bi yer cokta takma dusunsene yuzunun bi kismi boyle olsa anlicam inan uzulmaya degmez barisik olmayi ogrenmeliyiz ...kremlerde bilemiyorum bence riskli olabilir

canım çok kafana takılıyosa ilk gece beyazlatıcı krem sürersin rengini geçici olarak açık gösterir nişanlının şu an aklına takılmışsa bile renk farklılığı olmadıgını görünce unutur ... Ameliyattansa bnun gibi geçici çözümler üretilebilir diye düşündüm ...

netten bi araştır canım bende var ama yüz için oldugu için marka vermiyim hassas bölgelere kullanılan beyazlatıcı kremlerden kullan geçici olarakda olsa beyazlatır ben yüzüme kullanıyorum bembeyaz yapıyor ama yıkayınca geçiyor malesef kalıcı bişy değil ama zamanla cilt rengini açanlarıda var ..

ya orayı cokta sorun yapmaaa bı güzel al tuylerını kaymak gibi olsun sonrada giy sexsy camasırını kocanın aaa senın oran nıye koyu dicek hali bile kalcagını sanmıyorum aklına bıle gelmez :1hug:

X