çok güldüm :)
benimki geniş diil seninki küçük diyin kızlar herzaman üste çıkmak iyidir
:))) evet ama bu her erkege soylenmez, ozellikle kompleksliyse hayati zehir ede bilir dikkatli olmak gerek
Yürürken ses geliyorsa şıklama sesi gibi o zaman geniş demektir. Bende de aynı sorun var normal doğum yaptım, bebek vakum ile çekildiğinden yırtılmadık yerim kalmamıştı, doğumdan sonra tam 1 saat boyunca iç ve dış olmak üzere 100'den fazla dikiş yedim, bir de bir tür kalp hastalığım var, bu hastalıkta bağ dokularını zayıflatıyor. Kegel Egzersizleri diye adlandırılan egzersizler var onu yapmayı dene istersen.
ah canim ya, gecmis olsun
bişey dikkatimi çekti neden bayanlar erkeklerin zevklerini bu kadar düşünüo (özelliklede ülkemizde) her dediğini düzeltmeye çalışıo acaba erkekler çok mu mükemmel... ama biz bayanlar yüzlerine söyleyemiyoruz valla onlar çatır çatır söylüo yok şuran böyle buran böyle,, bence siz de düşüncenizi açıkça söyleyin ve kendinize değer verin bari yatak odasında da olsa biraz da kendinizi düşünün, kendiniz için yapın bişeyleri !!
evet, öncelik kendimizin olmali, zor bisey belki toplumumuzda ama her seyi once kendimiz icin yapmaliyiz, canimiz istiyorsa ok, istemiyorsa kesinlikle kocam icin zayiflayayim, kocam icin vajinami daraltayim fln yapmayin bacilar
su vajina olayi hakkindaki dusuncelerim bunlar; bazi sebeplerden dolayi genisliyordur ama iliskide rahatsiz edici boyuta geldiyse (önce biz kadinlar kendimizi dusunerek yine), bir tedaviye gidile bilir amelyat gibi.
ben ilk cocugumu dogurdum, dikis attilar ama kac tane bilmiyorum
hic genisleme olmadi
ikinci bebegim dogdu ama buyuk bebekti, yine de kesi dikis olmadi cok sukur en cok dikisten korkuyorum normal dogumda. Oyuzden sezeryanla olmak hic istemedim iyi ki de olmadim
ikinci bebekten sonra sanki biraz genisleme oldu ama kesinlikle rahatsiz edici degil
gideri var yani
kegel egzersizi kesinlikle ise yariyor kizlar - ben ilk dogumdan buyana surekli yaparim, belkide onun meyvesini yiyorum simdi
ama surekli yapmak gerek, aslinda basit bisey de unutmamak lazim
bal olayini ben anlamadim, jeton dusmedi neydi o????
bide limon suyu? yahu oraya limonu nasil surelim teknik olarak anlamadim ki :) pamuga surup mu surecez napacaz