Vajina daraltma yaptırdımmm

Klozet oturabildiniz mi ben dizlerimi bile bükemiyorum
Allah allah oturabiliyorum hatta ilk 3 gün en rahat oturduğum yer klozet kapağını açıp oturuyorum gerilmesin diye anestezi ile mi işlemi yaptırdınız acaba kalçadaki baskı geçti mi benim hala ara ara rahatsız ediyor o baskı

Çok geçmiş olsun işallah sonuç dilediğiniz gibi olur

Çok geçmiş olsun kadim doğum doktorundami oldunuz yoksa plastik cerahta mi kabızlık için sprey var aczanelerde satılıyor umarım bir an önce atlatirsiniz
Kadın doğum doktoru da oldum aslında benim rahim sarkmam vardı onun için ameliyat oldum doktorum yapmişken daraltmada yapalım dedi bende tamam dedim benim kabızlık sorunum yok sadece çok dikişim var makat bölgesine kadar dikişlerim olduğu için dizlerimi büktüğümde bile çok ağrı oluyor bende cesaret edemiyorum doktorum kesinlikle egilmem gerektiğini ve sürekli yan yatmam gerektiğini söyledi sizdede böylemiydi

Valla ben oturamiyorum evet anestezi ile belden uyuşturarak yaptı kalçada baski bende var ne zaman geçer bilemiyorum

Çok teşekkür ederim ben 5 ay olacak karın germe amaliyatini yapalı şimdi bu daraltma amaliyatini düşünüyorum 3 Şubat ta gün verdi doktor amaliyat için ama sanırım ertelemek zorunda kalacağım adet donemine deng geleceyi için karın germe daha zorsa bu kadar korkacak bir durum yok demeki sonuç önemli inşallah sizde iyi sonuç alırsınız cokgecmis olsun

Valla ben oturamiyorum evet anestezi ile belden uyuşturarak yaptı kalçada baski bende var ne zaman geçer bilemiyorum
Oturmak zaten yasak ama yasak olmasada oturulmuyor kiiii yani genel anestezi değil neden öyle dizlerinizi bükemiyorsunuz acaba ya umarım hemen iyileşiriz benim 6. Gün baya iyiyim hafif kaşıntılar başladı bugün dolmuşa binmek zorunda kaldım binmez olaydım oturamadım

Ondan o zaman dikişlerimin çok olduğunu düşünmüyorum öyle çok dikmedi çünkü 5 cm yeri diktiğini söyledi

Aman adet dönemine denk getirme çok zor çünkü ped dahada acıtıyor ıslak kalmaması lazım ama sürekli ıslak

Bildiğim kadarıyla adetliyken yapılmıyor bu amaliyat hata daha önce görüştüğüm doktor vardı asla kesinlikle adet donemine yakın olmaz bu amaliyat demişti şimdiki doktorla bu konuyu yarın goruseceyim bakalım ne diyecek

Adetliyken yapılmasını geçtim adetin yakınkende yaptırma demek istedim yani yaptıracaksan adetin bittiğinin ertesi günü yaptır en azından bir sonraki adete iyileşmiş olursun

Bende sizin gibi düşünüyorum ama özelde deyil araştırma hastanesinde olacağım için günü onlar belirliyor 3 şubat tan önce gün verirse olacağım yoksa yaza ertelemek zorunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…