Vajina daraltma yaptırdımmm

barbiealev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
18
20
3
Herkese merhaba aylardır formlarda bu konuyu araştırdım ama yapılan işlem yorumları hiç gerçek gelmedim reklammış gibi hissettim ve bir gün yaptırırsam buraya yazacağım herkesi aydınlatacağım diye kendime söz verdim.
Henüz 3. Günüm çok araştırmalar yaptım ama çok uçuk fiyatlar verenler olduğundan uygun ve evime yakın olanı tercih ettim açıkçası doktor adı vermeyeceğim tamam çok memnunum demeden!
Ben kimseye söylemeden yaptım bu işi doktorumda sistemde gözükmüyor dedi ama şuan oturup kalkarken zorlandığımdan insanlar şüphelendi yani dedikleri gibi ertesi gün işe gidemezsin bi kere yalan ha ayakta çalışıyorsanız okey çünkü yürümede ayakta kalmakta sorun yok mesele oturmak vajinayı uyuşturdular hissettim bazen acıdığını ama öyle dayanılmayacak gibi değildi
Ben bir kürtaj ve bir doğumdan sonra artık ciddi problem olduğunun farkındaydım sağolsun normal doğum yaptığım doktor neşteri bir vurdu doğum sırasında sonra onu dikmedi bile doğru düzgün o dikiş izleri o açıklık çok netti aynadan bazen baktığımda baya açıklıkta içini görüyordum aşama aşama yazacağım buraya ilk izlenim oturup kalkarken zorlandığım ağrı kesici içerek günü kurtardığım ve popo kısmında bir baskı hissediyorum ama aynaya baktım görüntü düzelmiş o açıklık yok vajina vajina gibi görünüyor

Öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bende bu amaliyati yaptırmak istiyorum açıkçası çokta korkuyorum sürekli araştırma halindeyim siz kadın doğum Dr damı oldunuz plastik cerahtami paylaşmaya devam ederseniz çok iyi olur tekrar çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuç alirsiniz

Kadın doğuma yaptırdım ve çokça ismini okuduğum bir doktordu ama sonucu merakla bekliyorum reklamda olabilir o övgüler iyi yorumlar ara ara girip yazacağım yaptırdım diyenler bir zaman sonra çıkmış dahada yazmamış hep bir şüphe doldu içim herkese en iyisi deneyip göreyim dedim bakalım bindik bir alamete umarım bu acılara değer

Umarım güzel sonuçlar alırsınız doktorunuz iyiyse güzel sonuç alacağınızı umud ediyorum paylaşımlarınızı merakla bekliyorum çok geçmiş olsun

Umarım güzel sonuçlar alırsınız doktorunuz iyiyse güzel sonuç alacağınızı umud ediyorum paylaşımlarınızı merakla bekliyorum çok geçmiş olsun
Aminnn valla iyi kötü diye yorum yapmak için çok erken samimilerdi ama işlemin sonucu benim için önemli parasını geçtim şu psikolojik sıkıntıma bile değmesi lazım kafamda sürekli acabalar acaba yanlış birşey yapıldıysa acaba dikişler patlarsa acaba intihap kaparsa sürekli kuruyorum

Bugün 4. Gün regl oldum kanı görünce dikişim patladı sanıp korktum ağrılar hafifledi hafif ağrılar var ağrı kesici bile içmiyorum

Bugün 4. Gün regl oldum kanı görünce dikişim patladı sanıp korktum ağrılar hafifledi hafif ağrılar var ağrı kesici bile içmiyorum

İyi düşünün iyi olsun zoru atlatmisininiz eminim ilk günler zor oluyor sorun olacağını düşünmüyorum merak etiyim sürekli yatiyormusunuz yani ev işi falan yapilmazmi sakıncası olurmu sonucunuzu merakla bekliyorum

Yok kuzum ne uyuması keşkeeeee köpeğimi yürüyüşlere çıkarıyorum ilk güneen beri çocupu okuldan alıyorum büyük bir temizlik yapmadım ama bi süpürge bi vilada şart köpekli kedili evde dediğim gibi ilk günden beri oturmaz eğilmezsen sıkıntı yok yürüyüş hareket ayakta kalma oturması kalkması zor oldu ilk iki gün kalçada inanılmaz bir baskı bir gün yaptırırsan anlarsın ne demek istediğimi neyse şuan 5. Gün herşey yolunda regl oldum sürekli baticon döküyorum normalde sabah akşam baticon ve büyük wc yaptıktan sonra ben her wc girdiğimde döküyorum valla mikrop kapmasın diye şuan tek derdim popı üzerine oturamamak iyileşene kadar yok ya yan ya tam yaslanır pozisyonda falan

20 gün sonra dikişler iylesmis olur ozaman daha çok normale dönersiniz diye düşünüyorum az kalmış zaten 20 günden sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamasiniz bile amaliyat isi sabır işi zaman istiyor ben karın germe olmuştum ondan biraz bilgim var onda çok fazla dikiş var ama bu amaliyat dahami zor bilemiyorum ondada haretlerin kısıtlanıyor bu dahami zor anlamaya çalışıyorum

Bende 3 gün oldu ameliyat olalı ama büyük tuvalete çıkamadım sancımda var ağrılardan dolayı gitmeye korkuyorum tuvalete nasıl yapicağimi bilmiyorum

Bende 3 gün oldu ameliyat olalı ama büyük tuvalete çıkamadım sancımda var ağrılardan dolayı gitmeye korkuyorum tuvalete nasıl yapicağimi bilmiyorum
Bana doktor dupalak yazdı ben almadım çünkü wc çıkmak için bir macun kullanıyorum normaldede böyle bir sorun yaşamıyorum ilk gün yaptım acılı oldu ama yaptım

Peryavşan otu alın aktardan bir tatlı kaşığı suyla beraber çiğnemeden hap gibi yutun bana dua edersiniz mutlaka deneyin

Çok geçmiş olsun kadim doğum doktorundami oldunuz yoksa plastik cerahta mi kabızlık için sprey var aczanelerde satılıyor umarım bir an önce atlatirsiniz

Karın germe daha zordur ya bunu çok araştırdım ben bölgeyi uyuşturarak yapılması daha iyi diyorlar daha kolay geçiyormuş oturmak dışında günlük yaşntıma devam ediyorum hatta ilk gün hala uyuşukken arkadaşımla kahve içtim yan oturdum ama çok komik görünüyordum kimseye söylemediğimden arkadaşıma karnımın ağrıdığını söyledim çektiğim işkencelere bak ya bari sonuç güzel olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…