- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
bir arkadaş rumuzunu vermeyeyim sağolsun özel mesaj atmış, otururken sıkıştığını falan yazmış, işte ayakta dururken gözüktüğünü falan. bende ayakta dururken sarkma falan yok, ne biliyim kopçalı body fln da giyiyorum öyle sıkışma derdim de yok. bir de üstte darkblue rumuzlu arkadaşın verdiği bilgiye göre doğum sonrası da oluşabiliyormuş bu rahatsızlık. belki de benim bir önceki mesajımda bahsettiğim akrabamız doğum yaptıktan sonra bu rahatsızlığa sahip oldu.
ama açıkcası rüyarüya canım benim de senin bahsettiğin gibi canımı yakacak derecede bir acısı olsaydı inan düşünmeden ameliyat olurdum. vücudumuz güzel programlanmış, rahatsızlık olduğu yerde acı veriyor. eğer tedavisi de varsa bunun utanılacak/çekinilecek bir yanı yok. bence iyi bir doktor bulup çaresine bakmalısın. belki bu Allah korusun başka bir rahatsızlığının başlamasına neden olabilir, mantar bile olabiliyormuş baksana.
ama açıkcası rüyarüya canım benim de senin bahsettiğin gibi canımı yakacak derecede bir acısı olsaydı inan düşünmeden ameliyat olurdum. vücudumuz güzel programlanmış, rahatsızlık olduğu yerde acı veriyor. eğer tedavisi de varsa bunun utanılacak/çekinilecek bir yanı yok. bence iyi bir doktor bulup çaresine bakmalısın. belki bu Allah korusun başka bir rahatsızlığının başlamasına neden olabilir, mantar bile olabiliyormuş baksana.