Vajen Estetii...

bir arkadaş rumuzunu vermeyeyim sağolsun özel mesaj atmış, otururken sıkıştığını falan yazmış, işte ayakta dururken gözüktüğünü falan. bende ayakta dururken sarkma falan yok, ne biliyim kopçalı body fln da giyiyorum öyle sıkışma derdim de yok. bir de üstte darkblue rumuzlu arkadaşın verdiği bilgiye göre doğum sonrası da oluşabiliyormuş bu rahatsızlık. belki de benim bir önceki mesajımda bahsettiğim akrabamız doğum yaptıktan sonra bu rahatsızlığa sahip oldu.

ama açıkcası rüyarüya canım benim de senin bahsettiğin gibi canımı yakacak derecede bir acısı olsaydı inan düşünmeden ameliyat olurdum. vücudumuz güzel programlanmış, rahatsızlık olduğu yerde acı veriyor. eğer tedavisi de varsa bunun utanılacak/çekinilecek bir yanı yok. bence iyi bir doktor bulup çaresine bakmalısın. belki bu Allah korusun başka bir rahatsızlığının başlamasına neden olabilir, mantar bile olabiliyormuş baksana.

bir arkadaş rumuzunu vermeyeyim sağolsun özel mesaj atmış, otururken sıkıştığını falan yazmış, işte ayakta dururken gözüktüğünü falan. bende ayakta dururken sarkma falan yok, ne biliyim kopçalı body fln da giyiyorum öyle sıkışma derdim de yok. bir de üstte darkblue rumuzlu arkadaşın verdiği bilgiye göre doğum sonrası da oluşabiliyormuş bu rahatsızlık. belki de benim bir önceki mesajımda bahsettiğim akrabamız doğum yaptıktan sonra bu rahatsızlığa sahip oldu.

ama açıkcası rüyarüya canım benim de senin bahsettiğin gibi canımı yakacak derecede bir acısı olsaydı inan düşünmeden ameliyat olurdum. vücudumuz güzel programlanmış, rahatsızlık olduğu yerde acı veriyor. eğer tedavisi de varsa bunun utanılacak/çekinilecek bir yanı yok. bence iyi bir doktor bulup çaresine bakmalısın. belki bu Allah korusun başka bir rahatsızlığının başlamasına neden olabilir, mantar bile olabiliyormuş baksana.

Canım benim fizyolojik hiçbir sorunum yok öyle sıkışma, acıma falan yok sadece görüntüsü beni rahatsız ediyor. Mantar konusuna gelince muayene için gittiğim doktor vajina ağzını kapatıyorsa dudaklar mantar olma riski fazladır demişti benimki vajina ağzını kapatmıyormuş. Dediğim gibi sadece psikolojik, yani görüntüsü hoşuna gitmiyor. Büyük burundan ne bileyim gözaltı torbasından çok farklı birşey değil aslında bu da ama korkuyorum işte.

Bendede aynı durum var. ama kimseye söyleyemiyorum bir çok kişi gibi. Şu an için evlilik gibi bir durumda yok. ama yinede ufak bir operasyon kendimi iyi hissetmemi sağlar diye düşünüyorum. kaygım ise herkes gibi daha farklı problemlerin ortaya çıkması.

Bendede aynı durum var. ama kimseye söyleyemiyorum bir çok kişi gibi. Şu an için evlilik gibi bir durumda yok. ama yinede ufak bir operasyon kendimi iyi hissetmemi sağlar diye düşünüyorum. kaygım ise herkes gibi daha farklı problemlerin ortaya çıkması.

ben de senın gıbıydım ama 1 ay önce yaptırdım ve kurtuldum. kendını gerçekten ınanılmaz ıyı hıssedıyosun. farklı problem derken neyı kastettın bılmıyorum ama pışman olucağını sanmıyorum.

problem derken ameliyat sırasında Allah korusun istenmeyen bir durumun olması. hani kiminin de istediği gibi olmamış sonuçta masraf ediyon o kadar birde onun stresini çekio bin sıkıntıyla bu karara varıyon:) peki siz ameliyatı nerde oldunuz ve ne kadara belki soran olmuştur ama.

problem derken ameliyat sırasında Allah korusun istenmeyen bir durumun olması. hani kiminin de istediği gibi olmamış sonuçta masraf ediyon o kadar birde onun stresini çekio bin sıkıntıyla bu karara varıyon:) peki siz ameliyatı nerde oldunuz ve ne kadara belki soran olmuştur ama.
Bir kere bu işi iyi bilen profesyonel birinin yapması şart.Bende oldum ve çok rahatladım.Doktorum bu işin uzmanı olmuş artık.Hiçbir problemle de karşılaşmadım.Herkes hissizlik olabileceğini düşünüyor aksine daha da olumlu etkiledi diyebilirim.Masraflı olabilir fakat mutlu olmak için değer.

bence de ışını bılen bır estetık cerraha gönül rahatlıgıyla yaptırabılırsınız. bu konuda çok fazla bılgı kırlılığı var. ınsanlar kulaktan dolma bılgılerle yanıltılıyor. hıs kaybı dıye bır şey söz konusu degıl. operasyon klıtorıse degıl dudaklara yapılıyor. aksıne hıs artışı bıle yaşamanız mümkün.

zaten her şeyı boşverın, bu operasyonun verdıgı psıkolojık rahatlama bıle yetıyor. aynanın karşısına geçınce rahatsız olmuyorsunuz, eşınızden sevgılınızden utanmıyorsunuz. bırçok kadına bu sorun var ama kulaktan dolma bılgıler ve çevre baskısı yüzünden yaptıramıyorlar.

benım merak edenlere tavsıyem google'a gırın ve "labioplasti before after" dıye arama yapın. karşınıza öncesı ve sonrası resımlerı çıkar. onları ınceleyın derım

merhaba.foruma yeni katıldım.aynı sıkıntıları ben de yaşadım.ameliyat olup olmamak konusunda uzun uzun düşündüm araştırdım.bu konuda araştırma yaparken tesadüfen forumunuzu da keşfettim.buradaki bilgiler inanın çok işime yaradı ve 15 önce başarılı bir operasyonla bu sıkıntıyı attım.ameliyattan sonra anladım ki korkularım yersizmiş.burada deneyimlerini forum ziyaretçileriyle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.umarım aynı sıkıntıyı yaşayan diğer arkadaşlar da en kısa zamanda bunu atlatırlar.sevgiyle kalın.

Sana şekerkız çok geçmiş olsun diyorum.Cesaretinden dolayıda seni kutluyorum.Herkese de böyle bir sorunla yaşamamalarını tavsiye ediyorum.

vajen daraltmayı normal doğum yapanlarmı yapıyor.ben sezeryanla doğdum.ihtiyaç duyduğunuzu nasılanladınız.

Vajen daraltmayı daha çok normal doğum yapanlar,çok sayıda çocuk doğuranlar yaptırıyor.Ayrıca bazı kadınlarda doğuşan vajen geniş olabiliyor.Vajen genişliği eğer eşinizle olan cinsel yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa daraltma ihtiyacı duyarsınız.Bende yapısal olarak genişlik vardı yaptırdım ve şimdi herşey daha yolunda.İhtiyaç duyanlar mutlaka vardır.aptırmaktan çekinmesinler derim.

geçmiş olsun şeker kız. bende yaptırmayı istiyorum ama tamamen duygusal nedenlerden dolayı seneye olurum gibi. önereceğiniz doktorlar varsa bilmek isterim iyi geceler herkese

kızlar acaba bu büyüklük konusunu daha iyi anlayabilcegim tavsiye edebilceginiz bi site varmı ??

teşekkür ederim sevgi.li.adanada yaşıyorum.doktorlar üzerine uzun uzadıya araştırma yapma fırsatım olmadı.kalktım ankaraya bir yakınımın yanına gittim.ameliyatımı kutlu sevin yaptı.daha başka öğrenmek istediklerin varsa özelden mesaj atabilirsin.yardımcı olmaya çalışırım.

Doktorum liposuction yaparken o bölgeninde yağini aldi.doğumdan sonra o bölgenin kabarik durmasindan çok rahatsiz oluyordum.hazir ameliyata girmişken orayi da hallettik.

Doktorum liposuction yaparken o bölgeninde yağini aldi.doğumdan sonra o bölgenin kabarik durmasindan çok rahatsiz oluyordum.hazir ameliyata girmişken orayi da hallettik.

Selam canım;sana birşey sormak istiyorum.O bölgenin neresindeki yağları aldı.Yani büyük dudaklardaki mi anlayamadım Cevaplarsan sevinirim.

X