- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
bir arkadaş rumuzunu vermeyeyim sağolsun özel mesaj atmış, otururken sıkıştığını falan yazmış, işte ayakta dururken gözüktüğünü falan. bende ayakta dururken sarkma falan yok, ne biliyim kopçalı body fln da giyiyorum öyle sıkışma derdim de yok. bir de üstte darkblue rumuzlu arkadaşın verdiği bilgiye göre doğum sonrası da oluşabiliyormuş bu rahatsızlık. belki de benim bir önceki mesajımda bahsettiğim akrabamız doğum yaptıktan sonra bu rahatsızlığa sahip oldu.
ama açıkcası rüyarüya canım benim de senin bahsettiğin gibi canımı yakacak derecede bir acısı olsaydı inan düşünmeden ameliyat olurdum. vücudumuz güzel programlanmış, rahatsızlık olduğu yerde acı veriyor. eğer tedavisi de varsa bunun utanılacak/çekinilecek bir yanı yok. bence iyi bir doktor bulup çaresine bakmalısın. belki bu Allah korusun başka bir rahatsızlığının başlamasına neden olabilir, mantar bile olabiliyormuş baksana.
Bendede aynı durum var. ama kimseye söyleyemiyorum bir çok kişi gibi. Şu an için evlilik gibi bir durumda yok. ama yinede ufak bir operasyon kendimi iyi hissetmemi sağlar diye düşünüyorum. kaygım ise herkes gibi daha farklı problemlerin ortaya çıkması.
Bir kere bu işi iyi bilen profesyonel birinin yapması şart.Bende oldum ve çok rahatladım.Doktorum bu işin uzmanı olmuş artık.Hiçbir problemle de karşılaşmadım.Herkes hissizlik olabileceğini düşünüyor aksine daha da olumlu etkiledi diyebilirim.Masraflı olabilir fakat mutlu olmak için değer.problem derken ameliyat sırasında Allah korusun istenmeyen bir durumun olması. hani kiminin de istediği gibi olmamış sonuçta masraf ediyon o kadar birde onun stresini çekio bin sıkıntıyla bu karara varıyon:) peki siz ameliyatı nerde oldunuz ve ne kadara belki soran olmuştur ama.
vajen daraltmayı normal doğum yapanlarmı yapıyor.ben sezeryanla doğdum.ihtiyaç duyduğunuzu nasılanladınız.
kızlar acaba bu büyüklük konusunu daha iyi anlayabilcegim tavsiye edebilceginiz bi site varmı ??
Doktorum liposuction yaparken o bölgeninde yağini aldi.doğumdan sonra o bölgenin kabarik durmasindan çok rahatsiz oluyordum.hazir ameliyata girmişken orayi da hallettik.