- 7 Nisan 2008
- 366
- 1
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Ben vajen estedik ameliyati oldum özel olarak bbilgi verebilrim
ama burda ayrintili yazamam
Ben vajen estedik ameliyati oldum özel olarak bbilgi verebilrim
ama burda ayrintili yazamam
annem 5tane evdogumu yapmıs biri olarak idrar kesesi sarkması saglık sorunları sebebiyle bundan yıllar öncew rahim toparlama ve vajen estetiği olmustu sonuç tek kelimeyle muhteşem benimkinden bile iyi görünüyordu diyebilirimbence her iki uzman birlikte calışmalı ; çünkü çok özel ve önemli bir bölge
canım ya kim yapmış ameliyatını
devlet hastanelerinin yaptığını sanmıyorum canım bu estetik olduğu için özel hastanelerde yada doktorun muayehanesinde oluyo mesela yakup avşarı leventte bir villada maliyet konusuna gelince en az bi 2 milyarı gözden çıkarmalısın. yer uzak diye sorun yapıyosun önceden randevu alıyosun direk gidip ameliyata alıyolar
2.cide para aldımı..toplam ne kadara çıktın..sevgilerevet gittim dediğim gibi iki ameliyat gerekti ilk önce iç dudakları küçülttü benim dış dudaklarda küçük olduğu için dış dudaklara yağ takviyesi yaptı. sonra aradan 2 hafta geçtikten sonra tekrar gittim çünkü benim istediğim gibi tam kapatmadı yinede klitoris gözüküyo yani tamamen kamufle olmayınca yakup bey iyi dedi ama ben inatlaşarak ikinci ameliyatıda oldum klitoris biraz daha küçültüldü.
kızlar acaba bu estetiklerin hepsi özel mi devlet güvencesinin bir önemi yok mu çok para ya benim acil olmam lazım Allah izin verirse düğün 7-8 ay sonra yakup avşar çok övülüyor ama bilmiyorum ya hem ücret sorun hem mesafe sorun kafayı yicem ne yapsam acaba arkadaşlar sorularıma cvp bekliyorum.....senağlama
işlev kaybı oluyormu. az da olsa