Vajen Estetii...

Bu ameliyat için size doktor Buğra ÇÖllü'yü tavsiye edebilirim,yaptıran bir arkadaşım var,sonuctan da gayet memnun...

Son düzenleme:
annem 5tane evdogumu yapmıs biri olarak idrar kesesi sarkması saglık sorunları sebebiyle bundan yıllar öncew rahim toparlama ve vajen estetiği olmustu sonuç tek kelimeyle muhteşem benimkinden bile iyi görünüyordu diyebilirim bence her iki uzman birlikte calışmalı ; çünkü çok özel ve önemli bir bölge

canım ya kim yapmış ameliyatını

banucum yardım görürürsen haber ver canm bende yakında evlenecem cok önemli bir sorun yaaaaa

kızlar acaba bu estetiklerin hepsi özel mi devlet güvencesinin bir önemi yok mu çok para ya benim acil olmam lazım Allah izin verirse düğün 7-8 ay sonra yakup avşar çok övülüyor ama bilmiyorum ya hem ücret sorun hem mesafe sorun kafayı yicem ne yapsam acaba arkadaşlar sorularıma cvp bekliyorum.....senağlama

canım ya kim yapmış ameliyatını

hayatım çok uzun süre oldu inan hatırlamıyorum ama mersin'deki plastik cerrahların iyi olmöadığını biliyorum ;cünkü bir arkadaşımın görumcesi liposaction yatırdı kadının vücudunda cokmeler meydana gelmiş sonuc tam bir felaket yani

benim böyle bi sorunum yok aksine ic dudaklarım ne ayaktayken ne oturuken gözükmüyor.dıs dudaklar tamamen örtüyor.Ben önceden bu sorunu yasamayıp dogumdan sonra vajen sarkması olan arklarım var biliyorum bide renginden(cok koyu oluyor bazılarının) rahatsız olanları biliyorum.
bişey daha duymustum bazı kişilerde cinsel ilişkii sırasında gerilme yuzunden sanırım biraz agrı yapıyomus dogrumudur.

merhabalar, aynı konudan bende muzdarip bir kaç isim yazan olmuş ama bende korkuyorum dediğiniz gibi dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak var nişantasında prof dr. deniz hanımdan cok soz edilmiş bende randevu alıp gidecem konuyu konusacam çünkü karar verdim olmaya...

moonsky selam,
şimdi bi kontrol ettim yazılarını gitmişsin yakup avşara..çok sevindim..klitoris diyodun ne dedi o konuyu merak ettim..kaça çıktın..
hayırlı olsun:hooray:

2.cide para aldımı..toplam ne kadara çıktın..sevgiler

üniversite hastanlerindede estetik cerrahi bölümü mevcut digerlerindede istersen bi randevu al git konuş danış görüş canım.ama üniversiteye gitmeni tavsiye ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
işlev kaybını bende merak ediyordum olmamasına çok sevındım yakında bende bu amelıyatı gecirecegım bende sıze aktarırım konuyla ılgıli yaşadıklarımı...

moonsky arkadasım selamlar yakup beyden memnun kaldınmı sanırım bende yakup beyde karar kıldım cunku en yakın zamanda sen olmussun bu amelıyatı sorun olmadı degılmı ve ne kadara mal oldu 2. amelıyatın klitorısının duzeltılmesıne de tekrar para aldımı doktor bey ?

Arkadaşım bu ameliyatı olduğunu söylemişsin benimde olmam gerekiyor bu konuda bana bilgi verebilirsen sevinirim.ameliyata gittiğin gün hemen eve gittin mi ve çok acıların oldu mu ayrıca ben şehir dışı bursadayım ailem vs.kimseye söylemeden ameliyat olsam ilk gün çok acılar oluyor mu anlaşılmıyacak kadar mı?ve tam fiyat nedir,kaç günde iyi oldun ve küçük tuvaletini yaparken acı ve yanma sözkonusu mu?bana yardımcı olursan çokk mutlu olurum bunu kimselere söyleyemiyorum Allah yardımcımız olsun ve bu yıllarda benim içimde sır kaldı ne yapıcam ya yardımcı olur musunuz para söz konusu değil ama ben ameliyatı olmamdan kimsenin haberi olmasını istemiyorum aile çevremde. sebebi de bunu açıklayabilmek çok zor ve ailem modern olmasına rağmen....moonsky seninle msn yada telde konuşabilmeyi çok isterdim şimdiden çokkkk teşkk açıklamaların için saol arkadaşım ve çok geçmişler olsun.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…