- 25 Mart 2008
- 13
- 1
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
prof dr Deniz İşcen Çek yaptı ameliyatı,2006 yılında olmuştum ben o zaman 1500Ytl'ye malolmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajların hepsini okuyamadım sen böyle bir ameliyat oldun mu?Canım hiç utanmana gerek yok hemen merakını giderebilirim.Bir kere ilişki esnasında p........sin ittirmesiyle ilişkide sorun oluyor ve ittirdikçe dahada uzayabiliyor.Temizliğinide rahat yapamıyorsunuz.Dış dudakların dışında çirkin bir görünümü oluyor.Kaç cm büyük olduğunu hiç ölçmedim ama böyle bir sorundan kurtulduğum için çok mutluyum.
ya kızlar utana sıkıla bişi sormak istiyorum
yani utanmamın nedeni bunu burda yazmak doğru mu bilemedim...
eskiden ben de çooook takıyodum ama artık hiç takmıyorum.
konuyla ilgili bişiler görürsem ama okumadan da geçemiyorum.
şimdi büyüklük ne kadar bi büyüklük? belli bi miktarda dış dudaktan sarkıyo olması normal karşılanıyomuş sanırım. burda yine bikaç arkadaştan okudum muayeneye gittiğinde doktorlar normal karşılayıp olmamaya ikna edebiliyolarmış.
ne biliyim ne derece ya da kaç cm'lik görünüş normal karşılanıyo
seni çok iyi anlıyorum.bu konuda çok dertli arkadaşlar olduğunu ve cesaret edip yazamadıklarını da hissediyorum.ben 2 yıl önce bir jinekoloji ile görüşmüştüm bu konu hakkında.normalde dinimizde yapılması gereken sünnetlerden olduğunu ve daha sağlıklı olduğunu bana söylemişti.ben bu olayın üzerine hamile kalınca erteledim.ama yine düşünüyorum.fakat birşey duydum hissin gittiği falan böyle birşey varmı gerçekten.doktorum bana böyle bir bilgi vermemişti.
a.s.merhabalar ben cok yenı oldum bu amelıyatı hıssıyat kaybı olacagını dusunmuyorum tam tersıne bır erkegın organı gıbi iç dudaklar dısarda oldugunu ıcın hıssıyay kaybı olmustur dıye dusunuyorum zaten hıssıyatı dudaklardan almıyoruzkı sadece olması gereken sekıle donusturuyor cerrahlarda benımkı camasırımdan cıkıntı yapacak kadar buyuktu ve ben doktorlardan partnerımden cekınıyordum gostermekten kacınıyordum sımdı ustumden boyle bır yuk kalktı acıp baktıkca yuzum guluyor hıc dusunme yaptır derım sadece 2 gunu bıraz zor agrılı gecıyor ordan parca kesıp dıkıyorlar ve hıjyenıne cok dıkkat etmen gerekıyor serum fızyolojıkle temızleyıp batıcon suruyorsun sonra antıbıyotıklı merhem falan tum bunları doktorun sana lıste halınde sunuyor zaten cıkarken amelıyatda hıc acı duymuyorsun sedasyon yontemı kullanıyorlar bilinçli uyuma hali yani :teytey:
merhaba;
geçmiş olsun öncelikle=)
doktorun sana tam olarak hangi tekniği uyguladı cnm araştırdığım kadarıyla genelde amputasyon denilen fazla dokuların tamamen kesilip atılması kesi yerinde iz ve renkte değişimine sebep oluyormuş
bu yüzden bu teknik bu günlerde tercih edilmiyormuş
plastik cerrahlar günümüzde daha çok s veya z plasti (kesi) tekniği ya da lazer ile daha estetik ve doğal bir görünüm elde edildiğini söylüyorlar
bu konuda bilgisi olan var mı acaba??
ya kızlar utana sıkıla bişi sormak istiyorum
yani utanmamın nedeni bunu burda yazmak doğru mu bilemedim...
eskiden ben de çooook takıyodum ama artık hiç takmıyorum.
konuyla ilgili bişiler görürsem ama okumadan da geçemiyorum.
şimdi büyüklük ne kadar bi büyüklük? belli bi miktarda dış dudaktan sarkıyo olması normal karşılanıyomuş sanırım. burda yine bikaç arkadaştan okudum muayeneye gittiğinde doktorlar normal karşılayıp olmamaya ikna edebiliyolarmış.
ne biliyim ne derece ya da kaç cm'lik görünüş normal karşılanıyo
ya arkadaslar coooooook utanıorum bi si sorcam ama benim de gorunuo ic dudaklarım hatta o ic dudakların oncesi de gorunuo hani var ya duz bisi adını bilmiorum ama benim dıs dudaklarım kucuk yani dıs dudagım kaplamıo ic dudaklarım buyuk diil bu iliskide sorun mu cıkarır tecrubesizim de agrılı mı olucak yani simdisenağlamasenağlama kimisi de daha cok zevk alırsınız diyor zevk onemli diil de acı olmasın yeter kimi erkeklerin tercihi de bu yondeymis bi de iliskide iteleme mi oluyomus vajinismus olcam valla bu bir kusur mudur bikiniden faan da belli olmuyor ayyyyy kompleks oldumsenağlama
canım ya bende de lapiaplasti ameliyatı düşünüyorum süleyman eserdag a yaptırmayı düşünüyorum daha görüşmedim fiyat olarak biraz pahalı degilmi yani yardımcı oluyormu fiyat konusunda beni biraz bilgilendirirsen sevinirim
şimdi saçma olarak algılamazsanız bir şey sormak istiyorum.
ben bekarım, o dudakların büyük olup olmadığını bilmiyorum. ama ailedeki bayanlardan birinin böyle bir şikayeti olduğunu duymuştum laf arasında. şikayet gibi değil de öyle büyük fln demişti. ölçüsünü bilmiyorum yani.
bu sağlık açısından zararlı bir durum mu?
bu estetiğin sebebi sadece görüntü mü ben onu merak ettim, cevaplarsanız çok sevinirim.
aslında akıntı problemim için jinekologa gitmiştim bundan 1 sene kadar önce, oradan muayene fln yapıldıydı. hani öyle anormal olsaydı söylerdi herhalde dimi?