-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
slm arkadaşlar bende 2007 haziranda ameliyat oldum.sol iç biraz büyüktü ve yıllarca psikolojimi bozan kimseye söyleyemediğim derdimdi.2 yıl araştırdım ama bir türlü cesaret edemedim .en sonunda nisan ayında ist da bir dr a gittim.ardından anneme anlattım.biriyle paylaşmak bile çok rahatlattı.dr pek hoşuma gitmedi ve biraz daha araştırdım ankarada daha güvenilir bu işi defalarca yapmış bir kadın doğum uzmanı buldum .ameliyatımı o yaptı.hayatımdan çok memnunum.bu konuyla ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayabilirim.
labioplasti 1500 ytl vajınoplastide aynı..toplam 3000 ytl.ameliyatı sedasyon denilen bir yöntemle yaptılar.yani genel anestezi değil.uyutarak lokal yapıldı.uyandığımda hiç acı veya kanama olmadı.yarım saat dinlenip kalkıp eve gittim.ilk 2 gün çok az sızı vardı.ağrı kesiciye ihtiyaç hissetmedim.yani yaşadığın çok spesifik bi durum yok Carmincim..sadece altından bi yük kalkıyo Carmincim:teytey:
plastik cerrahın yapmasını öneriyorum.
süleyman eserdağ 'a yaptırdım.ist gittiğim dr bayandı.1000ytl demişti öncelikle bayan olmalı diye düşünmüştüm.ancak sağlık daha önemli. süleyman bey de 2500ytl ye mal oldu.ameliyattan sonrada aradı kontrol etti.hemen işe başladığım için biraz kanamam olmuştu.benim hatam yani onun dışında bir sıkıntım olmadı 1ay sonra kontrole gittim.sorun yok.şimdi yıllarca utanıp yaptırmadığım kendimi boşuna hırpaladığım için pişmanım iyiki yaptırdım.
ameliyat ne kadar sürdü peki? çok spru soruyorum biliyorum ama ben evlenmeden yaptırmak istiyorum ama annem buna asla izin vermez biliyorum...
canım ya bu ameliyatı olduktan sonra hemen eve döndün mü ve ben şehir dşınında bursadayız güvenebileceğim bir dr.a ihtiyacım var.ve bu konuyu kimseye açamadım ama acayıp rahatsız oluyorum.
((((((((( bende yaptırmak istiyorum.. Süleyman beyle mail aracılığıyla görüşmüştüm (iç dudak ameliyatı için)...Ama burda sultans nickli arkadaşın çokda memnun kalmadığını görüyorum..Sanırım Yakup Avşar'ı tercih edicem..
bi soru daha sormak istiyorum. ben cenk kipere gitmiştim. iki aşamalı ameliyat gerekir dedi bi dudakların küçültülmesi bide kritosmu ne oluyo ya onun yukarı alınması gerekiyor biraz dedi. dipsy'de iki aşamalı bi ameliyattan bahsetti aynı şekildemi benim gibimi yani ikisi aynı anda yapılabiliyomu ve yapılınca orjinal herkesin gibi oluyomu ya düğünüme 2 ay kaldı ben stresten ölücem nolur birileri bişey söylesin anneme konuyu açmaya çalışıyorum bir türlü lafa giremiyorum. aslında Allahtan olan bişey bu ama kendimi çok kötü hissediyorum. bide balıkesirde oturuyorum. bunun için annemi razı edip istanbula gitmem lazım( sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim