Vajen Estetii...

slm arkadaşlar bende 2007 haziranda ameliyat oldum.sol iç biraz büyüktü ve yıllarca psikolojimi bozan kimseye söyleyemediğim derdimdi.2 yıl araştırdım ama bir türlü cesaret edemedim .en sonunda nisan ayında ist da bir dr a gittim.ardından anneme anlattım.biriyle paylaşmak bile çok rahatlattı.dr pek hoşuma gitmedi ve biraz daha araştırdım ankarada daha güvenilir bu işi defalarca yapmış bir kadın doğum uzmanı buldum .ameliyatımı o yaptı.hayatımdan çok memnunum.bu konuyla ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayabilirim.

süleyman eserdağamı yaptırdın..çok reklamını görüyorum çünkü.

iştar
slm arkadaşlar bende 2007 haziranda ameliyat oldum.sol iç biraz büyüktü ve yıllarca psikolojimi bozan kimseye söyleyemediğim derdimdi.2 yıl araştırdım ama bir türlü cesaret edemedim .en sonunda nisan ayında ist da bir dr a gittim.ardından anneme anlattım.biriyle paylaşmak bile çok rahatlattı.dr pek hoşuma gitmedi ve biraz daha araştırdım ankarada daha güvenilir bu işi defalarca yapmış bir kadın doğum uzmanı buldum .ameliyatımı o yaptı.hayatımdan çok memnunum.bu konuyla ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayabilirim........merhabalar istar hanim
yakinda ins..ulkeme gelecem guvenilir bir bayan dr.ariyorum sizin mesajiniz ilgimi cekti ..ozel mesaj atmak istedim ama beceremedim rica etsem dr ismini verebilirmisiniz?

süleyman eserdağ 'a yaptırdım.ist gittiğim dr bayandı.1000ytl demişti öncelikle bayan olmalı diye düşünmüştüm.ancak sağlık daha önemli. süleyman bey de 2500ytl ye mal oldu.ameliyattan sonrada aradı kontrol etti.hemen işe başladığım için biraz kanamam olmuştu.benim hatam yani onun dışında bir sıkıntım olmadı 1ay sonra kontrole gittim.sorun yok.şimdi yıllarca utanıp yaptırmadığım kendimi boşuna hırpaladığım için pişmanım iyiki yaptırdım.

labioplasti 1500 ytl vajınoplastide aynı..toplam 3000 ytl.ameliyatı sedasyon denilen bir yöntemle yaptılar.yani genel anestezi değil.uyutarak lokal yapıldı.uyandığımda hiç acı veya kanama olmadı.yarım saat dinlenip kalkıp eve gittim.ilk 2 gün çok az sızı vardı.ağrı kesiciye ihtiyaç hissetmedim.yani yaşadığın çok spesifik bi durum yok Carmincim..sadece altından bi yük kalkıyo Carmincim:teytey:
plastik cerrahın yapmasını öneriyorum.

ameliyat ne kadar sürdü peki? çok spru soruyorum biliyorum ama ben evlenmeden yaptırmak istiyorum ama annem buna asla izin vermez biliyorum...

süleyman eserdağ 'a yaptırdım.ist gittiğim dr bayandı.1000ytl demişti öncelikle bayan olmalı diye düşünmüştüm.ancak sağlık daha önemli. süleyman bey de 2500ytl ye mal oldu.ameliyattan sonrada aradı kontrol etti.hemen işe başladığım için biraz kanamam olmuştu.benim hatam yani onun dışında bir sıkıntım olmadı 1ay sonra kontrole gittim.sorun yok.şimdi yıllarca utanıp yaptırmadığım kendimi boşuna hırpaladığım için pişmanım iyiki yaptırdım.

İştar selam,
2500 ytl sadece labioplasti için mi,yoksa başka işlemde yaptı mı?

ameliyat ne kadar sürdü peki? çok spru soruyorum biliyorum ama ben evlenmeden yaptırmak istiyorum ama annem buna asla izin vermez biliyorum...

Estağfurullah..45 dk sürüyo..ben yaptırdıktan sonra söyledim annemea.s
bir de ameliyat sonrası batikon solisyonla 1-2 hafta kadar pansumanını yapman gerekiyor.
yani aslında gerçekten çok basit bir ameliyat..Korkulacak hiç bir şey yok..
Benim tek korkum nişanlım yurt dışında geldiğinde anlamasını hiç istemiyorum:1no2:

oncelikle cook gecmis olsun
korkmayin eger onceden gormediyse nasil anlayabilirki
eki
ameliyat sonrasinda aci vs gibi seyler oldumuu

yerimsenibenevet canım tek bir işlem 2500 ytl cik .zaten muayene de başka dr lara göre pahalı.istanbul da bağdat caddesinde ankara da tunus caddesinde yeri var.ameliyatı dr lar bile anlamıyor.nişanlın estetik cerrah diilse emin ol anlamaz.

gerçekten basit bir ameliyat baticonla madecassol diye bir krem kullandım ben bide gazlı bez koydum çamaşırıma hem hava alsın hem hijyen olsun diye.ilk 3 gün buz torbası koydum yarım saat falan hem sızısını aldı hemde kanama olmadı.dr tavsiyesi tabi bunlar

bilgileriniz için teşeşkkür ederim kızlar. İnşallah bi gün banada yaptırmak nasip olur..

Gördü Orkidecim gördü:roflol:
hayır acı olmadı..sadece biraz hassaslık ve dikkat istiyor ilk 2 gün..pek oturmadım,daha çok uzandım.çok az bir sızı..o da geçiyo.yaptırmak isteyen bence düşünmesin bile..
eskiden bu ameliyatlar bıçakla yapılıyordu ve insanlar 1 ay yengeç gibi yürürmüş ve çok acırmış.
şimdi lazer yöntemi olduğu için kanama falan da olmuyo.

Merhaba arkadaşlar benimde bu konuyla ilgili sorunum var bende vajen estetiği yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ve bir dr a gitmedim bu konuyu hiç kimseye açamadım ve 1 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımla ama bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum bursadan estetik internecional da bunu yapıyormuş ama gidip görüşmedim bursadan yaptıran birileri var mı offf offf

canım ya bu ameliyatı olduktan sonra hemen eve döndün mü ve ben şehir dşınında bursadayız güvenebileceğim bir dr.a ihtiyacım var.ve bu konuyu kimseye açamadım ama acayıp rahatsız oluyorum.

arkadaşlar ben yaptırdım geçen yıl iç dudaklar küçültüldü süleyman eserdağa yaptırdım 2400 ytl ye ama biri kısa birisi uzun olmuş klitorisin üzerine dikiş atıldığı için klitoris içte kalmış üstündeki deride biraz kalınlaşmış dikiş olunca tabi ama arıycam tekrar üzeltirmisiniz diye pek zannetmiyorum ama çünkü bi defa aramıştım ve bana gayet güzel duruyo ilk geldiğinizde böyle değildi demişti gerekiyosa yaptırın tabi insan dr gidince bile utanıyo iyi araştırın doktorunuzu ve her şeyi konuşun aceleye getirmeyin derim kolay gelsin. birde ilk gün çok acıyo sonra acı pek olmuyo

benim doktorum istanbul leventte yakup avşar..gerçekten çok anlayışlı ve işinde çok hassas bir doktor..para canlısı falanda değil..2000 ytl dedi ve nakitte 1600 ylt ye indirdi.1.5 ay oldu.benim ilk gün acımadı ama herkesin acı eşiği farklı tabi.vajen ameliyatı da oldum ikisine toplam 3000 ytl verdim.

:KK43:((((((((( bende yaptırmak istiyorum.. Süleyman beyle mail aracılığıyla görüşmüştüm (iç dudak ameliyatı için)...Ama burda sultans nickli arkadaşın çokda memnun kalmadığını görüyorum..Sanırım Yakup Avşar'ı tercih edicem..

:KK43:((((((((( bende yaptırmak istiyorum.. Süleyman beyle mail aracılığıyla görüşmüştüm (iç dudak ameliyatı için)...Ama burda sultans nickli arkadaşın çokda memnun kalmadığını görüyorum..Sanırım Yakup Avşar'ı tercih edicem..

kesinlikle tavsiye ediyorum.süleyman eserdağın her yerde reklamı var..çok talep olduğu için belki kendi değil asistanına yaptrmış olabilir.çünkü bir doktor 11 yıldır bu işi yapıyorsa o hatayı yapması çok saçma!.yakup avşardan önce bende süleymen beyle görüşmüştüm.sonra yakup beyde karar kıldım.
aslında ameliyattan sonra sultana ukalalık yapmış sa bi mahkemeye vermek iyi gelirdi ama konunun içeriği tehlikeli:bbo:

bi soru daha sormak istiyorum. ben cenk kipere gitmiştim. iki aşamalı ameliyat gerekir dedi bi dudakların küçültülmesi bide kritosmu ne oluyo ya onun yukarı alınması gerekiyor biraz dedi. dipsy'de iki aşamalı bi ameliyattan bahsetti aynı şekildemi benim gibimi yani ikisi aynı anda yapılabiliyomu ve yapılınca orjinal herkesin gibi oluyomu ya düğünüme 2 ay kaldı ben stresten ölücem nolur birileri bişey söylesin anneme konuyu açmaya çalışıyorum bir türlü lafa giremiyorum. aslında Allahtan olan bişey bu ama kendimi çok kötü hissediyorum. bide balıkesirde oturuyorum. bunun için annemi razı edip istanbula gitmem lazım :KK43:( sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim

canım selam ,
çok acil hareket etmelisin,çünkü labiaplasti ameliyatında(iç dudaklar)4-5 hafta cinsel ilşki yasak.klitorisle ilgili bilgim yok bnce bir de yakup avşara gidip sor klitoris olayını.benim ki klitoris değildi.2.si vajina daraltma ameliyatı idi.yakup avşarın tüm telefon ve adreslerini internetten bulabilirsin.
muayene ücretsiz.sadece ameliyata para alıyor.eğer 1 günlüğüne geleceksen bence direk ameliyat için randevu alırsın.
bu arada özelden yazışmak için okyledim seni ama bilmiyorum oldu mu.tekrar bakıcam
canını sıkma bence.herşey yoluna girer.sadece yarım saatlik bir iş ve olduktan sonra üzüldüğüne değmiyor.sorun olursa yazarsın..sevgiler

takrar deniycem ..bi bakıyim..2 ameliyat sa en fazla 2.000 olur.peşin indirimini yapıyo.halden anlayan bi doktor..iç dudakları yaparken klitoriside düzelttiğini biliyorum(gerekirse)ayrı para almaz..sen sadece iç dudak dersin..doktor muayene de zaten söyler..

X