Vajen Estetii...

2500 diyolar ben mail attım kendisine cevap bekliyorum bi de çok olumsuz yorumlar da var onunla ilgili ama bilmiyorum. ne zor bi durummuş bu ya kimseyle de konuşulmuyoki iyiki burayı keşfettim yoksa sanırım ömür boyu yaptıramazdım selencim ben de 15 tatilde düşünüyorum süleyman beyle önce görüşen haber versin tamam mı

Ya bu vajenin normal görüntüsü nasıl olmalı ki ameliyat olalım arkadaşlar aydınlatın beni....

Kıslar ben utana utana bir jinekolağa gittim.Oraya giderken Ne kadar acı cektiğimi anlatamam. Durumumu anlattım. Dedim doktora, niye benim vajinam böyle.Ben bu sorunum yüzünden evlenmekten cok korkuyorum dedim.Hemen ameliyat olmak istiyorum dedim.Doktorda gülerek dedi ki ,bu vajina şekli de diğeri kadar normal.Boşu boşuna kendine sorun etmişsin, vajinası bu şekilde olan bir sürü evli hastam var dedi.Eğer ,sırf bu şeklin normal olmadığını düşündüğün için ameliyat olmak istiyorsan ,bence ameliyat olma dedi.Evliliğinde hiç bir sorun yaşamazsın dedi.Bide bazılarıda böylesinden hoşlanır dedi.Offfffffffffffff bu doktorda daha çok kafamı karıştırdı.Çünkü, ben bu zamana kadar hep bunun normal olmadığını düşündüğüm için ameliyat olmak istiyordum.Yoksa estetik falan umurumda değil.Ama arkadaşlar, doktordan bu sözleri duyuncada kendimi çok iyi hissettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bencede eskiden böle ameliyatlarmı varmış ya hem şimdi bile insan normal bi hastalıkta bir şeyde ameliyat olmaya korkuyo ki esteik için ameliyat olsun.Hemde oraya walla yok benimki normal,gitsin erkekler yaptırsın birazda kadınlar yeteri kadar acı çekiyorlar bence....Yaptıranada karşı değilim tabi belki bu tür şeyler insanın psikolojisinide etkilemektedir..

ya birisi bana özelden yazabilir mi acabaa yani nasıl anladınızz tipinin farklı odd yada neresini beğenmiyonuzz

Sen olsan canım hangisini tercih ederdin?Her kötünün bir iyisi vardır:))))))))))))))))))))))
yasakkelime

canayakın seninle özel görüşmek istiyorum. Sanırım bu konuda en tecrübeli olan arkadaşlarımızdan birisin. Senin ameliyatınla ilgili detayları öğrenmek beni daha da cesaretlendirecek diye düşünüyorum. Yardımına ihtiyacım var. .Özel mesaj ayarlarının nasıl yapıldığını bulamadım. bi şekilde görüşelim lütfen. senin eski derdin benim yeni derdim en iyi sen anlarsın beni.

Dudaklardan ziyade, vajende oluşan varisler ve renk koyulukları için bir estetik varmıı ben bu konuyu çok merak ediyorumm.. Hamileliğimde oluştu ve çok rahatsız edici bir durum..

slm arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim labioplasti ameliyetına acilen benim de ihtiyacım var ama çok korkuyorum lütfen ban yardım edin

offfffffffffffff sende benim gibi depresyondasın.Bende hemen ameliyat olmak istiyorum ama korkudan olamıyorum. Bu korkuyu nasıl yenicem bilmiyorum.düşüncesi bile strese sokuyor.Acaba diyorum sakinleştiri ilaç alsam korkum geçermi?senağlama

edacığım ben de korkuyodum hatta tam oramı uyusturacağı sıra durun dedim doktora eğer daha fazla korksaydım doktorum ameliyatı yapmıcaktı bile ama sonra dedim oturmusum artık ne olursa olsun benimki zaten cirkin bundan daha cirkin olamaz herhalde dedim ve tamam dedim ama sunu söliyeyim korkum yersizmiş cünkü sadece oranı uyusturyolar ve gülerek kahkahalarla ameliyat oldum sonrada ameliyattan cıktığımda ağrım sızım olucak sandım o da olmadı sanki hiç ameliyat olmamısım gibi yani ne ameliyatta bişey hissettim acı gibi ne de olduktan sonra inanın hayatımda olduğum en rahat ameliyattı diyebilirim annemlerde sok oldu nasıl bi ameliyat ne ağrısı var ne sızısı dediler hatta 2 gün evde yatmamı buz koymamı istedi doktor yaptım iki gün sonra 3.günü banyomu yapıp arkadaslarla buluşmak için dısarı cıktım o iki gün buz koymak ve bir hafta tuvalete girerken pansumanını yapmak ve bir hafta boyunca doktorun verdiği ilaçları içip bitirmek gerekiyo bende hepsini yaptım bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum cok iyi baktığımı söledi inanın korktuğum için kendimden nefret ettim cünkü diğer estetik ameliyatlarda burun olsun göğüs olsun biliyosunuz cok ağrılı sızılı oluyolar bende öle olucak sandım tuvalete giremicemi cok zorlucağını sandım hiç bişey olmadığı ameliyattan sonra tuvalete girdiğimde bile bi acı bi şey inanın kızlar ben ankara dısında oturuyorum doktorumla vedalaşmaya gittiğimde ona sarıldım zaten cok tesekkür ederim diyee korkularınız yersiz neler hissediğinizi cok iyi anlıyorum cünkü aynı seyleri bende yasadım sizin gibi ama içtenlikle sölüyorum korkmayın ben doktoruma cok güvendim ameliyattan sonra o yüzden size onu tavsiye ediyorum insallah sizde benim gibi mutlu olursunuz

gladiolas bu konudaki duygularını çok güzel ifade etmişsin.Arkadaşlara yeri geldikçe korkulacak bir şey olmadığını defalarca bende iletiyorum.Bi cesaret gelse bumuydu diyecekler fakat hala endişeleri var doğal olarak kendilerince.Özellikle edaya sesleniyorum.Ha gayret edacığım korkma artık, bitir şu işi ve kurtul.İnan düşündüğün gibi değil,abartılacak bir durum hiç değil.......

gladiolas, sistemdeki mesajarınn tammını okuyamadım, bu siteyi fazla açık tutamıyorum evdeyken, şimdi bana özelden yazarmısın(burada yasak olabilir), hangi doktora gittin hangi hastanede yaptırdın, kaç lira ödedin, tek basınamı gittin, kaç gün ağrın oldu, tamamen ne zamanda iyileştin, his kaybın oldumu, taksit yapıyorlarmı, görünümün nasıl oldu, sormayı unuttuğum olabilir, sen hepsini yaz..Görüşmek üzere saygılar..

canayakın sen de mi ameliyat oldun sana bişey sorabilirmiyim şişliklerin ne kadar sürede gecti ben daha olalı 20 güne yakın oldu ama hala şişlik varda merak ettim bu arada tesekkür ederim sana da gecmiş olsun

canayakın sen de mi ameliyat oldun sana bişey sorabilirmiyim şişliklerin ne kadar sürede gecti ben daha olalı 20 güne yakın oldu ama hala şişlik varda merak ettim bu arada tesekkür ederim sana da gecmiş olsun

Canım ben birinci yılımı kutladım bile.Şişlikler kendini 4 haftada ancak toparlıyor.Bir hafta biraz rahatsız olmuştum sonra geçti.Endişelenme.Sonra aynaya baktığında kendinin de çok hoşuna gidecek.Sanada geçmiş olsun..........a.s.

saol canım peki koyulaşma oldu mu doktorum kararıp koyulasıcak yani morarıcak dedi ama bende olmadı sen de olmusmuydu

bu arada sen de mi süleyman eserdağa yaptırdın canım merak ettim

Canım, ben ilk bu labiaplasty ameliyatıyla ilgili araştırma yapmaya basladığımda Süleyman Eserdağa ameliyat olmaya karar vermiştim.Sonra sitede,adını yanlış hatırlamıyorsam, Sultans rumuzlu bir arkadaş Süleyman Eserdağ hakkında iyi şeyler yazmamış. Onun yazdıklarını okuyunca biraz korktum.Sitede Yakup Avşar hakkında çok iyi şeyler yazılmış.Ameliyat olmak için Süleyman Eserdağ,Nebil Bozdoğan ve Yakup Avşar hakkında karar veremedim bir türlü.

bilmiyorum edacığım ben senin kadar bir arastırma yapmadım acıkcası bende ameliyat öncesi okudum yazılanları ama genelde okuduklarım iyi yöndeydi ameliyat olan birisi olarakta ben memnunum su anda 6 haftanın dolmasını bekliyorum şeklini tam alması için istersen 6 hafta dolunca tam anlamıyla sana net bişey söliyeyim

Ben cumartesi deniz işcen e muayene oldum .24 ocakda ameliyat oluyorum.

Bipasha senin sorunun tam olarak neydi. Sadece iç dudaklar mı uzun yoksa klitorisinde dışarıdan belli oluyormu?Sadece iç dudaklar uzun olsa koşa koşa ameliyat olurdum.Ama şu klitoris kafamı karıştırıyor.Ameliyattan sonra haberlerini bekliyoruz.Sana şimdiden coooook geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…