A
ahsen_22
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Ya bu vajenin normal görüntüsü nasıl olmalı ki ameliyat olalım arkadaşlar aydınlatın beni....
ya bu ameliyatların sonraları da kötü görünüo bence yaa..
Sen olsan canım hangisini tercih ederdin?Her kötünün bir iyisi vardır:))))))))))))))))))))))
yasakkelime
evt canım da ameliyat olmadan öncelerine bakıom benim o kadar da fazla bir sorunum yok.hatta ameliyattan sonrakilrden bile daha iyi gibi.ama işte ben cok takıom.
slm arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim labioplasti ameliyetına acilen benim de ihtiyacım var ama çok korkuyorum lütfen ban yardım edin
edacığım ben de korkuyodum hatta tam oramı uyusturacağı sıra durun dedim doktoraeğer daha fazla korksaydım doktorum ameliyatı yapmıcaktı bile ama sonra dedim oturmusum artık ne olursa olsun benimki zaten cirkin bundan daha cirkin olamaz herhalde dedim ve tamam dedim ama sunu söliyeyim korkum yersizmiş cünkü sadece oranı uyusturyolar ve gülerek kahkahalarla ameliyat oldum sonrada ameliyattan cıktığımda ağrım sızım olucak sandım o da olmadı sanki hiç ameliyat olmamısım gibi yani ne ameliyatta bişey hissettim acı gibi ne de olduktan sonra inanın hayatımda olduğum en rahat ameliyattı diyebilirim annemlerde sok oldu nasıl bi ameliyat ne ağrısı var ne sızısı dediler hatta 2 gün evde yatmamı buz koymamı istedi doktor yaptım iki gün sonra 3.günü banyomu yapıp arkadaslarla buluşmak için dısarı cıktım o iki gün buz koymak ve bir hafta tuvalete girerken pansumanını yapmak ve bir hafta boyunca doktorun verdiği ilaçları içip bitirmek gerekiyo bende hepsini yaptım bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum cok iyi baktığımı söledi inanın korktuğum için kendimden nefret ettim cünkü diğer estetik ameliyatlarda burun olsun göğüs olsun biliyosunuz cok ağrılı sızılı oluyolar bende öle olucak sandım tuvalete giremicemi cok zorlucağını sandım hiç bişey olmadığı ameliyattan sonra tuvalete girdiğimde bile bi acı bi şey inanın kızlar ben ankara dısında oturuyorum doktorumla vedalaşmaya gittiğimde ona sarıldım zaten cok tesekkür ederim diyee korkularınız yersiz neler hissediğinizi cok iyi anlıyorum cünkü aynı seyleri bende yasadım sizin gibi ama içtenlikle sölüyorum korkmayın ben doktoruma cok güvendim ameliyattan sonra o yüzden size onu tavsiye ediyorum insallah sizde benim gibi mutlu olursunuz
canayakın sen de mi ameliyat oldun sana bişey sorabilirmiyim şişliklerin ne kadar sürede gecti ben daha olalı 20 güne yakın oldu ama hala şişlik varda merak ettim bu arada tesekkür ederim sana da gecmiş olsun
bu arada sen de mi süleyman eserdağa yaptırdın canım merak ettim
Ben cumartesi deniz işcen e muayene oldum .24 ocakda ameliyat oluyorum.