Vajen Estetii...

canım ben klitorisimden de ameliyat oldum edacığım ve gayet süper oldu diyebilirim bu arada bugün orama baktım sekli değişmiş felaket sevincli durumdayım sekli olusmaya basladı harika gözüküyoo kızlarrrr afedersiniz ama ameliyat yüzünden paket bölgemi temizleyemiştim yani anlarsınız kıl meselesi bugün onlardan kurtulunca sok oldum ne göreyim harika bi şeyim var artıkkk :sm_cool:sositososito acayip mutluyum arkadaslar size süleyman eserdağı tavsiye ediyorummm :lepi:

Gladiolas ameliyat olasım geldi,yazdıklarını okuyunca.Ama martta düğünüm var.Ameliyata çok geç kaldım çooooooooooooook.2 ayda iyileşiyordu dimi. Ben çok korkağım.Aslında çok cesurumdur ama, konu bu olunca acayip utanıyorum.Evlenince napcam ben Hele o ilk gece :eek:

arkadaşlar hiç elazığda bu ameliyatı olan yokmuuu....:KK43:(( bahsettiğiniz yerler çok uzak bana..ve benim bu yaz düğünüm var...bende labioplasty ameliyatı olmak istiyorum ama çokta utanıyorum..napcam ben ya :KK43:

arkadaşlar ben yaptırdım geçen yıl iç dudaklar küçültüldü süleyman eserdağa yaptırdım 2400 ytl ye ama biri kısa birisi uzun olmuş klitorisin üzerine dikiş atıldığı için klitoris içte kalmış üstündeki deride biraz kalınlaşmış dikiş olunca tabi ama arıycam tekrar üzeltirmisiniz diye pek zannetmiyorum ama çünkü bi defa aramıştım ve bana gayet güzel duruyo ilk geldiğinizde böyle değildi demişti gerekiyosa yaptırın tabi insan dr gidince bile utanıyo iyi araştırın doktorunuzu ve her şeyi konuşun aceleye getirmeyin derim kolay gelsin. birde ilk gün çok acıyo sonra acı pek olmuyo

6. sayfada sultan arkadasımız böyle yazmış
ben süleyman ben işini iyi yapıyo bile olsa ona gitmeyi düşünmüyorum
cünkü adam inanılmaz ukala

bn ona mail atmıştım
bu işi neden plastik cerrahlar deil de jinekologlar yapmalı diye
bana verdiği cevap o kadar laubaliydi ki
"çünkü ben de burun estetiği yapmıyorum"

????????!!!!!!! bu nası bi cevap ??! adam resmen geyik çeviriyo ya, kendinden küçük yaşta buldu birini... cık cık cık... olmaski.. !

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu amalyatı oldum 4 sene geçti üstünden ama bazı problemlerim var şimdi iyi bi doktor arıyorum ist anadolu yakasındayım bana iyi bi dr tavsiye edebilirmisiniz

eveettt arkadaşlar ameliyatımı oldum ve geldim.şimdi acısa bile çok mutluyum. 1 hafta içinde herşey düzelecekmiş. lokal anestezi ile oldum. çokta çabuk bitti. herkese tavsiyem çok problem ediyorsanız hemen ameliyat olun korkulacak hiçbirşey yok

arkadaşlar sultans denen kişi ameliyat olmamıs cünkü yalan sölediği surdan belli birincisi ben süleyman eserdağa ameliyat oldum ilk gün ne acı ne ağrı hiç bişey hissetmezsiniz cünkü oranız uyusmus vaziyette ve ben hiç bi acı hisetmedim ayrıca süleyman beyin hiç ukala tarafını görmedim gayet ilgiliydi hatta odasına girdiğimde sizi karsısına bile oturtmaz yanına oturtur bence sacmalamıs bazıları gidip baska yerde ameliyat oluyolar sonra berbat edip süleyman beye geliyolar sonra da süleyman bey düzeltmeyince laf ediyolar benimkisi playboy güzellerinki gibi olduu ayrıcaa sultans denen kişi yalan sölüyo söliyeyim arkadaslar acı sızı yokkk

walla gladiolas, ben ne seni tanırım ne de sultans'ı
ikinizin de dogruyu söyleyip söleymediginizi bilemem yani hiç kusura bakma
herkesin acıya dayanıklılıgı farklıdır
kiminin kolu kırılır cok acımadı der
öbürünün elini kagıt keser, ortalıgı birbirine katar

forumdaki hiçbi arkadaşımızı kotulemeye gerek yok ben en son bunu söylerim

Arkadaşlar bende geçen hafta bu operasyonu yaptırdım.Doktorum Süleyman Eserdağ idi.Birincisi ameliyat ta hiç birşey hissetmiyorsun,İkincisi ağrı ,kanama,acı gibi birşeyler olmuyor.Bunları sana açıklıyor doktor zaten.Sadece biraz yanma olabiliyor oda ağrı kesici içince geçiyor.Mesela ben sadece bir kez ağrı kesici aldım.Antibiyotik kullanıp pansumanınada dikkat ettiğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz.Sonuçta dikiş var arkadaşlar elbetteki oturup kalkarken biraz sıkıntı oluyor.Ama acı olmuyor bunu net söyleyeyim.Ha tabiki herkesin bünyesi bir olmaz ama abartılacak hiçbirşey yok inanın.
Bu arada doktor bu işi çok iyi biliyor yani olumsuz bir kaç şey yazıldı diye kafanız karışmasın kolayı var telefonla bile arasanız ne kadar ilgili ve yaklaşımı iyi bir doktor göreceksiniz.:1rolleyes::1rolleyes:

sanem canım gecmiş olsun ben de tam 1 ay oldu ameliyat olalı benim de doktorum süleyman eserdağ arkadaşlar haklılar nerden güvenecekler bize ama gercekten cok basit bi ameliyat böle benimde bu yüzden bi derdim olmasa ameliyat olmasam neden vaktimi harciyayımki yorum yazmak için ama sunu söliyeyim ben yaptırdım kurtuldum ve cok memnunum artık bu konu hakkında yorum yazmıcam valla yeter insanlar kendileri bilir isteyen yaptırsın istemeyen yaptırmasın

slm arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim. ruh halim bozuldu. 22 yaşındayım. evli değilim. cinsel hayatım da yok. herşey ergenlikten sonra başladı. bende ne olduğunu anlamadan kendi içimde bu olayı yaşamaya başladım. kimseye açamadım bu konuyu. hatta 2 - 3 ay öncesine kadar bunun normal olduğunu bilmiyodum bile. estetikten haberim vardı ama labia mabia filan bilmiyodum. şimdi öğrendim o kadar mutluyum ki... bu durumu yaşayan bi tek ben değilmişim. en kısa zamanda bu ameliyatı olmak istiyorum eski günlerime dönmek için. kabus gibi bir durum benim için. panik atağım var ameliyattan korkuyorum. acısından değil geri dönüşü olmayan bir duruma girmekten korkuyorum. his kaybı gibi... ne olur bana biraz yardımcı olun. dikiş izi filan kalıyo mu? amliyat sırasında hiç acı hissetmiyor musunz? şimiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim. ruh halim bozuldu. 22 yaşındayım. evli değilim. cinsel hayatım da yok. herşey ergenlikten sonra başladı. bende ne olduğunu anlamadan kendi içimde bu olayı yaşamaya başladım. kimseye açamadım bu konuyu. hatta 2 - 3 ay öncesine kadar bunun normal olduğunu bilmiyodum bile. estetikten haberim vardı ama labia mabia filan bilmiyodum. şimdi öğrendim o kadar mutluyum ki... bu durumu yaşayan bi tek ben değilmişim. en kısa zamanda bu ameliyatı olmak istiyorum eski günlerime dönmek için. kabus gibi bir durum benim için. panik atağım var ameliyattan korkuyorum. acısından değil geri dönüşü olmayan bir duruma girmekten korkuyorum. his kaybı gibi... ne olur bana biraz yardımcı olun. dikiş izi filan kalıyo mu? amliyat sırasında hiç acı hissetmiyor musunz? şimiden teşekkür ederim...
Bence doktorunu iyi seçersen bir sıkıntı olmaz.Ameliyatta birşey hissetmiyorsun,dikiş izleri için contrablex adlı krem kullanılıyor.

Bence doktorunu iyi seçersen bir sıkıntı olmaz.Ameliyatta birşey hissetmiyorsun,dikiş izleri için contrablex adlı krem kullanılıyor.

sanemg yanıtladığınız için teşekkür ederim. ilk defa sizinle paylaştım bu durumu şimdi içim biraz olsun rahatladı. peki doktor olarak önerebileceğiniz biri var mı? ameliyat sırasında çekilmiş olan bir kaç video buldum. daha da cesaretlendim diyebilirim. peki siz ne kadara ameliyat oldunuz? bide dikişler 1 haftada iyileşiyormuş doğru mu? böyle bir durumdan kurtulduğunuz için sizin adınıza da çok sevindim:)

cnm bun karari yani ameliyat isini evlendiginde esinle karar versem bu durumdan hoslanan erkekler var benim kocam gibi ....bende bunun icin doktorla gorustum ....hem cesaret edemedim hemde korktum ..fakat esim de sorun etmeyince suan hicccccccccccc takmiyorum allah baska dert vermesin:1hug:

aslında ben bu kararı kendim için istiyorum. istediğin şeyleri giyemiyosun. ergenlik döneminde yaşadım ne yazık ki. o zamanlar bir şeyden haberim olmadığı için ruh halim çok bozuldu:KK43:

cnm bun karari yani ameliyat isini evlendiginde esinle karar versem bu durumdan hoslanan erkekler var benim kocam gibi ....bende bunun icin doktorla gorustum ....hem cesaret edemedim hemde korktum ..fakat esim de sorun etmeyince suan hicccccccccccc takmiyorum allah baska dert vermesin:1hug:

Rosecum kesinlikle sana katılıyorum.Çünkü gittiğim doktorda özellikle , "evlenince eşinle birlikte karar ver, çünkü bu durumdan hoşlanan erkekler var " diye söyledi. Oda hastalarından biliyordur.Yoksa niye beni ameliyattan caydırmaya çalışsın ki Doktorun bu söyledikleri bana acayip cesaret verdi

slm kizlarrrrr dogumum cok zor gecdi ve bu nedenden dolayida icim disim kople parcalandi malesef ama yikilmasim ayakdayim :))) benim ic dudakmi diyolar ne o sarkan sey iste yirtildi parcalandi ikiye dogumda ve ben cok zor ameliyatlar gecirdim 3defa ic dis komple dikis atildi ama oram bi türlü tutmadi halada yirtik ben bunun bircok sorunlarinida yasiyorum maleseffffff wc de,adetliyke cinsel iliskide cünkü sündügü icin ayiptir söylemesi utaniyorum yazarken ama dikkat etmedigimiz zaman icine giriyo ve canimi cok yakiyo :KK43:((( ama dogum sonrasi zor ameliyatlar gecirdigim vede piskolojim bozuldugu icin cok fazla durmuyorum bu konu üzerinde acikcasi allah razi olsun esimden ne görüntüsüne takdi nede bana bisey dedi ve bende takmiyorum artik yani benim icin görünüsünün hic önemi yok allahima bin sükür hayatdayim saglikliyim ama doktorumlada anlasdik ikinci dogumda yaptircam gene sansimi denicem yani dedigim gibi görünümüne takmiyorum zorlaniyorum ama 3yil gecdi alisdim artik.......

slm kizlarrrrr dogumum cok zor gecdi ve bu nedenden dolayida icim disim kople parcalandi malesef ama yikilmasim ayakdayim :))) benim ic dudakmi diyolar ne o sarkan sey iste yirtildi parcalandi ikiye dogumda ve ben cok zor ameliyatlar gecirdim 3defa ic dis komple dikis atildi ama oram bi türlü tutmadi halada yirtik ben bunun bircok sorunlarinida yasiyorum maleseffffff wc de,adetliyke cinsel iliskide cünkü sündügü icin ayiptir söylemesi utaniyorum yazarken ama dikkat etmedigimiz zaman icine giriyo ve canimi cok yakiyo :KK43:((( ama dogum sonrasi zor ameliyatlar gecirdigim vede piskolojim bozuldugu icin cok fazla durmuyorum bu konu üzerinde acikcasi allah razi olsun esimden ne görüntüsüne takdi nede bana bisey dedi ve bende takmiyorum artik yani benim icin görünüsünün hic önemi yok allahima bin sükür hayatdayim saglikliyim ama doktorumlada anlasdik ikinci dogumda yaptircam gene sansimi denicem yani dedigim gibi görünümüne takmiyorum zorlaniyorum ama 3yil gecdi alisdim artik.......

cnm çok geçmiş olsun. sen anlatırken benim içim çok kötü oldu. zor şeyler yaşamışsın ama hayatın sana verdiği en güzel armağanı almışsın. allah bağışlasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
X