- 7 Mayıs 2008
- 4.916
- 3
- 49
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
ben 22 yaşındayım. lise 1 de başıma şöle bir olay geldi, kalın ped kullanırdım ben hep fakat bir gün kalın ped iç dudakları çok kötü tahriş etti o gün dayanılmaz bir acı duydum ve o günden sonra iç dudaklar gün geçtikçe sarktı. ben işin artık görsel tarafından bakmıyorum eğer başına gelen varsa bilir sarkmalar acayip acır ve en ufak bi sıkışıklıkta hemen acımaya başlar bu yüzden dik bile oturamaz oldum sıkı çamaşır giyemiyorum çıtçıtlı badiler acıtıyor. yani aklınıza ne gelirse canımı yakıyordu. 14-15 yaşında olay ilk olduğunda cahiliğimden ilk müdehale edemedim ne bileyim keşke bi doktora gitseydim ama artık çok geç galiba tek çare estetik midir sizce? lütfen başına böyle bişey gelen varsa cevap yazabilir mi?
kızlar bu eda006 arkadaşımız nerde?epeydir forma yazmıyo.bend emerak ettim bi biilgisi olan varmı
Selam arkadaslar siteyi uzun zamandir takip ediyorum üye olmadigim icin daha önce yazamadim..
ben hem vajen daraltma hemde Labiaplasti ameliyati oldum.
Sanildigi kadar acisiz degil iki hafta oldu hala ic camasiri giyerken canim yaniyor ,ic dudaklardaki dikisler acidan öldürüyor beni ,ic camasiri sürteledikce canim gidiyor ameliyatin ikinci günü cok fenaydim sancidan sabaha kadar uyuyamadim ilac falan hic fayda vermedi.
ameliyatdan sonra görüntüsi ise tam bir felaketdi sanki bir tane daha olmustu mersem sismis onlar ilk etapda anlamadim simdi biraz indi sisleri ,ama doktorlarin dedigi gibi 1,2 günde gececek bisey kesinlikle degil bu kadar aci cekicemi bilseydim yaptirmazdim..
Ben plastik cerreha yaptirdim pisman oldugum bir konuda Jinekolaga yaptirmamis olmam..
Sormak istediginiz bisey varsa cevaplayabilirim ücreti de baya fazla 1400 € vajen daraltma 1200 € lapiaplastiye verdim .
Evet canayakin ikisinide ayni anda oldum.
Ben bu kadar aci vericeni hic tahmin etmedim simdi cok iyiyim tabi ilk günlere göre ama hala üstüne tam oturamiyorum .Ic camasiri evde kesinlikle giymiyorum sürteledikce iyilesmeyi geciktiriyor.
vajen daratlma heralde hic sanci vermedi yada digerinden onu anlamadim benim tek sorunum ic dudaklardaki dikisler,insallah onuda atlaticam ..
dün gece tvde izledim yine. Amerikada lazerli yapıyolar bu işlemi ve kimse bizim gibi problemli olduğu için değil,tamamen estetik amaçlı ve canları istedikleri için yaptırıyoılarmış.. Amerikaya mı gitsek:1shok::1shok: