- 8 Ağustos 2008
- 231
- 13
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
arkadaşlar ben yaptırdım geçen yıl iç dudaklar küçültüldü süleyman eserdağa yaptırdım 2400 ytl ye ama biri kısa birisi uzun olmuş klitorisin üzerine dikiş atıldığı için klitoris içte kalmış üstündeki deride biraz kalınlaşmış dikiş olunca tabi ama arıycam tekrar üzeltirmisiniz diye pek zannetmiyorum ama çünkü bi defa aramıştım ve bana gayet güzel duruyo ilk geldiğinizde böyle değildi demişti gerekiyosa yaptırın tabi insan dr gidince bile utanıyo iyi araştırın doktorunuzu ve her şeyi konuşun aceleye getirmeyin derim kolay gelsin. birde ilk gün çok acıyo sonra acı pek olmuyo
Bence doktorunu iyi seçersen bir sıkıntı olmaz.Ameliyatta birşey hissetmiyorsun,dikiş izleri için contrablex adlı krem kullanılıyor.slm arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim. ruh halim bozuldu. 22 yaşındayım. evli değilim. cinsel hayatım da yok. herşey ergenlikten sonra başladı. bende ne olduğunu anlamadan kendi içimde bu olayı yaşamaya başladım. kimseye açamadım bu konuyu. hatta 2 - 3 ay öncesine kadar bunun normal olduğunu bilmiyodum bile. estetikten haberim vardı ama labia mabia filan bilmiyodum. şimdi öğrendim o kadar mutluyum ki... bu durumu yaşayan bi tek ben değilmişim. en kısa zamanda bu ameliyatı olmak istiyorum eski günlerime dönmek için. kabus gibi bir durum benim için. panik atağım var ameliyattan korkuyorum. acısından değil geri dönüşü olmayan bir duruma girmekten korkuyorum. his kaybı gibi... ne olur bana biraz yardımcı olun. dikiş izi filan kalıyo mu? amliyat sırasında hiç acı hissetmiyor musunz? şimiden teşekkür ederim...
Bence doktorunu iyi seçersen bir sıkıntı olmaz.Ameliyatta birşey hissetmiyorsun,dikiş izleri için contrablex adlı krem kullanılıyor.
cnm bun karari yani ameliyat isini evlendiginde esinle karar versem bu durumdan hoslanan erkekler var benim kocam gibi ....bende bunun icin doktorla gorustum ....hem cesaret edemedim hemde korktum ..fakat esim de sorun etmeyince suan hicccccccccccc takmiyorum allah baska dert vermesin:1hug:
cnm bun karari yani ameliyat isini evlendiginde esinle karar versem bu durumdan hoslanan erkekler var benim kocam gibi ....bende bunun icin doktorla gorustum ....hem cesaret edemedim hemde korktum ..fakat esim de sorun etmeyince suan hicccccccccccc takmiyorum allah baska dert vermesin:1hug:
slm kizlarrrrr dogumum cok zor gecdi ve bu nedenden dolayida icim disim kople parcalandi malesef ama yikilmasim ayakdayim :))) benim ic dudakmi diyolar ne o sarkan sey iste yirtildi parcalandi ikiye dogumda ve ben cok zor ameliyatlar gecirdim 3defa ic dis komple dikis atildi ama oram bi türlü tutmadi halada yirtik ben bunun bircok sorunlarinida yasiyorum maleseffffff wc de,adetliyke cinsel iliskide cünkü sündügü icin ayiptir söylemesi utaniyorum yazarken ama dikkat etmedigimiz zaman icine giriyo ve canimi cok yakiyo((( ama dogum sonrasi zor ameliyatlar gecirdigim vede piskolojim bozuldugu icin cok fazla durmuyorum bu konu üzerinde acikcasi allah razi olsun esimden ne görüntüsüne takdi nede bana bisey dedi ve bende takmiyorum artik yani benim icin görünüsünün hic önemi yok allahima bin sükür hayatdayim saglikliyim ama doktorumlada anlasdik ikinci dogumda yaptircam gene sansimi denicem yani dedigim gibi görünümüne takmiyorum zorlaniyorum ama 3yil gecdi alisdim artik.......