emotion76; Kırıcı olmak istemiyorum ama "görüntü olarak çok iyi" dediğini okuyunca şok geçirdim!
Adeta hadım edilmiş bir cinsel organa nasıl "görüntü olarak çok iyi" diyebiliyorsun?
Sorunun ikinci kısmı olan klitoris ve his kaybına gelince:
klitorisim yerinde duruyor fakat hemşire dudakları kestikten sonra klitorisin sadece glans dedikleri kafa kısmı kalacak şekilde derisini yüzdü ve yüzülmüş kısmı içeriye sokarak dikti.
Yani klitoris var, deriyle neredeyde düz ve dışarıdan sadece kafası görünüyör. (Dudaklar ve klitorisi örten deri kesildikten sonra klitorisin çevresinde hiçbirsey kalmadığından orada erkek çocuğu çükü büyüklüğunde bir çıkıntı gibi görünüyor)
Sünnetin orijinal şeklinde 4-8 yaşları arasında kızların klitorisi gerçektende kerpeten benzeri bir alet ile kuvvetli bir şekilde dışarı çektirerek kesiliyorlar. ve böylece deri altında kalan kısmın çoğu alınmış oluyor. Hemşireden öğrendiğim kadar bu orijinal şekil gitgide daha az uygulanıyormuş.
His kaybına gelince his kaybı gerçektende var.
En büyük problem ise işemekte oluyor. İdrarın akışını engelleyen ve yönlendiren iç dudakları olmadığı için idrar erkek işemesi gibi öne fışkırıyor. Elimi öne koyarak işiyorum, elimi koymadığımda çiş tuvalet kapısının arkasını ıslatıyor. Bununla birlikte çişin son damlaları kalçarım üzerinden süzüldüğünden kurulanırken kalçalarımı da kurulamak zorunda kalıyorum.
Sevgilerle; Ece