Vahşet!

bir anne nasıl bunu yapabilir ya daha annelik duygusunu tatmadım ama düşününce bile içimden birşeyler kopuyor kazık kadar kızım ama benim biryerim acıyor desem annemin içi parçalanıyor bir anne bunu yapan bir anne... Allahım huzuru buldurmasın bunu yapana

bir bebeğin saçının teli için canını verecek nice insanlar var olması için gece gündüz çırpınan dktr dktr çare arayanlar bunu yapan
insan olamaz akşam akşam boğazıma yumruk oturdu sanki dünyanın en kötü beddualarını yapasım var bunu yapan ş....fsize ALLAHıma havale ediyorum keşke cami avlusuna bıraksaydı hiç olmazsa evlat haretiyle yanan bi ailenin yanına yerleşirdi masum meleğim

Bunu yapanların allah belasını versin,öyle şeyler yazmak geciyor içimden kendimi zor tutuyorum başıma agrılar girdi (((
Ben ve birçok arkadaşım yıllarca çabalarken o mahlukların yaptıgına bak
insanlıgınızdan utanın beee

ayy yavrum yaaa kıyamam nasılda güzel bi bebek nasıl kıymışlar bu yavruya içimden bişey koptu anlatamam

bence müebbetlik bir olay. bunu yapan her türlü şeyi yapabilecek vicdana sahiptir.

Güzel meleğim yaa.. Çok kötü oldum. Allahım aklım almıyor alamıyor bu nasıl bi vicdansızlıktır..lanet olsun bu yavruya kıyanlara. Off çok üzgünüm şuan..

Allahım bu nasıl bir vicdan yarabbim (( Hamile biri olarakmi bukdr etkilendim yoksa normalde okusamda bu haberi bukdr kötü olurmuydum bilmiyorum ( olurdum heralde ya çok kötü Allah bu insanlara vicdan versin dünyanın en masum en güzel şeyleri bebeklerdir ya yazıklar olsun onu Oyke bırakanlara hicmi başka yer kalmadida çöpe bırakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…