• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet!

Bırakacaksan bari birinin kapısının önüne bırak, bulunacak bi yere bırak.
Ormanın içine çöplerin arasına nasıl bırakılır bu melek!
Bunu yapanlarıda aynı şekilde çöplelerin arasına atıp aç susuz ölmelerini izleyeceksin işte.
Hatta direk halkın ellerine bırakıcaksın bunları, bakalım nasıl oluyormuş.

Allahım bu nedir böyle inanamıyorum ya içim parçalandı bi anne nasıl yapar bunu ya nasıl bırakır evladını gerçi ona anne denmez ama bir anne olarak resmen ağlıyorum burda rezil insan nutkum tutuldu ne dicemi bilmiyorum sinirden titriyorum.:47:

ah beyazlar içindeki melek kim sana kıydı böyle nasıl dayandı vicdan bunu yapmaya açlıktan soğuktan yağmur altında kimler can vermeye zorladı seni nasıl bir cani ruh nasıl bir şeytan bunu yapabilir...:14:

hani tüm müslümanlar eninde sonunda tüm günahlarının bedelini ödetikten sonra cenneti görecek diyorlar ya

görmesin ya bazıları görmesin !!!

bu el kadar sabıyı çöplüğe atanlar

küçücük çocuklara tecavüz edenler

şehitlerimize sebep olanlar

haksız yere insan öldürenler

yetim hakkı yiyenler

GÖRMESİN CENNET YÜZÜ :47::47::47::47:

Sen sıkma canını arkadaşım. Zaten ben müslümanım demekle müslüman olunmuyor. Bu ırk milliyet gibi, babadan oğula genle geçen, ya da nerede doğduğunla alakalı bir husus değilki. Her insanın Allah'ın varlığını kendi adına tasdik etmesi lazım. Akıl ve kalp ile emin olarak bir yaratan var diyen bu saydığın şeyleri yapabilir mi?

Bende benzer haberler duyunca çok şükür cehennem var diyorum.

Eskiden savaslarda bizim insamlarimiz dusmanlarin yaralarini sararmis simdi kucucuk bir bebege bile vicdanlari yok cocuugu yaparken akillari nerde bu milletin vicdansizlar !!!!!!!!!! git birinin kapisina birak en azindan

Sabah bu haberle açtım gözümü, kanı donuyor insanın

Hiç bir ceza yetmez bu mahluklara, çocuk diye can veren milyonlarca insan var verin birine, toplu iğne başı kadar merhametiniz kalmadı mı, sevmiyorum bedduayı ama Rabbim bilir ne yapacağını, bunlara iki cihanda sorsun güzel Allah'ım

Yeni gördüm ve kalp atışlarım hızlandı bi anda. Ve çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşanlar bi yanda, çocuğunu bu hale getirenler bi yanda. Allah bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah bunun gibiler yerine. :50:

Allah kahretsin.. madem bakmıycaktın ne diye doğurursun ki biz cocuğumuz olsun diye sabahlara kadar dualar ediyoruzda sen olana sahip çıkmadın .. sinirden titriyorum şuan yazamıyorum bile ole kin doluyummm bu insan müsvettelerinee........

İçim yandı ya... :( Vicdansızlar! Bebek hasreti ceken onca insan varken şunların yaptığına bakınca insan isyan etmemek için zor tutuyor kendisini.. Beddua etmek istemiyorum, içim yanıyor.. :(( Nasıl kıyılır ki.. Allah böylelerini bi gram mutluluğa hasret etsin.. :(

Son düzenleme:
Kurban olurum ben onun o minik ellerine
Nasıl ya nasıl bi vicdan nasıl anlamıyorum idrak edemiyorum
Ufacıcık o ya minik sabi korunmaya muhtaç nasıl öylece bırakırlar
Vicdansızlık bile değil bu bu kadarı mümkün değil.

Adilik bu yapılan :ssz:kmadem dogurdunuz cocuk esirgemeye birakin hic olmadi cami avlusuna birak sogukta yavruyu biraktigi yere bak ne hale geldik rabbim hakedene evlat nasip:43: et ya insanliktan yoksunlar ben kedimi evde bırakıp tatilw gitmeye Kıyamam ki bu bir bebek can ya umarım allah bu dunyada cezanizi verirde bizde görürüz

gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuanda nasılda küçük nasılda masum duruyo ya nasıl olabilir böyle birşey

Allah im cok kotu oldum hungur hungur agliyorum suan .yarabbi nasil insandirki bunu yapan ..ay cok fena oldum .acmayin boyle konular ya

Allah belalarını versin inşallah,her iki cihanda da azap acılar içinde kıvransınlar.Bunca çocuk olsun diye uğraşanlar dua edenler varken bu insanlıktan nasip almamışları milletin eline verselerde derilerini yüzseler..Daha çok yazardım ama ne fayda,melek oldu inşallah acı çekmemiştir ya

offfff diyecek laf bulamıyorum hiç birkelime duygularımı anlatmaya yetmez :43::43::43::43: çocuk özlemiyle yanan böyle bir bebek için canını verecek binlerce inssaan varken bu adiler nasıl kıydı bu bebğe ya evlatlık verin en azından ya da sıcak biyere bırakında görsün birileri :43::19::19::19::19::19: kediler bile yavrularını ağzında gezdiriyor bırakmıyor

Son düzenleme:
Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer değilse zaten taşınır.
Bunu görünce tüm neşem gitti, 1 değil bin derdim oldu sanki bir anda.

Ne biçim insan bunlar? nerede yaşıyoruz biz ya!
Ben daha anne değilken ağladım bunu görünce, bu çocuğa bunu yapan yaratık nasıl bir zihniyetin, nasıl bir vicdansızlığın ürünü.
Allah bildiği gibi yapsın bunları!

http://www.mynet.com/haber/yasam/bunu-yapanlar-insan-olamaz-1017636-1?yorumPage=3#yorum

Allah'ım millet çocugum olsun diye evini barkını satıyor, bunlar verilen nimeti gözgöre göre ölüme terk ediyorlar.Nasıl rahat uyku uyuyabiliyorlar.Allah affetmesin senin gibi anneyi... :(((

insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum gerçekten :50:

çocuk esirgeme kurumlarında sıra bekleyen onca aile var bari git oraya verde hakeden aile sahip çıksın
hiç mi olmadı git bi evin caminin önüne bırak
çöplükte ölüp gider kimse anlamaz sandılar galiba
9 ay niye bekledin doğurmak için ruh hastaları bunlar

Son düzenleme:
Back