Kotu durumdayim iliskiye giremiyorum cok canim aciyor sadece girisi daralmis ic taraf bosluk gibi genis duruyor buda canimi cok acitiyorşimdi nasılsın canım şikayet et hakkını ara paranı almasını biliyor o utansın sen utanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotu durumdayim iliskiye giremiyorum cok canim aciyor sadece girisi daralmis ic taraf bosluk gibi genis duruyor buda canimi cok acitiyorşimdi nasılsın canım şikayet et hakkını ara paranı almasını biliyor o utansın sen utanma
Siz kime olduniz acaba memnunmusunuzÇok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .
Evet sikayetlerim devam ediyorSiz kime olduniz acaba memnunmusunuz
Bilemiyorum maddi olarak tukendim zaten baska doktora gidemedim aci cekiyorum iliskiye giremiyorum ne olacak sastim kaldim kocam burnumdan getiriyor verdin okadar parayi geldigin duruma bak diye evliligim sallantiya girdineden üzgünsünüz düzeltilemeyecek bir durum mu peki?
Suleyman eserdaga olmustum maalesefSiz kime olduniz acaba memnunmusunuz
Dİkişler falan geçti mi ilişkiye neden giremiyosunuz yanmadan dolayı mı. Ya işte çok kötü bir durum insan bi umut yaptırıyor sonrası kötü olabiliyor inşallah kısa zamanda düzelirbvajinal ameliyat oldum ic taraf ayni genis hic hissetmiyorum sadece girisi yukseltmis büzüsturmüs dikmis cok canim aciyor artik iliskiyede girmiyoruz ne yapacagimi sastim o kadar parayi verdim sagligimdanda oldum evliligim bitmek uzere suleyman eserdaga olmistum
Eşinin de sana destek olması çok önemli. Seni daha çok düşünmesi lazımV
Bilemiyorum maddi olarak tukendim zaten baska doktora gidemedim aci cekiyorum iliskiye giremiyorum ne olacak sastim kaldim kocam burnumdan getiriyor verdin okadar parayi geldigin duruma bak diye evliligim sallantiya girdi
Canım seni bu kadar etkiliyorsa dr un tekrar düzeltmesi lazım düzeltme için para mı istiyor yanlış giden birşey varsa konuşun yardımcı olmak zorunda zaten sizin ki boydan boya daraltma mıydı nereye kadar daraltacağının bilgisini vermedi miSuleyman eserdaga olmustum maalesef
Ben de Süleyman beye gitmeyi düşünüyordum fakat yorumlarınızdan sonra kafam karıştı. Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz? Ameliyattan sonra kontrollere rağmen mi böyle oldu?Suleyman eserdaga olmustum maalesef
Iliskiye girerken giris te bicakla keser gibi bi aci olusuyor cok canim aciyor ama vajinanin geri kalani ayni genis duruyo hic bir sey yapmamiss sadece girisi büzüsturmus o kadar iceriye hic dokunmamis malesef cok aciyir cokkDİkişler falan geçti mi ilişkiye neden giremiyosunuz yanmadan dolayı mı. Ya işte çok kötü bir durum insan bi umut yaptırıyor sonrası kötü olabiliyor inşallah kısa zamanda düzelir
Sikayetci olsam parami alabilirmiyimki hak talep edebilirmiyimki baska bir doktora duzeltiririm en azindan bilemiyomki kimseyede anlatilmiyo ki boyle bi durum danissam .ameliyata girerken bi bir kagit imzalattilar hak talep edemeyim diye tutrabilirmiyimki bir sey acabaşimdi nasılsın canım şikayet et hakkını ara paranı almasını biliyor o utansın sen utanma
Ben de Süleyman beye gitmeyi düşünüyordum fakat yorumlarınızdan sonra kafam karıştı. Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz? Ameliyattan sonra kontrollere aman dikkat et canim akilli ol ben mahvoldum girisi daraltmis ic tarafa hic dokunmamis iliskiye giremiyorum canim cok aciyor
canim doktorun bana dedigi bende hersey cok guzel olcak dedi bende guvendim cunku hakkinda hic kotu yorum yoktu ne biliyim bu hallere gelecegimi ahhCanım seni bu kadar etkiliyorsa dr un tekrar düzeltmesi lazım düzeltme için para mı istiyor yanlış giden birşey varsa konuşun yardımcı olmak zorunda zaten sizin ki boydan boya daraltma mıydı nereye kadar daraltacağının bilgisini vermedi mi
Doktorunuzun adı nedir?Canim bende
canim doktorun bana dedigi bende hersey cok guzel olcak dedi bende guvendim cunku hakkinda hic kotu yorum yoktu ne biliyim bu hallere gelecegimi ahh
valla en azından doktoru sıkıştır bu sonuç nedir diye bence kesinlikleSikayetci olsam parami alabilirmiyimki hak talep edebilirmiyimki baska bir doktora duzeltiririm en azindan bilemiyomki kimseyede anlatilmiyo ki boyle bi durum danissam .ameliyata girerken bi bir kagit imzalattilar hak talep edemeyim diye tutrabilirmiyimki bir sey acaba
walla biraz değişik geldi durumunuz buralara yazacağınıza kadar oraya gidip doktorunuza anlatıp çare bulmayı deneseniz neyi yanlış yaptığını da biliyorsunuz neden kontrollerde anlatmıyorsunuz durumunuzu doktorunuzaCanim bende
canim doktorun bana dedigi bende hersey cok guzel olcak dedi bende guvendim cunku hakkinda hic kotu yorum yoktu ne biliyim bu hallere gelecegimi ahh
V
Bilemiyorum maddi olarak tukendim zaten baska doktora gidemedim aci cekiyorum iliskiye giremiyorum ne olacak sastim kaldim kocam burnumdan getiriyor verdin okadar parayi geldigin duruma bak diye evliligim sallantiya girdi
[/QUOT
Bende çok zor durumdayım.. 1.5 yıldır evliyim vajinismus hastasıyım uzun süre kabullenmedim ama eşimle sürekli kavga ediyoruz ayrılma aşamasına geldik resmen. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ayrılmak istemiyorum. Onca araştırma tavsiye sonucu hera kliniği ve Süleyman beyi duydum. Herkes çok öneriyor ancak sizin yorumlarınıza denk geldim hep olumsuz aklım karıştı niye böyle düşünüyorsunuz Tüm arkadaşlara şifa diliyorum bu aradaV
Süleyman eserdag hayatimi kaydirdiValla olmak isteyen varsa birdaha dusunsun ben ankarada oldum hayatim kaydi 20 gun popomun ustune oturamadim ayri dert dudak kucultme yaptirdim birini buyuk birini kucuk , birini kel tavuk gibi kesmis birini uzunca birakmis vajina girisini yukseltmis iç kismina hic dokunmamis 10 milyar parami aldi allahimm cildiracamm kredi cektim borca girdim evliligim sallantiya girdi adam burnumdan getiriyor gittin bu adama oldun diye.
Dr.Suleyman eserdag hakkinda yorum yapinca niyeyse hemen engelleniyorum ceza veriliyor azilarimin icinden ismi siliniyor dogrulari yazincami boyle yapiliyor anlamadim biz yandik kimse yanmasinMerhaba
Hangi doktora ameliyat oldunuz?Ben Süleyman Eserdağ Hocama ameliyat oldum ve gayet te memnunum ayrıca kötü yorum yok diye kanmayın yazmışsınız ama kötü birşey varsa zaten yazılır neden saklansın ki doktor tercihi çok önemli ben Süleyman hocamdan çok memnunum ve hakkında hiçbirşey şikayet yok olacağınada ihtimal vermem işinde o kadar uzman biri yani saygılarımla sağlıklı günler
Suleyman eserdag maleseffDoktorunuzun adı nedir?