Vagina daraltma ve did dudak kucultme ameliyati

Trill6161

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
39
12
35
Merhaba bayanlar

Sizden ricam var Ben Bu ameliyatlari yaptirmak istiyorum bana daha once yaptiran birileri varsa onerebileceginiz doktor var mi? Sureciniz nasil gecti? Lutfen yardim bekliyorum 🙁

Hic dogum yapamadigim halde problem yasiyorum :KK43: ve bu durum beni rahatsiz ediyor artik Iliskiden de zevkli alamiyorum :KK43: yasim 30 ve kiloluda degilim. Anlamadim son 2 yildir Bu durum basladi bende suan onerileriniz cok onemli benim icin simdiden tesekkur ederim.

Valla olmak isteyen varsa birdaha dusunsun ben ankarada oldum hayatim kaydi 20 gun popomun ustune oturamadim ayri dert dudak kucultme yaptirdim birini buyuk birini kucuk , birini kel tavuk gibi kesmis birini uzunca birakmis 😥😥😥😥 vajina girisini yukseltmis iç kismina hic dokunmamis 10 milyar parami aldi 😭😭😭 allahimm cildiracamm kredi cektim borca girdim evliligim sallantiya girdi adam burnumdan getiriyor gittin bu adama oldun diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bayanlar

Sizden ricam var Ben Bu ameliyatlari yaptirmak istiyorum bana daha once yaptiran birileri varsa onerebileceginiz doktor var mi? Sureciniz nasil gecti? Lutfen yardim bekliyorum 🙁

Hic dogum yapamadigim halde problem yasiyorum :KK43: ve bu durum beni rahatsiz ediyor artik Iliskiden de zevkli alamiyorum :KK43: yasim 30 ve kiloluda degilim. Anlamadim son 2 yildir Bu durum basladi bende suan onerileriniz cok onemli benim icin simdiden tesekkur ederim.
Ya merak ediyorum eşin şikayetçi mi evet cok geniş filan dedi mi

Merhaba bayanlar

Ben hem vajinoplasti hem de labioplasti yaptırdım.Sonuç beklediğimden iyi his kayıplarım düzeldi ama doğumdan önce öneriliyor mu bilmiyorum.Ameliyatımı Esra çabuk cömert e yaptırdım.8500 tl tuttu ama tek işlem 6000 lira şuan hersey normal ilişki sırasında sorun yok öneririm.

Çok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .
Her haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum

Her haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum
Doktor ismini sorarsaniz soylerim arkadaslar

Merhaba bayanlar

merhaba. ben de aynı dertten muzdaribim. sonucunuz kötü olmuş ama düzeltilemez değil sanki. bir arkadaşım da aynı yolda işlemler yaptırdı ondan öğrenip paylaşabilirim isterseniz.

Off kızlar yapmayın allah aşkına yorumları okudukça korkum daha artıyor. Bende 1 yıl içinde 20 kilo verdim ama bu seferde hızlı kilo alıp vermeye bağlı vajinamda genişlik sorunu var. Ankara da Esra Demir Yüzer’e ameliyat olmayı düşüyorum. Bilginiz yada içimizde hastası olan var mı?

vajina daraltma için nasıl bir yol izlediniz ? dudak küçültmeyi ben oldum ama cesaret edemedim henüz diğerine. gerçi arkadaşım yaptırdı ve memnun ama sizler neler yaşadınız ?

Merhaba arkadaşlar vajinaplasti ameliyati olmaya karar verdim 1 normal doğum 2 kürtajım var beni çok rahatsız ediyor bu durum ama yorum okudukça da korkmuyor değilim. İlk ilişki kaç gün sonra oldu? Acı nasıl bir acı ilk gün acısı gibi mi? Yeterince ıslanmak yeterli olmuyor mu, yağ ihtiyaç duyuluyor? His kaybı oldu mu? Cinsel hayatınız nasıl etkilendi? Çok soru sordum kusurabakmayin 6 senedir düşünüp bir türlü giremedim şu ameliyata. Ankaradayım Dr buldum kesin yapılması lazım dedi ama yaşayan kişilerin tecrübelerime ihtiyacım var.

Eğer doğum yapmadıysanız gerek olacağını düşünmüyorum. Eşiniz sikayetçi değilse sorun etmeyin. Biraz genişleme oluyor zamanla arık bakire gibi olmuyor, genişleme belki de normal ölçülerdedir ve size bollaşmış gibi geliyor olabilir, Bir kadın doğum uzmanına danışın en sağlıklı bilgiyi ondan alırsınız. Ancak size kegel egzersizlerini şiddetle tavsiye ederim, zararı yok faydası var. Doğum da yapmadığınıza göre, orada kesik falan yok, egzersizlerin kesin faydasını görürsünüz.

Off kızlar yapmayın allah aşkına yorumları okudukça korkum daha artıyor. Bende 1 yıl içinde 20 kilo verdim ama bu seferde hızlı kilo alıp vermeye bağlı vajinamda genişlik sorunu var. Ankara da Esra Demir Yüzer’e ameliyat olmayı düşüyorum. Bilginiz yada içimizde hastası olan var mı?
çocuğun yoksa biraz beklemeni tavsiye ederim. hem vücut endekslerin kilo alıp/vermeye bağlı baya değişkendir. Biraz daha stabil duruma gelmesini beklemekte fayda var

merhaba. ben de aynı dertten muzdaribim. sonucunuz kötü olmuş ama düzeltilemez değil sanki. bir arkadaşım da aynı yolda işlemler yaptırdı ondan öğrenip paylaşabilirim isterseniz.
Cok iyi olur lutfen ogrenip anlatirmisiniz sanmiyorum bunun duzeltilecegini ama sonucta bir taraf yok gibi bir sey

Merhaba bayanlar

Merhaba
Hangi doktora ameliyat oldunuz?Ben Süleyman Eserdağ Hocama ameliyat oldum ve gayet te memnunum ayrıca kötü yorum yok diye kanmayın yazmışsınız ama kötü birşey varsa zaten yazılır neden saklansın ki doktor tercihi çok önemli ben Süleyman hocamdan çok memnunum ve hakkında hiçbirşey şikayet yok olacağınada ihtimal vermem işinde o kadar uzman biri yani saygılarımla sağlıklı günler

X