- 16 Mart 2023
- 61
- 1
- 24
Selam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo içine atıyorsun eşim çocuk gördunde o kadar içi gidiyo ki dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurum
Son düzenleme: