- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o konulara girmek istemiyorum =) önceki konulara bakabilirsinizDaha gelir devam et bekle neden stres yaptın
Bende emziriyorum gelsin diye göğüslerim ağrımaya başladı belki oluşuyordur diye seviniyorumAnnem anlatmıştı ben de sütüm az doymuyo diye yakınırken:
"Küçücük bi bebeğin annesi ölünce mecbur annanne bakmaya başlamış, bebekte annesini emerek uyumaya alıştığı için yaşlı annanne de başka çare bulamamış uyutmak ve avutmak için göğsünü vermiş, emzirmiş yani..gel zaman git zaman torununu böyle emzirirken yaşlı annannenin göğsünden süt gelmeye başlamış ve torununu sütüyle emzirip büyütmüş"
Bu olay beni öyle etkilemişti ki daha sık emzirmeye başladım ve sütüm çoğaldı..
Benimde normal canım ilk gün vardır 2çgün kesildiHiç stres yapmayın.
Normal doğum yaptığım halde 4.gün geldi sutüm.
Hemşire bir yudum bile gitse yeter ona demişti.
Emzirmeye devam edin.
Bol bol gelir inşallah.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğum yapmışsınız.Arkadaşlar 1günlük kızım var. Stresten sütüm çekildi asla gelmiyor boş boş emzirip (gelir belki diye) daha sonra mama veriyorum.. Çok üzgünüm nasıl gelecek sütüm böyle birşey yaşayan geri gelen var mı?
Memeyi güzel kapıyordu ilk gün gayet güzel emdi doydu uyudu sonra bn bazı sebeplerden ağladım hastanede sütüm gitti damla bile gelmedi mecbur mamaya başlattı DrTam memeyi oturtamıyorsunuzdur, memenin kahverenkli alanında dahil olacak şekilde damağına oturması lazım.
Buraya bakın. Videolar var izleyin. Hafif öne eğilmelisiniz. Tam oturduğunda otomatik emmeye ve siz süt salgılamaya başlarsanız. Sadece ucunu sokarsanız meme yara olur.![]()
Breastfeeding: positioning and attachment
Breastfeeding tips, including how to get your baby attached (latched on) properly at the breast, and getting comfortable when you're breastfeeding.www.nhs.uk
Veriyorum ama ağzınızda açmıyor şimdi biberon bile akıta akıta doyuruyorum anlamadım bişeyEmzirmeye devam, sık sık emzir, asla vazgeçme, mutlaka sütün çoğalarak gelecektir..daha 1 günlükmüş, yolun başındasın... Ne kadar sık emzirirsen o kadar sütün artacak bunu unutma...sütüm azaldı deyip emzirmeyi seyrekleştirirsen işte o zaman sütün azalmaya başlayabilir..
Pompada aldım yapıyorum aldıkça memeyi de veriyorum ama almamaya başladı ağzını açmıyor mama da yemek istemiyorOoo reis Allah bağışlasın gelmiş minik melek.![]()
Durma emzirmeye çalış negatiflik artık yok hayatında sen bir annesin.
Anneler savaşçı olur.
Dereotu bol su dengeli beslenme deli süt yapar.
Hem daha bir günlük gerek meleğin emsin gerek pompa ile uğraş.