UZUN ZAMAN SONRA...

Her ne olursa olsun bu adamla evliliğin kıyısından dönmüşsünüz.Bence önce msj atarak gelmek istediğinizi söyleyin.Cevabina göre bir yol izlersiniz.Sürpriz yapmak pek hoş olmaz şu durumda.

kızkardeşim yaşadıklarınızı yaşadı biraz hatırlıyorum sizide bu sayfalardan aşağı yukarı yaşadıklarınız aynı. sizin bu yapacağınız şeyi bizimki (kardeşim) nişanı attıktan 1 yıl 3 ay sonra yaptı çok gereksiz bir hareketti ama karşı tarafa yüz vermiş oldu ben devam edemez etmemli dedikçe neden dedi ben sorunlarınızı hallettinizmiki dedim hayır bir daha aile prob yaşanmayacak nolurki sanki gibi saçma saygısız bir konuşma geçti aramızda. ki bir abla ile böyle konuşulmaz.

neyse barıştılar ama o kadar sorun çıktıki şunu söylim düğünlerine annemi yalvararak son saatte götürdüm. ve geçen hafta hiç mutlu değilim diye bağırıyordu. kendi düşen ağlamaz diyemedim.

Gidin, belli ki içinizde bir umut taşıyorsunuz hala.
Hayat belli başlı duyguları yaşamak için çok kısa, gitmeyip pişman olacağınıza gidip pişman olun. Ne var ki?
Aşk bu, bir daha yakalayamama ihtimaliniz var...

duygularınızla şuan hareket etmeyin yanılırsınız bir düşünün neden ayrıldınız aynı sorunların yaşanma ihtimali ne unutmayın karşınızdakinin bakış açışı ve olaylara yaklaşımı değişmedikten sonra tarih tekerrür edecek. değiştiğinide konuşmasından anlayamassınız. pişmanlıkla bir daha olmayacak dediği herşeyi erkekler evlendikten sonra mutlaka tekrarlıyorlar.

yaaa ben çok üzüldüm.. daha önce ki konularınızı bilmiyorum ama keşke aileler bir dursa artık da şu sevenler bir ayrılmasa

aynen bende bunları demek istedim. duygusal davranma zamanı değil şuanda. yaptığı her hareket etkiler geleceğini.

Bu ondan çok sizinle ilgili bir durum gibi geldi bana ayrıca, belki bir şeylerin bitmesi ya da başlaması için somut bir şeylere ihtiyacınız vardır. Ya da sadece er kişinin yanında bulunmaya... Onunla cok ilgili değil aslında bu konu. Egosu şişermiş bilmem neymiş... Niyeyse ben böyle düşünemiyorum. Siz icinizden geleni yapın, gerisi onun hislerine tutumuna kalır zaten.

ay kusura bakmayın ben çok yazdım ama sanki giden zaman geri gelmiş kızkardeşimi kurtarıyor gibi hissettimde. kusura bakmayın üzmek istemiyorum hiç sizi. çok zor yaşadığınız duygu ve vereceğiniz kararı vermek. Allah yardımcınız olsun.

Duygularınla ve kendinle yüzleş, git ya da gitme demek bana düşmez. İnsanız duyguların bitmesi zaman alabiliyor, alışkanlıklar, mutluluklar, üzüntüler hepsi karışıyor.
Kolay değil ama eski nişanlın inan sevse ve kendine güvense zaten hala birlikte olurdunuz. Sevilmemek, önemsenmemek insanın kabul etmek istemediği şeyler. Ama gerçekler diye birşey var maalesef...
Yaşadım oradan biliyorum. Ben olsaydım o kadar egosunu sisirmezdim gitmezdim ama konuşmak istiyorum derdim içimde ne var ne yok doğum gününde dökerdim telefon ya da mail.
Ama sen olumsuz her durumu kaldırabilirim gideceğim dersen de git, birşey kaybetmezsin.
İnan bu adamla değil ama bambaşka bir adamla çok mutlu olacaksın sadece kalbine güven.

Canım mesaj atarak aklını kurcalamış, acabalar bırakmış aklında ama gelmek isteyen insan gelirdi. Aramak isteyen insan arardı. Geldiğinde engelini kaldırdı diye oraya kadar da gitme bence.
Daha önceki konularını okumadım tam konuyu da bilmiyorum ama gönlüm gitmemenden yana

Eski konuları bilmiyorum ama bu ilişki bitmemiş. Devam ettirmeye niyetiniz varsa gidin bence. Yapmamanın pişmanlığı yapmanın pişmanlığından kötüdür. En azından denedim dersiniz.

Hatırladığım kadarıyla anneniz çok problem çıkarmıştı. Şu anda ne düşünüyor?

Okudum eski konularınızı. Kavga ediyorsunuz ama neden belli değil. Bu konular artık sorun olmayacaksa barışın ama yanına gitmeyin.

O İstanbul'a gelmiş ama senin yanına uğramamış.bence sen de gitme,gidersen yine üzüleceksin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…