UZUN ZAMAN SONRA...

önceki konularınızı okudum. gitmeyin. boşluğa düşmüştür ondan böyle davranıyordur. doğuda çalışmak kolay değil. sizde ondan sonra başka biriyle olmuşsunuz bitmiş gitmiş zaten. sanırım sizde bu aralar boşluktasınız. yapmayın.

"müflis tüccarveski defterleri karıştırır." işine dönmüş olay.

Onceki konulari degil yazdiklarinizdan cikarak yaziyorum ev tutulmus esya alinmis ve siz ayrilmissiniz.
Gercekten seven ve guclu insanlar ailerine direnip ayrilmazlar.
Ev esya tutulan ve ayrilan biriyle olmak kolay mi ben de mi gariplik var.
Biriyle o raddeye gelmek de kolay degil herkes ne asamalardan geciyor asil sorun o asamaya gelmek ve o asamadan sonra bittiyse ciddi problem vardir birilerinde sevgi veya kisilik anlaminda..

Vhatsaptan sürekli engelleyip kaldırmasına uyuz oldum

Hayat çok kısa bu kadar düşünmeye değmez. Canın gitmek istiyorsa ki burdan bakınca öyle görünüyor git ne kaybedersin? Ama gidersen en azından içinde kalmamış olur

Gitmek istiyorsanız gidin ama beklentiniz olmasın.
Böyle bir şey yaşamıştım buna benzer. Adamı bi türlü aklımdan atamıyordum kafamda büyüttükçe büyütüyordum son bi kez göreyim belki düzelmiştir umuduyla gitmiştim bende. Hala her şeyin aynı tas aynı hamam olduğunu görünce buz gibi soğumuştum. O günden sonra ne his kaldı ne aşk.

Tam hepsini okumadim ama yazmadan geçemedim zamaninda sevdiğim biri vardı saplantiliydim ona adeta oda tam yokda demezdi gel gitleri vardı 3 yıl böyle sürdü sonra sizin gibi birsey oldu ben istanbula gittim en çok onun için gittim buluştum herkes gitme dedi iykide gittim onla buluştum beni bi sallamaz tavirlar salak salak konuşmalar o an o adam kafamdada kalbimde de bitti oh bee dedim sonra demem oki gidin kesinlikle anlatabildim sanirim

Bi kere daha gitmemiş miydin ben öyle hatırladım sanki
O zaman görüşememiş miydiniz bişeyler olmuştu

mantıklı olan gitmemen sadece iletişime geçip kutlaman olur
Ama ben olsam bi çılgınlık yapıp karşısına çıkarım
Beklentim yok diyorsun o zaman gitme
Aşıksan ve barışma isteği taşıyorsan git derim

Bence gidin ya. Eğer hissediyorsanız belki iyi şeyler olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil hayatınıza bakarsınız. Acaba diye düşünerek yaşanmıyor zaten. Bu sefer de olmazsa takip falan etmeyin, kendi haline bırakın. Baktıkça unutmanız daha zor olur.

Size bayılıyorum..
O kadar güzel yorumlarınız var ki.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama diğer yandan da burada ki yazan arkadaşlar gibi tereddütlerim var.
Ne yapacağımı bilemiyorum..

valla bencede kesınlıkle terddütlerin olsun GİTME

hee yaşının vermiş oldugu bir heves var ve gitmek istiyorsun
ama oradan büyük bir yıkımla dönünce buraya konu açmaya bile utanacaksın ,
çünkü herkes aynı şeyi döylecek sana biz demiştik ,

ve onu gerçekten seviyor olsan bunca yıl onsuz duramaz aradın kendını kandırma

Belli ki siz barışmak istiyorsunuz, diliniz aksini söylese de yaşadığı şehre gidip üstüne üstlük bir de pasta almak... adamın EGO’su tavan yapar vallah billah.
Öncelikle kendinize dürüst olun. Barışmak istiyorsanız barışın ama hem istemiyorum deyip hem de oturduğu şehre elinizde pastayla gitmek tam anlamıyla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor.

Erkek milletine yarim saatlik araba ile yolculuk yapsan ve pasta alsan Ego siser ya.

Ucakla gitmek ve pasta almak.
Insan bunu anne baba kardes sevgili nisanli ve esine yapar.

Ayrildigi ex kisine yapmak en azindan ufak adimlar adilmali bu cok Buyuk bir Adim.

Arada aklıma geliyorsunuz, acaba mutlu mu diye düşündüğüm oluyor sizi.
Hayırlısı olsun öncelikle. Ayrılıktan sonra başlayan ilişkinizde mutlusunuz sanıyordum.
Eski nişanlınızla ayrılık sonrası küçük bir tatile çıkmıştınız orada sizi nişanlım diye tanıtmıştı ama devamı gelmemişti.
Şimdiyse ilerde seni mutlu edecek biriyle ol demesi kafamı karıştırdı.
Sanırım o da ne istediğini bilmiyor. Atlattım derken yeniden aynı bilinmezliğe girmek...
Isterseniz doğum gününü kutlayın, yaşadığı yere gitmeyin. Çünkü o da Istanbul'a geldiğinde görüşelim dememiş...

O kadar haklısınız ki...
Zaten 19 Mart ta aradığında
Tam olarak duygularım ve hissettiklerim bunlar..
Ne yapayım bilmiyorum.
Ben ondan uzak durdukca o bir şeyler yapıyor kendince.

Konu açarken yazdığınız kısımda "belliki benimle görüşmek istiyordu, sürekli İstanbul'dayım bildirimi yaptı" alt mesajı var.

Ama görmek isteyen zaten size bunu teklif ederdi bence. Kaybedecek neyi vardı? Ki pc'yi vereyim diye bahane de sunmuşsunuz; o zaman da yok hediyem o, ama seni görmek isterim diyebilirdi.

Gitmek istiyorsanız gidin, ama PC'yi vermek için geldim gibi saçma bir bahane sunmayın. Çünkü taa ayağına Hakkariye giderseniz, beklentinizi zaten açık etmiş olacaksınız. Bence haberdar edin; doğum gününde yanında olmak istiyorum diyin. Sizi neyin bekleyeceğini bilerek gitmiş olursunuz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…