UZUN ZAMAN SONRA...

Valla ask boyle iste.
Ben yapmam gereken herseyi yapip birakacaksam oyle birakirdim sonradan pisman olmamak icin. Tabi sinirlari ile. Yapmak istediklerimi yaptim . Gurur gibi seylere takilmadim. Yapacak bir sey kalmayinca acida ceksem donus yapmadim. Cunku sebep kalmiyordu :))
Simdi belki bir cok kisiye ters gelecek mantiken de gitmemen gerekir ama asik biri icin ben olsam giderdim. Aynen dediginizj yapar geri donerdim. Geri donmesini beklemiyorum falan bunlar hikaye. Mantiken istemiyorsunuz ama bi donse. Ah bi donse... der kalbimiz
Ben olsam imkanim varsa gider suprizimi yapar donerdim. Eksi konularinizi bilmiyorum deger bi adam mi size neler yapti bilmiyorum. Halen boyle dusunuyosaniz degecek bir noktasi var demektir.
Bence gidin ama bu kendinize de ona da verdiginiz son sans olsun. Cunku cok buyuk hareket.
Umarim hayirlisi olur hakkinizda

Valla ben klasik arkadaş yorumu yapıp içinden geldiği gibi davran diyeceğim. Aana karşı terbiyesiz bir tavrı olmadıysa ve içinden doğum gününde yanına gitmek geliyorsa git... Bazen içinden geldiği gibi davranmak gerekiyor.

Eski nişanlınız boşta kalmış ve ne istediğini bilmiyor Sizi isteseydi mesajla da olsun bunu size söylerdi Üstelik İstanbul a gelmiş ve sizi görmeye tenezzül etmemiş Şakın ayağına gitmeyin Erkekler genelde zor kadın severler Siz ona kolay lokma gibi kendinizi sunuyorsunuz Eski yaşadıklarınız nüks edecek ve siz de kafanızı taşlara vuracaksınız Yapmayın lütfen size ve güzel kalbinize yazık değil mi :KK12:

Sağlıklı bir yorum yapabilmek için , üşenmedim eski konularinizin tümünü okudum. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Sizin de çok hatanız olmuş ama karşı taraf çok çocukça davranmış. Hala da ne istediğini bilmiyor, istediğini bilse bile yapmaya cesareti yok. Biraz korkak biri kusura bakmayın ama. Benim de böyle bir ayrılığım oldu , yıllarını geçirdiği birine doğru dürüst bir açıklama yapmadan bırakıp giden bir insana saygı dahi duyası , iyi hatirlayasi gelmiyor insanın. Bir konunuzda bir bardak suyun bile hatrı yok muydu, bir açıklama bile yapmadı demissiniz. Bu duyguyu çok iyi bilirim .Bunu ben de kendime çok söyledim. Ve böyle hatırsız insanların düzeleceğine inanmıyorum.

Bu yaşanılanları unutup devam edemezsiniz bence, şu an sevginiz bitmemiş olabilir , zamanında hatalarınız da olmuş olabilir fakat zamanında yaşadığınız acıları düşünün. Size bunları yaşatan kişi , yeniden yaşatabilir . Normalde içinizde kalacağına gidin görüşün derdim ama baktım ki karşıdaki kişi değecek biri değil . Seviyorsa seviyorum deyip sevdiği kişiye sonuna kadar sahip çıkacak, yoksa da tamamen çıkıp gidecek. Adam daha ne istediğine karar veremiyor ki, dengesiz tavırlarıyla daha ne kadar uğraşacaksınız?

O senin onu takip ettiğini biliyor , kendisi gelmiş , seni görmeden gitmiş.Sana sinyal yapıp duruyor ona adım atman için arama , mesaj , paylaşımlar vs ile sinyaller gönderiyor ama kendisi adım atmıyor , kaçak güreşiyor yani.

Korkak ve kendinden emin olmayan biri için gitme bence.

Merhaba,
Uzun zaman oldu sizinle dertleşmeyeli :)
umarım hayatınızda her şey gönlünüzce ilerliyor ve mutlusunuzdur..
Beni hatırlayanlar var mı bilmem ama eski konularıma şöyle bir göz gezdirirseniz hatırlarsınız eminim :)

Ben iyiyim çok şükür, iş yoğunluğu seyahatler vs derken hayatım geçiyor :) Toparlandım bin şükür, her şey yolunda..

En son buraya yazmamdan sonra arabanın devrini eski nişanlıma verdim, evde ki eşyaları ortak karar ile yeni evlenecek ve ihtiyacı olan bir arkadaşımıza hediye ettik. Ben evden çıktım başka ev tuttum. İş vs koşturmaca derken,üzerinden tam 1 yıl 2,5 ay geçmiş ayrılığın..
Bu süre zarfında eski nişanlım en son İstanbul'a gelip gittikten sonra (Kasım 2017) birdaha hiç görüşmedik..
Ta ki o bana 19 Mart 2018 tarihinde yazana dek..
Bir öğlen vakti deli gibi dosyalar arasında cebelleşirken ben, mesaj geldi.. ''Müsaitsen arayacağım'' ..
Ben ilk mesaja cevap vermedim, ardından 10 dk sonra whatsapp'tan engelimi kaldırıp yazdı, sana mesaj gönderdim müsaitsen 2 dk konuşabilir miyiz diye..
Aradı. Nasılsın , işlerin nasıl vs, Seni mutlu görüyorum(sosyal medyadan gördü sanırım,takipleşmiyoruz ama fakeden takip etti herhalde bilmiyorum) hayatında güzel değişiklikler var sanırım,
BEN MUTLU OLAMIYORUM SEN MUTLU OL diye devam etti..
Ben sadece dinledim.Nasılsın diye bile sormadım..
Biz çok güzeldik,çok mutluyduk 3.kişiler (Aileler) mahvetti,bidaha kimsenin hayatına karışmasına izin verme, hep mutlu olmanı istiyorum,seni hakeden birisi ile olmanı istiyorum vs diye ekledi..

Bende teşekkür ederim her şey yolunda şükür,inşallah sende hep mutlu olursun,
evet hatalarım oldu ama artık insanlar konusunda daha tecrübeliyim,
işlerim var kendine iyi bak deyip kapattım.
19 Mart'tan 9 Nisan'a kadar whatsapp durumlarıma baktı,kendisi bir şeyler paylaştı, o ara beraber tuttuğumuz eski ev ile alakalı ev sahibi sorunlarım vardı o konularla ilgilendi vs, ufak ufak mesajlaşmalar oldu. İstanbul'a gelmek istediğinden bahsetti (Biz ayrıldıktan sonra tayinini Doğu ya aldırıp gitmişti) bende,gelirsen pc'yi de veririm ben kullanmıyorum dedim. ( ayrıldıktan sonra zorla almıştı bana pc,detaylar diğer yazılarımda var) yok falan dedi, öylece kapandı konuşma..
9 Nisan'dan bugüne yani 10 Ekim'e kadar ne o yazdı aradı,ne de ben..
Zaten o tarihten sonra tekrar engellemişti Whatsapp'tan,bende bidaha muhattap olmamıştım..

Şimdi gelelim asıl meseleye..
Ayrılığın ardından 1 yıl 2 ay geçti..
Bi 10 gün önce İstanbul'a akraba ziyaretine gelmiş. Swarm'ı vardır ama hiç kullanmazdı. Ne hikmet ise İstanbul'da dakika başı chekin yaptı ama ben hiçbir şekilde yazmadım aramadım.
Sonra instagram dan İstanbul resimlerini paylaştı.. Beni çok seven bir yengesi vvardı, o yorum yapmış.
''İstanbul'a geri dön sen,belli ki çok özlemişsin (kalp) '' diye..
Eski nişanlım da yorum yapmamış tabi..

Sonra İstanbul'da olduğu süre zarfında Whatsapp'tan engelimi kaldırdı ve yaptığım paylaşımlara bakmaya başladı. Bende numarası kayıtlı değildi ama whatsapp mesajlarımız duruyordu,resmini gördüm ve numarasını ekledim,paylaşım yaptım ve hemen baktı..
Yine kimse birbiri ile konuşmadı..
İnstagram profili kapalıdır, ama resim paylaşınca herkese açık yapıyor, belli bir zaman sonra geri kapatıyor..
Mesele dün kapalıydı, bugün resim paylaşmış, bizim en son onunla görüştüğümüz yerde resim çekinmiş
ve '' 1 yıl aradan sonra...'' diye not düşmüş.
Ayağında da bizim isteme günü ona aldığım ayakkabı.
İnsan ister istemez takip ediyor,arada bakıyor ne yapıyor diye..
Hayatında kimse yok, sürekli üzgün bir şekilde takılıyor..
Biz kötü ayrılmadık, en son öpüşüp sarılıp yolcu etmiştim onu geçen yıl 25 Kasımda..

Bu pazar doğum günü..
Doğu'ya yanına gitmek istiyorum günü birlik..
Hem bilgisayarını veririm hem de görürüm diye düşünüyorum.
Bir beklentim de yok,dönsün barışalım vs diye. Sadece gitmem gerekiyor sanki bilmiyorum..
En kötü ihtimal, belki de gittiğimde görüşmek istemeyecektir,
bende o zaman pc ve küçük bir pasta bırakır gelirim,ulaştırırlar ona.
Ha bu 1,5 yıllık süre zarfında hayatıma girmek isteyenler oldu,1 kişiye şans verdim ama ilerletemedim bitirdim. Sonra kimseyi istemedim.

Bittiyse bitmiştir,şuan ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum..
DİPNOT: HALA SEVİYORUM ONU..

Uzun oldu,karışıkta olmuş olabilir,her şeyi kabataslak anlatma istedim.Hakkınızı helal edin:)

Şuan ekranımın bir sayfasında da THY İstanbul-Hakkarı uçak biletleri sayfası açık :)
Sizce ne yapmalıyım?
Hemen biletini al ve git! Yüreğinden geçeni yap. Sonrasını kimse bilemez. Seni orada iyi ağırlayacağını düşünüyorum. Sebep ne okursa olsun nişanlanmış ve ayrılmışsınız. İnsanız bazı duygu kırıntıları kalıyor. Onları tamamen bitirmeden ileri bakamayacaksın. Hem de kaç kişi kaldı cesurca kabini önüne katıp onca yol tepip sevdiğine gidecek. Bende aynısını yaptım. İnsan en çok yapmadıkları için pişman oluyor.

Eğer barışmak istiyorsan, görüşüp bi daha deneyelim diyeceksen git.
Yoksa hiç oluru yoksa ve en önemlisi kafanda bitirdiysen gitme. Kutlayacaksan mesajla kutla. Bak çok pişman olursun.

Merhaba,
Beni hatırlayanlar var mı bilmem ama eski konularıma şöyle bir göz gezdirirseniz hatırlarsınız eminim :)

Ben iyiyim çok şükür, iş yoğunluğu seyahatler vs derken hayatım geçiyor :) Toparlandım bin şükür, her şey yolunda..

En son buraya yazmamdan sonra arabanın devrini eski nişanlıma verdim, evde ki eşyaları ortak karar ile yeni evlenecek ve ihtiyacı olan bir arkadaşımıza hediye ettik. Ben evden çıktım başka ev tuttum. İş vs koşturmaca derken,üzerinden tam 1 yıl 2,5 ay geçmiş ayrılığın..
Bu süre zarfında eski nişanlım en son İstanbul'a gelip gittikten sonra (Kasım 2017) birdaha hiç görüşmedik..
Bir öğlen vakti deli gibi dosyalar arasında cebelleşirken ben, mesaj geldi.. ''Müsaitsen arayacağım'' ..
Ben ilk mesaja cevap vermedim, ardından 10 dk sonra whatsapp'tan engelimi kaldırıp yazdı, sana mesaj gönderdim müsaitsen 2 dk konuşabilir miyiz diye..
Aradı. Nasılsın , işlerin nasıl vs, Seni mutlu görüyorum(sosyal medyadan gördü sanırım,takipleşmiyoruz ama fakeden takip etti herhalde bilmiyorum) hayatında güzel değişiklikler var sanırım,
Biz çok güzeldik,çok mutluyduk 3.kişiler (Aileler) mahvetti,bidaha kimsenin hayatına karışmasına izin verme, hep mutlu olmanı istiyorum,seni hakeden birisi ile olmanı istiyorum vs diye ekledi..

19 Mart'tan 9 Nisan'a kadar whatsapp durumlarıma baktı,kendisi bir şeyler paylaştı, o ara beraber tuttuğumuz eski ev ile alakalı ev sahibi sorunlarım vardı o konularla ilgilendi vs, ufak ufak mesajlaşmalar oldu. İstanbul'a gelmek istediğinden bahsetti (Biz ayrıldıktan sonra tayinini Doğu ya aldırıp gitmişti) bende,gelirsen pc'yi de veririm ben kullanmıyorum dedim. ( ayrıldıktan sonra zorla almıştı bana pc,detaylar diğer yazılarımda var) yok falan dedi, öylece kapandı konuşma..
Zaten o tarihten sonra tekrar engellemişti Whatsapp'tan,bende bidaha muhattap olmamıştım..

Bi 10 gün önce İstanbul'a akraba ziyaretine gelmiş. Swarm'ı vardır ama hiç kullanmazdı. Ne hikmet ise İstanbul'da dakika başı chekin yaptı ama ben hiçbir şekilde yazmadım aramadım.
Sonra instagram dan İstanbul resimlerini paylaştı.. Beni çok seven bir yengesi vvardı, o yorum yapmış.

Sonra İstanbul'da olduğu süre zarfında Whatsapp'tan engelimi kaldırdı ve yaptığım paylaşımlara bakmaya başladı. Bende numarası kayıtlı değildi ama whatsapp mesajlarımız duruyordu,resmini gördüm ve numarasını ekledim,paylaşım yaptım ve hemen baktı..
İnstagram profili kapalıdır, ama resim paylaşınca herkese açık yapıyor, belli bir zaman sonra geri kapatıyor..
Mesele dün kapalıydı, bugün resim paylaşmış, bizim en son onunla görüştüğümüz yerde resim çekinmiş
Biz kötü ayrılmadık, en son öpüşüp sarılıp yolcu etmiştim onu geçen yıl 25 Kasımda..

Bu pazar doğum günü..
Bir beklentim de yok,dönsün barışalım vs diye. Sadece gitmem gerekiyor sanki bilmiyorum..
Ha bu 1,5 yıllık süre zarfında hayatıma girmek isteyenler oldu,1 kişiye şans verdim ama ilerletemedim bitirdim. Sonra kimseyi istemedim.

Uzun oldu,karışıkta olmuş olabilir,her şeyi kabataslak anlatma istedim.Hakkınızı helal edin:)

Şuan ekranımın bir sayfasında da THY İstanbul-Hakkarı uçak biletleri sayfası açık :)
Sizce ne yapmalıyım?

Dışardan bi göz olarak bizden yorum istemişsin ona istinaden yapmaman gerektiğini düşünüyorum duyguların yeniden depreşmiş belli adamın da niyeti buydu zaten anlattıklarınızı okurken dedim sonuç şaşırtmadı ama siz eski nişanlınızı şaşırtıp kesinlikle gitmeyin Kendinizi de bilgisayar falan diye de kandırayım demeyin bence

Merhaba,

Bu pazar doğum günü..

Sizce ne yapmalıyım?
Sevginin peşinden git :)

X