Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

Canım ya içimi okudun sanki🤗daha adet olmadım ben bide hani geçen gün kan testi yaptırdım ya o zaman değer 3.10 çıkmıştı. Yani negatif. Ama yükselme ihtimali varmıdır acaba dedim. Testi pazartesi yaptirmistim. Bugüne kadar değer artarsa kaç artar acaba .Bide Kaset testte bu kadar küçük değer çıkar mı acaba ona bakıyordum buradan.
Bende olmadim bekliyorum belki yarın gebelik testi yaparim bende formlarda arastiriyordum gec döllenme durumu olabiliyormuş kimisi bir hafta sonra kimisi 15 gun sonra bile negatif ten sonra pozitif gorebiliyormus bekleyim dedim zaten baska carem yok gebelik testleri yanıltıcı olabiliyormus bazen ve aldigin testin diğerine bak 5 en az olunca gözüküyor bekli kan degerin yukselir inşallah bir hafta 5 gun bekle tekrarla koyulaşma olursa umut var demek

Bende olmadim bekliyorum belki yarın gebelik testi yaparim bende formlarda arastiriyordum gec döllenme durumu olabiliyormuş kimisi bir hafta sonra kimisi 15 gun sonra bile negatif ten sonra pozitif gorebiliyormus bekleyim dedim zaten baska carem yok gebelik testleri yanıltıcı olabiliyormus bazen ve aldigin testin diğerine bak 5 en az olunca gözüküyor bekli kan degerin yukselir inşallah bir hafta 5 gun bekle tekrarla koyulaşma olursa umut var demek
İkimizde aynıyız desene😔hala belirsizlik. Ama olsun benim içim ferah yani çok inanıyorum güzel haberler alacağımıza🤗sende içini ferah tut canım benim bol bol dua et içini rahatlat🤲♥️

İkimizde aynıyız desene😔hala belirsizlik. Ama olsun benim içim ferah yani çok inanıyorum güzel haberler alacağımıza🤗sende içini ferah tut canım benim bol bol dua et içini rahatlat🤲♥️
Ben hissetmiyorum kendimde olursa sürpriz olur 😁 inşallah guzel sonuclarimiz olur supriz olur 🤲 🤲

Ben hissetmiyorum kendimde olursa sürpriz olur 😁 inşallah guzel sonuclarimiz olur supriz olur 🤲 🤲
Ayy deme oylee🤗🤗🤗çünkü ben senin içinde güzel hissediyorum🥰bak gör çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Sadece vaktini ve zamanını bekliyor👍🏻🥰🤗

Kizlar adetlerim çok düzensiz adet dönemini bilmiyorum. Bir kizim var 10 yaşında. İkinciye hamile kalamiyordum. Erken menapoz demişlerdi enson. Bende bıraktım artık uğraşmayı. Ama bu ay c life duydum. İlk defa kullandım. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. 22 23 24 25 26 gibi tarihler yumurtlama tarihlerim. Bugün test yaptım çünkü çok fazla kasik ağrılarım vardı.akintim çoğaldi bu dönemde. Göğüs hassasiyeti çok yok. Saçma sapan koku ve tiksinti ( ama anlık hemen geçiyor ) bugün üç tane test yaptım. Çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum bu kadar uzun zamandan sonra c life gerçekten mucize yaşatır mi bana. Testler farklı markalar da erken gebelik testi.
Benim de testim böyle çıktı ne anlamam gerekiyor

Eklentiler

• IMG_6304.jpeg
    IMG_6304.jpeg
    180,6 KB · Görüntüleme: 10
İstersen kan ver ben orda bir çizgi gördüm 😊 inşallah istedigin gibi olur kan verip emin ol yani bu marka kuruma çizgisi çıkartmıyor diye biliyorum

Canım ya içimi okudun sanki🤗daha adet olmadım ben bide hani geçen gün kan testi yaptırdım ya o zaman değer 3.10 çıkmıştı. Yani negatif. Ama yükselme ihtimali varmıdır acaba dedim. Testi pazartesi yaptirmistim. Bugüne kadar değer artarsa kaç artar acaba .Bide Kaset testte bu kadar küçük değer çıkar mı acaba ona bakıyordum buradan.
3.10 negatif değil ki benim bir arkadaşım 2 değerle hamile kalmış ve bebeğini kucağına almıştı geçen sene.. geç döllenme olma ihtimali var

X