Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

Canım Asu her gün bunu düşünerek kendine eziyet etme lütfen git acile bi kan ver varsa mutlu olursun yoksa umudun kesilir her gün düşünmekten kurtulursun, erken gebelik testlerinde çok fazla yalancı pozitif çıkabiliyor kaset test alıp yap bence yarın.

Gebelik durumunda ovulasyon pozitif gösteriyormus ancak benim sana tavsiyem her ihtimale karşı bugünü değerlendir belki iki kez yumurtluyorsundur :)
Canım pazartesi gidicem inşallah bakalım kısmet neyse o artık. Haklısın valla hiç heves falan kalmiyo insanda sürekli saçma sapan silik çizgiler yüzünden😔

Dogru soluyor bi formda okumuştum kizin iki uc gun boyunca ovulasyon testi pozitif ve adet gününde oluyor sonra kan verio suphe edip megersem ikinci kez yumurtluyormus ve ne yazık ki bazi testler yalanci pozitif veriyormuş ozellikle erken gebelik ve bi marka daha vardı arti med mi ne yeni okumuştum kaset test bi arastir eliindeki testi ve adet günün gectiyse kan ver ben ilk gebelikde 10 gun bekledim erken gitseydim belkide düşük olmayacakti gec ogrenmekde iyi değil
Benim ne çıkacak acaba pazartesi randevum var gidip muayene olucam inşallah. Sonuç her ne çıkarsa çıksın ilk burdan yazicam zaten😊

Canım benim Umutlanmam ben artık hiç heves kalmadigi için 🙈Benim testlerim hala silik çıkıyor yani koyulasmasi gerekmez mi😔belirtim var ama mesela goguslerde yok belirtim.akintim var bide hiç yemedigim bir iki şeyi istahla yedigimi fark ettim dün. Ani sicak basması ve çok üşüme var onun dışında belirtim yok öyle cok. Ama ovulasyon testi benide şaşırttı yani yumurtlama dönemi bile o kadar net değildi çizgi. Bakalım pazartesi inşallah kan tes
ti yaptiricam

O testlere de güven olmuyor bilmez miyim.

İnşallah sevincinden havalara uçacağın bir haber alırsın ☺️

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum senin. Mutlaka yaz burdan canım benim🤲🤗
Sanırım ben artık olduğunu düşünmüyorum gölge gibi koyulaşma yok . Zor gözüküyor aman nasip gircegimiz ay artık

Eklentiler

• IMG20241222114902.jpg
    IMG20241222114902.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG20241222114828.jpg
    IMG20241222114828.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 2
Canım benim yaaa benimde böyle iste var ama netlesmiyor. Sende de var çizgi ben görüyorum çünkü hemen karamsar olma♥️allahin izniyle olacak inşallah kalbini ferah tutt🤗

X