Uzun vadede evlilik düşünmeyen erkek...

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Erkek arkadaşımla bugün bir konudan dolayı ciddi boyutta kavga etmiştik. Ben ayrılma aşamasına geldim. Bana çok kızdı. Çok üzüldü. Bunu hissettim konuşurken. Neyse bir şekilde toparladık.
Demin konuşurken; bir arkadaşımla konuştukları evlilik muhabbetini açtım(arkadaşım konuş demişti).
Biz evlilikten neredeyse hiç bahsetmedik bugüne kadar. Demin konuyu açtım. 'Ben şu andaki düşüncemle uzun vadede evlilik düşünmüyorum. Sen değil herhangi bir kadın da olsa hayatımda düşünmüyorum. Bir ilişkiye başlarken evlilik odaklı başlamıyorum. 5 yıl sonrasının sözünü nasıl verebilirim? O söz verenlerin hepsi evleniyor mu? Zaman ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilemem. Deden ki illa ben evleneceğim, o zaman ayrılalım evleneceğin adam illa çıkar karşına derim' dedi. 'Madem böyle düşünüyorsun demek ki bu sana koymaz, demek ki ben aslında hiç önemli değilim' dedim. 'Koyar mı koymaz mı benim içimi nereden biliyorsun? Ben sadece şu anda evlilik düşünmüyorum. Bunları konuşmayalım. Zaman zaten gösterir' dedi. Aklım çok karışık. Biliyorum. Değer veriyor bana. Seviyor. Bugün çok kötü oldu. Ses tonundan bile anladım. Bir sürü mesaj atmış. Ama bu düşüncesi? Ben ne yapacağım?

yaslar kac? benim esimde dusunmuyordu, hatta erkeklerin geneli 30dan once dusunmez. biz 24 te evlendik, is oturun

Sonuç? Adam seviyor işte, nedir bu kızlarımızın ilişkimiz nereye gidiyor merakı :işsiz:
Seviyor, biliyorum. Ama uzun vadede evlilik düşünmüyorum diyor. Acaba hiç mi istemeyecek? diye düşünmeden edemiyorum. Şu anda ben de hazır değilim ama illa ki ilerdr olsun istiyorum onunla. O hiç düşünmüyor.

Yaşlarınız kaç? Ve bu konuşmayı o kadar çok duydum ki etrafımda size anlatamam... evlilik ciddi sorumluluk demek, henüz ona hazır değilse ve yaşı gençse sevgiliniz haklı, yangından mal mı kaçıyor biraz hayatı yaşayın. Ama iması ben "evlilik düşünmüyorum" gibi bu konuda da net olun, ben evlilik istiyorum hemen şimdi değil ancak zamanı geldiğinde ben evlenip bunu deneyimlemek istiyorum sen de bunu düşün, ben hayatımda bunu yaşamak istemiyorum diyorsan yolun başı, herkes özgür deyin

Adam dobraymış yalnız. Açık açık söylemiş. Evliliğe hazır olmadığının bilincinde demek ki. Ama evlenecek birini bul kendine demesi ağır olmuş.
Çok açık sözlüdür. Bu yönünü seviyorum. Yok eğer ki ben şu anda illa evlenecem desen, ben hazır değilim sen madem bunu istiyorsun ben senin önünde duramam demek istedi. Çünkü şu anda düşünmüyorum diyor.

Yaşlarınız kaç? Ve bu konuşmayı o kadar çok duydum ki etrafımda size anlatamam... evlilik ciddi sorumluluk demek, henüz ona hazır değilse ve yaşı gençse sevgiliniz haklı, yangından mal mı kaçıyor biraz hayatı yaşayın. Ama iması ben "evlilik düşünmüyorum" gibi bu konuda da net olun, ben evlilik istiyorum hemen şimdi değil ancak zamanı geldiğinde ben evlenip bunu deneyimlemek istiyorum sen de bunu düşün, ben hayatımda bunu yaşamak istemiyorum diyorsan yolun başı, herkes özgür deyin

Şu anda ileriye yönelik düşünmüyorum, zaman ne gösterir bilemem. Düşüncelerim değişir, bilemem ama şu anda hayır diyor. Ben de şu anda evlenelim demiyorum dedi . Elbette nasipte yazılıysa olur değilse olmaz dedim. O da evet bu yüzden konuşmayalım bunları diyor. 24 yaşlarımız.

Net insan iyidir seviyor diye evlenmek isteyecek değil ama senin de istemek en doğal hakkın bunun arası ortası olmayacağına göre ya ayrılırsın ya da belki fikri değişir diye beklersin ama sonra yıllarım gitti vs deme

Ben sanırım her şey için şubat ayını bekliyorum. Yüz yüze konuşmak daha iyi.

Erkek arkadaşımla bugün bir konudan dolayı ciddi boyutta kavga etmiştik. Ben ayrılma aşamasına geldim. Bana çok kızdı. Çok üzüldü. Bunu hissettim konuşurken. Neyse bir şekilde toparladık.
Demin konuşurken; bir arkadaşımla konuştukları evlilik muhabbetini açtım(arkadaşım konuş demişti).
Biz evlilikten neredeyse hiç bahsetmedik bugüne kadar. Demin konuyu açtım. 'Ben şu andaki düşüncemle uzun vadede evlilik düşünmüyorum. Sen değil herhangi bir kadın da olsa hayatımda düşünmüyorum. Bir ilişkiye başlarken evlilik odaklı başlamıyorum. 5 yıl sonrasının sözünü nasıl verebilirim? O söz verenlerin hepsi evleniyor mu? Zaman ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilemem. Deden ki illa ben evleneceğim, o zaman ayrılalım evleneceğin adam illa çıkar karşına derim' dedi. 'Madem böyle düşünüyorsun demek ki bu sana koymaz, demek ki ben aslında hiç önemli değilim' dedim. 'Koyar mı koymaz mı benim içimi nereden biliyorsun? Ben sadece şu anda evlilik düşünmüyorum. Bunları konuşmayalım. Zaman zaten gösterir' dedi. Aklım çok karışık. Biliyorum. Değer veriyor bana. Seviyor. Bugün çok kötü oldu. Ses tonundan bile anladım. Bir sürü mesaj atmış. Ama bu düşüncesi? Ben ne yapacağım?
Seni gerçekten seviyor mu yoksa kimsesi olmadığı için mi sana tutkun? Bir de neden uzun vadede evlilik düşünmüyormus kariyer planları falan mı var ?

Ha bir de uzak mesafe ilişkisi deme... netten tanışıp aşık olup bir de evlenme planı mı bekliyorsunuz?

1 yıl olacak 9 gün sonra. 1 yıldır sevgiliyiz. Uzaktaydık hep evet ama çok fazla görüştük. Eğitimde olduğu için şubatı beklemek zorundayım. Mecburi görüşememe şu anda durumumuz.

Kırıcı bi konuşma olmuş,neden henüz düşünmüyor bunu sorgulardım ben,beklediği ne var,biz de sevgiliyken evlilik muhabbeti oldugunda Allah bilir derdi hep eşim,sonra bi gün zor uyandıgı için bi ömür çok zorlancaksın dedi bana,ben de ne alaka eşin düşünsün ben uğraşamam her sabah demiştim,çok ciddi afallamıştı. Çünkü o her Allah bilir ben bilemem evlenip evlenmiyceğimizi dediğinde ben özünde çok bozulurdum. O gün o da çok bozuldu ve beni anladı. Bence bu gereksiz dürüstlük çok hoş değil ya sizi çok iyi anlıyorum

Seni gerçekten seviyor mu yoksa kimsesi olmadığı için mi sana tutkun? Bir de neden uzun vadede evlilik düşünmüyormus kariyer planları falan mı var ?

Aslında kimsesi olmadığı için demek olmaz çünkü ben olmasam başkası da olurdu hayatında sanırım. Hani pasif birisi değil. Yaşının küçük olduğunu düşünüyor sanırım. Askere gittiğinde, nişanlısı ayrılmış . Ondan sonra oldu galiba. Aman bilmiyorum inanın.

• Beğen
Reactions: Den
Yahu boş verin evliliği falan nedir milletin bu evlilik takıntısı içimde içinde bulunduğunuz zamanı yaşayın ( ölçüler dahilinde elbette ) ilişkiniz evliliğe doğru ilerlerse evlenirsiniz ama adam haklı söz verip 5 sen sonra evlenmiucem dese daha m iii

Back
X